tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post1874172210310718814..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Пай с конячни сливиЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-41407633713396836292017-09-11T14:38:47.938+02:002017-09-11T14:38:47.938+02:00Ех, че хубаво!Много, много ти благодаря, Мария! Ус...Ех, че хубаво!Много, много ти благодаря, Мария! Усмихна ме! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-44719316885842052832017-09-02T18:32:56.182+02:002017-09-02T18:32:56.182+02:00Невероятен сладкиш! Лесен! Вкусен! И толкова арома...Невероятен сладкиш! Лесен! Вкусен! И толкова ароматен!!! От първият път: В десятката!!! <br />Невероятна Йоли! Магьосница на кухнята и ароматите! Опитайте и няма да се разочаровате!!! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01582906677218837556noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-10710729822037658422013-11-10T16:36:28.060+01:002013-11-10T16:36:28.060+01:00Благодаря ти много, страшно се радвам, че си харес...Благодаря ти много, страшно се радвам, че си харесала рецептата.Виж мила,няма никакво значение точно колко ще са сливите.Зависи колко ти е голяма тавичката.Въпросът е да имаш толкова сливи,че добре да покриеш с тях повърхността на сладкиша.В блога съм го правила с повече сливи, защото тавата ми е била по-голяма.Съответно сладкишът става малко по-тънък.В предаването тавичката беше по-малка,сладкишът стана по-дебел и съответно сливите са били около половин кг.Наистина няма значение.Давай смело.Ако нямаш сливи може да го направиш с круши или нещо друго.Променяй според вкуса си,това е.Благодаря ти отново.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-53538896921768569392013-11-10T16:16:17.836+01:002013-11-10T16:16:17.836+01:00Скъпа, Йоли!
Сладкиша с конячени сливи изглежда н...Скъпа, Йоли!<br /><br />Сладкиша с конячени сливи изглежда неверотно вкусен и красив. Скоро гледах как го приготвяш и по телевизията. Бих искала само да те попитам колко сливи точно са необходими, защото тук пише 800 гр., а в предаването ти е посочено количество от 500 гр. Моите почитания към невероятната кулинарна дарба, която носиш в себе си и Ти Благодаря за всички прекрасни рецепти, които споделяш с нас, твоите почитатели.<br /><br />Поздрави за лека и усмихната вечер :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-84680431504067546572013-10-10T13:21:39.072+02:002013-10-10T13:21:39.072+02:00Разбира се,че може.И със сливова ракия е чудно.Мож...Разбира се,че може.И със сливова ракия е чудно.Може с бренди,уиски,някакъв ликьор ... какво ли не.А може и без него.Пак е сочно и вкусно.Благодаря ти.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-2685586757869462782013-10-10T13:19:55.814+02:002013-10-10T13:19:55.814+02:00Може ли конякът да се замести с друг алкохол или д...Може ли конякът да се замести с друг алкохол или да го пропусна?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-53812198244261933872013-09-30T16:12:42.003+02:002013-09-30T16:12:42.003+02:00Голяма си сладурана,Алекс!Благодаря ти от сърце,ус...Голяма си сладурана,Алекс!Благодаря ти от сърце,усмихна ме.Да ви е сладко на всички и пак мерси.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-70052956476934171252013-09-28T14:49:50.178+02:002013-09-28T14:49:50.178+02:00Хапваше ми се някакъв есенен, плодов, ароматен сла...Хапваше ми се някакъв есенен, плодов, ароматен сладкиш... Реших да потърся при теб:) Този силно ме грабна и се хванах да го правя. В хода на работата се оказа, че нямам достатъчно сливи и затова допълних количеството с круши. След това открих, че и пудрата захар не достига, но добавих мусковадо. Понеже исках по-дебел сладкиш, сипах го в кръгла форма (голям метален тиган:) и с наредените отгоре плодове приличаше на стилизирана роза. Много ми хареса! И на мъжа ми хареса, а той доскоро се кълнеше, че не обича сладкиши без шоколад... Идеален е с кафе, а и не само:) Блогът ти е чудесен! Предчувствам, че тази есен у нас доста често ще е вкусно с Йоли:) Поздрави и хубави почивни дни!<br /><br />Александраalhttps://www.blogger.com/profile/09601843125822468102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-63930848394418357282012-05-29T07:20:05.276+02:002012-05-29T07:20:05.276+02:00Благодаря Марти.Извини ме,че отговарям късно, но ...Благодаря Марти.Извини ме,че отговарям късно, но не бях с София.Слаадкишът се пече около 30 - 35 мин.Проверявай го с клечка и като спре да лепне е готов.Благодаря ти!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-88830972334250064532012-05-26T23:33:23.502+02:002012-05-26T23:33:23.502+02:00Zdravei, Yoli! Strahoten sladkish i mnogo iskam da...Zdravei, Yoli! Strahoten sladkish i mnogo iskam da go napravq utre, no moje li da i kajesh kolko vreme trqbva da se peche? Mersi mnogo:)<br />P.S. Strahoten blog!<br /><br />-MartinaAnonymousnoreply@blogger.com