tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post1234105055173600943..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Рикота крем в шоколадова кошничкаЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger33125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-39001860213529517172015-02-13T18:58:54.171+01:002015-02-13T18:58:54.171+01:00О, много си мила. Благодаря ти, радвам се, че ти х...О, много си мила. Благодаря ти, радвам се, че ти харесва. За розите ти трябва шприц с определен накрайник, както и "пиронче" ... така се казва. Ето, погледни това клипче и ще видиш как се правят. Никак не е трудно, но наистина си трябва специален шприц за това. Ще се радвам, ако занапред те виждам с сайта ми yoli.bg, тъй като тук повече няма да има нови рецепти. Разбира се, ако искаш да ги следиш. Благодаря ти отново. Ето клипчето.<br /><br />https://www.youtube.com/watch?v=75g12YqpsNYЙоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-42104188305910462182015-02-13T12:31:46.394+01:002015-02-13T12:31:46.394+01:00До сега не бях виждала подобно нещо.Много ми е инт...До сега не бях виждала подобно нещо.Много ми е интересно и любопитно как сте успели да направите този вид на розичка.Със сигурност ще се опитам и аз да го направя, ще изненадам гостите коти чакам да пристигнат от чужбина, с нещо ново, и модерно и надявам се вкусно.На снимките те са удивително.Благодаря за рецептата и подробното описание, ако не успя с розата, то просто едно кръгче все ще постигна.качествени мазилкиhttp://siko.bg/stroitelni-materiali/zidarski-raztvori-mazilki-i-betoni.htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-10096680454103977282014-06-17T20:33:03.389+02:002014-06-17T20:33:03.389+02:00Ох,да.И тук две снимки са мои.Писах им вече на тез...Ох,да.И тук две снимки са мои.Писах им вече на тези сладури.Надали ще получа отговор,но писах.Благодаря ти Иве.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-74772052329676568422014-06-17T13:45:22.049+02:002014-06-17T13:45:22.049+02:00Няма как да объркам твоя снимка
http://deimos.ue-v...Няма как да объркам твоя снимка<br />http://deimos.ue-varna.bg/~i16/sladolredi-kremove/Ивелина Иванова https://www.blogger.com/profile/08191045719953582265noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-67597613013700984842014-04-10T16:16:42.833+02:002014-04-10T16:16:42.833+02:00Имаш предвид белтъчената роза ли?Не,с най-нормален...Имаш предвид белтъчената роза ли?Не,с най-нормален пош с един накрайник.Самият накрайник е с плосък отвор и като шприцнеш крема излиза като широка лента.Не съм го написала специално,защото не всеки има такъв.Украсата принципно е въпрос на лични предпочитания и въображение,нека всеки сам направи такава,каквато харесва най-много.А леко розовия цвят се получава като капна мъничко боя в празния пош.След това го пълня,боята остава на едно място и не се смесва кой знае колко с крема.Така само тук там има цвят,а останалото е бяло.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-31928230621486257362014-04-10T15:14:30.755+02:002014-04-10T15:14:30.755+02:00Хм, в чест на истината не намерих обещаното обясне...Хм, в чест на истината не намерих обещаното обяснение как се прави украсата. Може би специален шприц с два накрайника? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-71477944971406894352011-03-16T07:32:43.569+01:002011-03-16T07:32:43.569+01:00Благодаря ти Кали.Ама ти всичко си знаеш,какви инс...Благодаря ти Кали.Ама ти всичко си знаеш,какви инструкции точно пък на теб?Та ти си невероятна,миличка!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-13458622186037361652011-03-15T19:55:31.345+01:002011-03-15T19:55:31.345+01:00Каква красота съм изпуснала, толкова изкусителни и...Каква красота съм изпуснала, толкова изкусителни и елегантни изглеждат тези кошнички :) И аз ще очаквам инструкциите за работата с шприца.kalihttps://www.blogger.com/profile/09668135544898596922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-26657589201386594332011-03-13T07:40:36.134+01:002011-03-13T07:40:36.134+01:00Мерси миличка.И да знаеш,че ми е домъчняло за теб....Мерси миличка.И да знаеш,че ми е домъчняло за теб.Много!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-67790112249699897292011-03-13T06:04:48.253+01:002011-03-13T06:04:48.253+01:00Йоли много са красиви
Мога само да предполагам ко...Йоли много са красиви <br />Мога само да предполагам колко са вкусни.<br />Невероятна си <br />Винаги показваш нещо различно, уникално красиво и не на последно място монго, много вкусноVickyhttp://vicktory.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-91734524915973573262011-03-09T07:13:11.312+01:002011-03-09T07:13:11.312+01:00Благодаря ти Бени.И на теб да е честит мила!Благодаря ти Бени.И на теб да е честит мила!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-85223215587877038602011-03-08T07:50:33.653+01:002011-03-08T07:50:33.653+01:00Невероятни розички!
