вторник, 31 март 2015 г.

Торта на трохи

3 коментара:

 1. Много интересна торта, като ваш почитател бих искала да ви попитам във връзка с наближаващия Великден, може ли да ми споделите как да сложа лешникова нуга в козунак и дали ще се получи добра комбинация ! Благодаря за отговора и се надявам да не съм ви притеснила с въпроса си ! Прекрасен Ден !

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, радвам се, че ти хареса тортата. Да, разбира се, можеш да сложиш всичко в козунака. Щом ти харесва вкуса му съчетан с шоколад и лешници, няма лошо. Има какви ли не пълнежи, наистина е въпрос само на личен вкус. Има два начина да сложиш нугата. Или я настържи както си е твърда и я ползвай като сух пълнеж, или я размекни. Остави я да изстине и я намажи като мармалад и след това завий на руло. Ти си избери начина. Благодаря ти още веднъж и светли празници!

   Изтриване
  2. Благодаря за бързия отговор, може би ще я настържа както е твърда и след печенето ще се разтопи вътре вероятно и ще има по добър вид, защото когато съм правила с течен шоколад тогава козунака там където е шоколада може да остане по могър или недоизпечен защото плънката е по течна и за предпочитане е тя да е по суха и твърда, това исках да се посъветвам и още веднъж благодаря за отговора!

   Изтриване