tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post2414045654528869523..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Балсамови череши със зелен пиперЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-11519376819571318152014-07-20T15:11:00.480+02:002014-07-20T15:11:00.480+02:00Оооооооо, много, много ти благодаря! Радвам се, че...Оооооооо, много, много ти благодаря! Радвам се, че опитваш рецептите ми. Да ви е сладко на всички!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-39326436054247991772014-07-20T09:49:04.656+02:002014-07-20T09:49:04.656+02:00Йоли, сразих ги с кекса с песто и двойно шоколадов...Йоли, сразих ги с кекса с песто и двойно шоколадовия кекс, а балсамовите череши бяха "черешката на тората". Вкуса много ги изненда и им хареса. Ще има направя едно бурканче за подарък. Благодаря за чуденсите рецепти защото ако трябваше аз да мисля меню щеше да е сирене с домати и тройка кюфтета, за десерт купешки сладолед :)) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-61424730033887365122014-07-19T09:28:12.060+02:002014-07-19T09:28:12.060+02:00Много си ги варила Вили. Черешите искат съвсем мал...Много си ги варила Вили. Черешите искат съвсем малко обработка, иначе стават на сладко. А и ако са били съвсем узрели трябва още по- малко да ги готвиш. Надявам се да ви харесат, и като конфитюр ще е добре. Благодаря ти, че опита.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-5273847845131899442014-07-19T09:12:44.416+02:002014-07-19T09:12:44.416+02:00Благодаря ти Марте. Много се радвам, че ти харесах...Благодаря ти Марте. Много се радвам, че ти харесаха черешките. Дабви е вкусно!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-49834592446101876022014-07-19T09:12:37.537+02:002014-07-19T09:12:37.537+02:00Йоли, не стана като твоя на снимката. Заприлича на...Йоли, не стана като твоя на снимката. Заприлича на мармалад, а "твоите" плодчета са цели. Иначе на вкус не е лош, само че аз не намерих маринован зелен пипер, а в пикадили намерих един сос от черен пипер, който е леко кисело-сладък и люти. На вид не ми харесва, довечер ще следя отзивите и пак ще пиша. Следващия път ще внимавам, май много го сгъстих и сложих повечко нишесте.<br />Вили<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-39024705596346675162014-07-18T23:30:39.778+02:002014-07-18T23:30:39.778+02:00Тия дни правих друго, подобно на това- в смисъл по...Тия дни правих друго, подобно на това- в смисъл подходящо за сирена и месо. И понеже то много ми хареса, съм изкушена да опитам и други добавки. Мерси, Йоли , за споделеното!Мъхhttps://www.blogger.com/profile/04199840294948100651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-65068712910110451242014-07-18T14:39:43.945+02:002014-07-18T14:39:43.945+02:00Ще се радвам да ги опиташ, Ели. Много ти благодаря...Ще се радвам да ги опиташ, Ели. Много ти благодаря за хубавите думи. И наздраве с вишновка!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-54908358432250026812014-07-18T14:24:23.820+02:002014-07-18T14:24:23.820+02:00Чудесна е рецептата ти Йоли,а снимките са направо ...Чудесна е рецептата ти Йоли,а снимките са направо изваяни с фотоапарата.Всяка година имаме много вишни и тъй като са доста кисели се чудим какво да ги правим.Всяка година ги приготвям по един и същ начин - редя ги в 3 - литрови буркани / ред вишни,ред кафява захар/.След около месец ги заливам с някакъв алкохол / обикновено бадемов ликьор/.<br />Когато ми се наложи да приготвя някакъв десерт ги ползвам.Но ще изпробвам и твоето предложение.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-28252199189760731322014-07-15T21:54:19.072+02:002014-07-15T21:54:19.072+02:00Благодаря ти Вили. Много се радвам, че намираш вдъ...Благодаря ти Вили. Много се радвам, че намираш вдъхновение тук. Да, маринован пипер ще намериш в Хит, Метро, Пикадили... може би в Билла и Фантастико. Чудесно меню си избрала. Няма да е стане бъркотия, добре е , не се бой. Просто си сервирай сиренето и черешине най-накрая. да ви е сладко на всички и наздраве!