tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post1443071545076369639..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Оризова фритатаЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-54963258647591272692016-03-20T14:09:40.420+01:002016-03-20T14:09:40.420+01:00Благодаря за отговора. Ще заменя шунката, защото й...Благодаря за отговора. Ще заменя шунката, защото й готвя само с домашно месо. Предполагам, че ще й хареса. Лек ден!Marielchetohttps://www.blogger.com/profile/00840620130025454462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-13792742930512198042016-03-17T17:36:53.421+01:002016-03-17T17:36:53.421+01:00О, сладко бебче значи! От това по-голяма прелест н...О, сладко бебче значи! От това по-голяма прелест няма! Разбира се, че ще направиш ориза за нея във фурната. Ако те притеснява шунката може да я замениш с малко сварено или печено пилешко месце. Да му хареса на мъничето. Благодаря ти за доверието, ще се радвам да опиташ. Надявам се да ви допадне, най-вече на бебка. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-13153055160552728492016-03-17T14:31:13.692+01:002016-03-17T14:31:13.692+01:00Здравейте! Много интересен начин за приготвяне на ...Здравейте! Много интересен начин за приготвяне на ориз и ми се иска да направя на моята дъщеричка, която е на 1г. и 4м., та въпроса ми е дали ще се получи добре в тава от йенско стъкло на фурна, защото ми се струва по-подходящ начин като за нея.Marielchetohttps://www.blogger.com/profile/00840620130025454462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-19245451779743180552015-03-19T16:01:13.517+01:002015-03-19T16:01:13.517+01:00Добре дошла, Петя. Много ме зарадваха думите ти, б...Добре дошла, Петя. Много ме зарадваха думите ти, благодаря! Радвам се, че ви е харесал ориза и по този начин. Да, спокойно можеш да направиш всичко и в тава и да го изпечеш. Но за да не ти залепне сложи на дъното на тавата хартия за печене и я намажи с малко зехтин или олио. След това си го изпечи спокойно. <br /><br />Много ще се радвам, ако решиш и занапред да следиш рецептите ми. Заповядай в сайта ми yoli.bg, тъй като тук няма да публикувам повече нови неща.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-71787159114052444072015-03-19T10:27:33.921+01:002015-03-19T10:27:33.921+01:00Здравейте, скоро открих блога ви.Имате прекрасен т...Здравейте, скоро открих блога ви.Имате прекрасен талант! <br />По същество конкретно за тази рецепта.Снощи я приготвих.С приятелят ми останахме мн.доволни.За пръв път използвам ориз по този начин.<br />Чудя се,ако сместа се сложи в малка тавичка и се изпече дали ще се получи нещо?<br />Поздрави, Петя :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-40513239621912467422012-02-22T21:44:20.560+01:002012-02-22T21:44:20.560+01:00Ей,Марианка,я дай рецепта за пататник.Никога не съ...Ей,Марианка,я дай рецепта за пататник.Никога не съм правила.С огромно удоволствие ще я споделя с всички тук!Яла съм само веднъж в Мадан,беше страхотно!А Родопите са изумително красиви!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-35742378678433539042012-02-22T15:35:25.286+01:002012-02-22T15:35:25.286+01:00Zdravei mila Ioli! Az sum ot Smolqn i kato vidqh o...Zdravei mila Ioli! Az sum ot Smolqn i kato vidqh ot galeriata tazi fritata si pomislih 4e e tradicionen patetnik:D Strahotno se polu4ava sigurna sum. Az paravq ponqkoga -eksperimentiram s moq patetnik - dobavqm nasturgana na edro nadenica ili krenvir6, slagam 4u6ka na drebno su6to, a kum qiceto dobavqm mlqko. Strahotno e da eksperimentira6, no nqmam tvoeto dar slovo pred kamerite;D Celuvki ot men!Mariqna Garkovahttp://www.facebook.com/mariqnka83noreply@blogger.com