сряда, 24 октомври 2018 г.

Тиква с камамбер и песто

4 коментара:

  1. Йоли,
    чудесна рецепта за печена тиква.У дома тиквата е любима особено пълнена със сушени и пресни плодове и ядки и нарязана като торта.Аз лично предпочитам цигулка заради нейната приятна сладост.Хокайдо не ми е любима, има малко месо и повече едри семки.Но явно тя е подходяща за тази рецепта понеже не е толкова сладка, а и месото и е по - плътно.Прекрасно есенно предложение, което възнамерявам да изпробвам.Изглежда прекрасно.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Ели. Лично аз предпочитав солените варианти с тиква, а не сладките. И точно за тях Хокайдо наистина е най-подходящ сорт. Ще се радвам да опиташ, ако обичаш камамбер.

      Изтриване
  2. Здравейте,направих рецептата и резултата е великолепен! Вие сте голямо вдъхновение! Винаги съм доволна когато правя нещо,което сте публикували-Благодаря ви от сърце!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ах, мила Гале! Така ме зарадва! И на мен точно този вариант с тиква ми е любим. Благодаря за доверието и светли празниц!

      Изтриване