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-80914476815135482632014-07-15T21:50:55.015+02:002014-07-15T21:50:55.015+02:00Ще се радвам да опиташ и с череши, Дани. Лично аз...Ще се радвам да опиташ и с череши, Дани. Лично аз никога не съм правила боровинки така. Май е време да опитам. Благодаря ти.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-31972553170005352922014-07-15T08:28:30.667+02:002014-07-15T08:28:30.667+02:00Йоли, даваш едно уникално предложение за заместите...Йоли, даваш едно уникално предложение за заместител на типичните боровинки ;) Страхотно звучи, не съм се и сещала реално, че могат черешите да свършат тази работа.<br />поздрави за тебDaniela Dinevahttps://www.blogger.com/profile/00087972351276610828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-59246195870858403332014-07-15T07:44:54.485+02:002014-07-15T07:44:54.485+02:00Йоли, да знаеш, че много ме вдъхновяваш. Но имам в...Йоли, да знаеш, че много ме вдъхновяваш. Но имам въпрос, за зеления пипер иде реч. Има ли го в големите хипермаркети (в събота ще имам гости, искам да предложа нещо по-така). Ще ги сервирам със някакво сирене, предполагам меко, че може и нашето саламуренто, си мисля че ще е добре. Но другото ще ми е месо на скара и мисля кекса с песто и рукола, май беше, аз съм го правила с някакво миризливо сирене и се получи мммммммм. Та, след цялото това писане, исках да питам ща пасне ли? Да не стане турлу гювеч.<br /><br />ВилиAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-7076253420270960492014-07-12T17:22:26.585+02:002014-07-12T17:22:26.585+02:00Ще се радвам, Ирме. Надявам се да обичаш такова съ...Ще се радвам, Ирме. Надявам се да обичаш такова съчетание между сладко, кисело и солено. Благодаря ти.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-65902290251014732122014-07-12T17:21:47.786+02:002014-07-12T17:21:47.786+02:00Така де! Последни запаси от Ланкето, което ми доне...Така де! Последни запаси от Ланкето, което ми донесе едно Тики. Истинско френско адски миризливо сиренце. Любимо! Радвам се, че ти харесаха черешите, мила. Благодаря ти!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-73636962502318251302014-07-12T17:20:26.872+02:002014-07-12T17:20:26.872+02:00Дишай де, как така! Радвам се, че ти харесаха чере...Дишай де, как така! Радвам се, че ти харесаха черешите, Гери. Благодаря ти!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-17845115645678438692014-07-12T17:19:04.204+02:002014-07-12T17:19:04.204+02:00Благодаря ти Мария. Да, нетипичен вкус. Но на тези...Благодаря ти Мария. Да, нетипичен вкус. Но на тези, които обичат да комбинират леко сладко със солено ще им допадне. Ще се радвам и ти да опиташ.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-86816563703864376562014-07-12T09:16:10.673+02:002014-07-12T09:16:10.673+02:00Много различен и нетипичен вкус, но пък това е най...Много различен и нетипичен вкус, но пък това е най-хубавото. Благодаря за идеята , Йоли ! :)Миш- маш с Марияhttps://www.blogger.com/profile/15856906290773678308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-25250497049190300682014-07-11T20:16:40.435+02:002014-07-11T20:16:40.435+02:00Йолинка, снимките ти просто ми взимат дъха... Да з...Йолинка, снимките ти просто ми взимат дъха... Да знаеш, че все пак трябва и да дишам. ;)<br />Прекрасно предложение, другарче, прегръдки!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-87387602295266403212014-07-11T17:57:17.682+02:002014-07-11T17:57:17.682+02:00Страшни снимки!!! Пак ме залепи, както само ти си ...Страшни снимки!!! Пак ме залепи, както само ти си можеш! Като добавим и интригуващото предложение, си излизам оттук в обичайното състояние на пост-йолино посещение :)<br />А това сиренце на заден план как ми прилича на Ланкето... И ние дъвчим от него в момента :)Тикиhttp://www.cookingtiki.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-72285843690614132382014-07-11T14:03:10.749+02:002014-07-11T14:03:10.749+02:00Отново интересно предложение от теб, Йоли! Поздрав...Отново интересно предложение от теб, Йоли! Поздравления! Ще опитам непременно... с черешки. :)Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.com