събота, 20 април 2019 г.

Морковена торта без брашно

6 коментара:

  1. Здравейте! Много обещаваща рецепта!Бихте ли споделили маковото руло отново, защото не се отваря. Хубава празнична вечер!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, че ми обърна внимание, Ина. Може би бях прикачила грешно линка. Мисля, че сега няма проблем. Светли празници ти желаа!

      Изтриване
  2. Здравей Йоли! Искам да направя тортичката за неделя. Въпросът ми е за грамажа на пудинга. Едно пакетче е 37 гр. Половината ли да сложа или може и цялото?
    Поздрави Катя

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей Кате. Цялото го сложи, това е малко количество. В случая не е от кай знае какво значение. Тази рецепта търпи всякакви изменения. Може и повече да сложиш, и по-малко. Ще се радвам, ако ти хареса. Благодаря ти.

      Изтриване
  3. Йоли, тортата е уникална. На всички много им хареса. Влиза в графа ”любими”. Само да кажа, че направх с орехи,зощото умам много. Сложих 250гр маскарпоне и 150гр крема сирене. Направих два блата, защото формата ми е 22см.
    Благодаря за поредната вкусна рецепта.
    Поздрави Катя


    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много, много се радвам, Кате! И ти благодаря от сърце! Чудесно е хрумването ти за орехите и маскарпонето! Браво, и аз ще опитам.

      Изтриване