Честит празник отново!Невероятни розички!<br />Честит празник отново!Benitahttps://www.blogger.com/profile/07281858664401905136noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-48331547333292615532011-03-07T16:59:01.896+01:002011-03-07T16:59:01.896+01:00Еликсир, Ани, уesim ... много,много ви благодаря!Еликсир, Ани, уesim ... много,много ви благодаря!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-50126015243921933712011-03-07T07:13:49.641+01:002011-03-07T07:13:49.641+01:00süper bir lezzet.tebrikler.sevgiler...süper bir lezzet.tebrikler.sevgiler...yeşimhttps://www.blogger.com/profile/07506556671602781062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-77747657146991617462011-03-07T06:54:49.504+01:002011-03-07T06:54:49.504+01:00Със сигурност ще не е вкусно, с тези малки бижута ...Със сигурност ще не е вкусно, с тези малки бижута :))ЦелувкиАниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-14912061691010907842011-03-06T17:25:11.623+01:002011-03-06T17:25:11.623+01:00Йоли,невероятно красиво изпълнени и аранжирани кош...Йоли,невероятно красиво изпълнени и аранжирани кошнички,великолепно съчетание на украсата с малките нежни розички отстрани.Прелест!!!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-56237710948723287772011-03-06T11:35:55.379+01:002011-03-06T11:35:55.379+01:00Благодаря на всички.Много се радвам,че ви харесаха...Благодаря на всички.Много се радвам,че ви харесаха.Истината е ,че бях в Брюксел тези дни и така се шашнах от магазините им за шоколад,че още ги сънувам.И просто като се върнах веднага трябваше да направя нещо.Е,не е бутиков бонбон,но...това излезе като резултат.<br /><br />Емо,не се притеснявам от белтъците.Поне от яйцата в магазините.Просто им гледам срока на годност.По-скоро бих се притеснявала от непроверени домешни яйца.В крайна сметка,цял свет яде сурови яйца - има невероятно много рецепти с тях.Само тирамисуто като пример ... Но,ако се притесняваш кремът отгоре може да бъде сметанов или маслен.<br /><br />Пепи,обещавам,че ще пусна един пост към "Украси"как се правят цветните розички.Но малко по-нататък.Разбира се,че са с шприц,нищо сложно не е .<br /><br />Благодаря на всички още веднъж.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-9877317247068708102011-03-05T23:13:57.060+01:002011-03-05T23:13:57.060+01:00Йоли, страхотни са, сърчице!!!! Нямама думи... Хил...Йоли, страхотни са, сърчице!!!! Нямама думи... Хиляди благодарности за чудесната рецепта и тези красиви снимки към нея. И разбира се - поздрави и целувки от всички, които в момента се облизват около мен и чакат да ги опитат. От мен - силна, силна и топла прегръдка!Светулкаhttps://www.blogger.com/profile/01726995881255695317noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-55282091880626796042011-03-05T22:29:23.546+01:002011-03-05T22:29:23.546+01:00Красота! Страхотно поднесен десерт! Ще трябва и аз...Красота! Страхотно поднесен десерт! Ще трябва и аз да събера кураж да си поиграя с такива шоколадови вълшебства:)Luluhttps://www.blogger.com/profile/06517631903273888538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-5128081570699497462011-03-05T17:54:07.293+01:002011-03-05T17:54:07.293+01:00Wauuu, very nice!!!Wauuu, very nice!!!Liana10https://www.blogger.com/profile/03909592749418041262noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-77005910408702583132011-03-05T16:03:42.779+01:002011-03-05T16:03:42.779+01:00Чудя се за ядене ли са или за съзерцание :)
Първо...Чудя се за ядене ли са или за съзерцание :) <br />Първо съзерцаваш, после хапваш :)Еochttps://www.blogger.com/profile/07941005954127745355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-34280462713286536052011-03-05T13:16:02.271+01:002011-03-05T13:16:02.271+01:00Невероятна красота!Невероятна красота!traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-29568301709949329582011-03-05T12:15:58.474+01:002011-03-05T12:15:58.474+01:00Ще ти дишат прахта белгийците! Прекрасни са!
С ка...Ще ти дишат прахта белгийците! Прекрасни са!<br /><br />С какво направи розичките? Шприца ли е такъв или нещо друго, което не си показвала до сега?pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-80551878020573916732011-03-05T11:14:10.291+01:002011-03-05T11:14:10.291+01:00Изглеждат фантастично! С какво според теб е най-до...Изглеждат фантастично! С какво според теб е най-добре да се замени белтъчния крем отгоре (не съм фен на вкуса на суровите белтъци)?emilhttp://(по избор)noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-58623235712110772592011-03-05T10:19:23.797+01:002011-03-05T10:19:23.797+01:00Ooooo, искам двечки!!!
Права е Дани , че си голяма...Ooooo, искам двечки!!!<br />Права е Дани , че си голяма конкуренция!<br />А аз, като залепя носле на твоята витринка, трудно си тръгвам.<br />Хубав и сладък ден!Вили Коноваhttp://konova.snimka.bg/?profile%2Calbumsnoreply@blogger.com