tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post2786665886628254269..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Сладки с мас и розова водаЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-83790913955576572292014-01-08T22:00:41.599+01:002014-01-08T22:00:41.599+01:00Чудесни! ПРедставям си колко са пръхкави с маста. ...Чудесни! ПРедставям си колко са пръхкави с маста. Има сладки, за които просто е наземенина. <br />pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-8988633159273549882014-01-08T21:06:12.935+01:002014-01-08T21:06:12.935+01:00Миленка,на пакетчетата обикновено пише за какво ко...Миленка,на пакетчетата обикновено пише за какво количество брашно са.Ако не,сложе 1 ч.л. амонячна сода, но задължително първо я угаси в млякото.Благодаря, че попита, не се сетих да го напиша.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-27276988465493586482014-01-08T15:41:38.511+01:002014-01-08T15:41:38.511+01:00Здравей, Йоли! Искам да попитам, ако все пак изпол...Здравей, Йоли! Искам да попитам, ако все пак използваме амонячна сода, то какво количество? Колкото бакпулвера ли?<br />Поздрави!<br />Милена<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-42170282771056031032014-01-07T22:47:19.632+01:002014-01-07T22:47:19.632+01:00Ммм, какви чудни сладки с топла йолина снимка! Ням...Ммм, какви чудни сладки с топла йолина снимка! Нямам идея какво ще се получи с вкуса след тази розова баня, мастиката и тя повдига вежди, но определено ме застърга любопитство! Определено ще направя, най-малкото, за да видя реакцията на Филип, който не понася миризмата на мастика и парфюми с роза :) :) А тази розова вода откъде я взе, Йоли? Нали не е онова флаконче с розова вода на парфюмерийния щанд на Българска роза? :)Тикиhttp://www.cookingtiki.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-24292235975834038312014-01-07T16:13:48.901+01:002014-01-07T16:13:48.901+01:00Определено са много интересни, Йоли, много вкусове...Определено са много интересни, Йоли, много вкусове и аромати съчетават. :) Аз не обичам анасон, но с удоволствие бих зарадвала някого с подобни лакомства.<br />А да попитам... Последната съставка да не би да е пудра захар (повтаря се брашното)?<br />Сърдечни поздрави, Йолинце!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-29601615241759002362014-01-07T14:56:06.395+01:002014-01-07T14:56:06.395+01:00Прекрасни са станали, Йоли!Прекрасни са станали, Йоли!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-44127118115367597372014-01-07T13:56:48.725+01:002014-01-07T13:56:48.725+01:00Скъпа, Йоли!
Обожавам масленки, а толкова вкусни ...Скъпа, Йоли!<br /><br />Обожавам масленки, а толкова вкусни и апетитни, като твоите не съм виждала. Отдавна търся хубава рецепта за масленки и много се зарадвах, като видях твоята публикация. Любопитна съм да опитам съчетанието от мастика и розова вода...сигурно ухаят страхотно.<br />Поздрави за хубав и успешен ден и благодарности за хубавите рецепти, с които ни радваш :-)Anonymousnoreply@blogger.com