tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post3432526599263521032..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Еклер тортаЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger123125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-6524828495677503292023-11-26T17:40:14.153+01:002023-11-26T17:40:14.153+01:00Благодаря! Заемам се :)Благодаря! Заемам се :)Соня Кръстановаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-86463708603118085052023-11-25T17:23:26.302+01:002023-11-25T17:23:26.302+01:00Здравей, Соня. Извини ме за неработещата линк-връз...Здравей, Соня. Извини ме за неработещата линк-връзка. Оправих я. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-33819259645625443232023-11-24T12:16:12.213+01:002023-11-24T12:16:12.213+01:00Здравейте, Йоли,
Правих тази торта преди години. С...Здравейте, Йоли,<br />Правих тази торта преди години. Страхотна е! Днес исках да ползвам рецептата Ви за еклери от линка по-горе, но за съжаление не се отваря, или поне при мен не работи линка.Соня Кръстановаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-71041198101920836042022-02-16T16:10:33.224+01:002022-02-16T16:10:33.224+01:00Много, много благодаря! Радвам се, че ти хареса!Много, много благодаря! Радвам се, че ти хареса!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-75669514183301599022022-02-14T09:09:20.097+01:002022-02-14T09:09:20.097+01:00Разкошна торта! Благодаря, Йоли! Всички вкъщи са в...Разкошна торта! Благодаря, Йоли! Всички вкъщи са във възторг!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-27997213033747630682019-11-01T12:27:38.853+01:002019-11-01T12:27:38.853+01:00Благодаря Ви! Ще споделя за резултата :)Благодаря Ви! Ще споделя за резултата :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05955357018126761314noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-13631703549597283142019-10-31T15:05:24.239+01:002019-10-31T15:05:24.239+01:00Благодаря от сърце за доверието! Много ще се радва...Благодаря от сърце за доверието! Много ще се радвам, ако тортата се хареса на всички! Формата е стандартната за торти 26 см. Може и в 24 или 28 см. Няма голямо значение. В единия случай става малко по-висока или обратното. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-48850338676378711092019-10-28T17:12:15.376+01:002019-10-28T17:12:15.376+01:00Здравейте! Тортата изглежда невероятно. Висля да я...Здравейте! Тортата изглежда невероятно. Висля да я направя другата седмица за РД на майка ми. Но исках да ви попитам с какъв размер е формата, в която печете блата? Благодаря!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05955357018126761314noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-5015430509803458912017-03-03T09:40:06.483+01:002017-03-03T09:40:06.483+01:00А аз искам да ти благодаря за доверието, хубавия к...А аз искам да ти благодаря за доверието, хубавия коментар и препоръката. Много, много се радвам, че ти е харесала тортата! Да ти е сладко! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-54141752946106313352017-03-01T07:58:17.806+01:002017-03-01T07:58:17.806+01:00Йоли, благодаря за рецептата. Много е сполучлива и...Йоли, благодаря за рецептата. Много е сполучлива и я препоръчвам на всички, които искат да я пробват. :))Севиnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-20230767945121278102017-02-13T13:03:38.083+01:002017-02-13T13:03:38.083+01:00Здравей и от мен! Да, няма да има проблем, гъст е ...Здравей и от мен! Да, няма да има проблем, гъст е този крем и ще стане за шприцоване. Но трябва да внимаваш в кой момент ще го направиш. Ако кремът е започнал вече да се желира няма да стане. Трябва да го улучиш докато е стенел много гъст, но все още е мек. Благодаря ти за доверието. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-74321364262383529922017-02-12T11:23:36.154+01:002017-02-12T11:23:36.154+01:00Здравейте, Йоли!
Бихте ли ми казали дали мога да ...Здравейте, Йоли! <br />Бихте ли ми казали дали мога да използвам крема за по-сложни украси с шприц и др.?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06359023051551184801noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-19825126481154683982016-10-06T16:45:08.912+02:002016-10-06T16:45:08.912+02:00Ей, сладурке! Къде си ми ти! Така ми се иска да те...Ей, сладурке! Къде си ми ти! Така ми се иска да те видя! Много е далече тази Испания от мен в момента. Благодаря ти мила. Много, много ме зарадва! Прегръщам те и аз! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-7579885783552337092016-10-03T09:18:03.918+02:002016-10-03T09:18:03.918+02:00Мила ми Йоли,направих Еклер тортата за рождения де...Мила ми Йоли,направих Еклер тортата за рождения ден на Силве.Правила съм много от твоите торти,знаеш и винаги за специални поводи.И този път не сбърках като ти се доверих.Великолепна е тази торта!Гостите ни останаха очаровани!Благодаря от мен и цялото ми семейство!Публикувала съм снимка на стената ми във Фейсбук:) Прегръщам те!Gabriela Ilievahttps://www.blogger.com/profile/13010542092396983732noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-86162298259516179752016-09-04T20:39:27.597+02:002016-09-04T20:39:27.597+02:00Ех, Светле! Изобщо не можеш да си представиш колко...Ех, Светле! Изобщо не можеш да си представиш колко ме зарадва този коментар! Благодаря ти за доверието и добрите думи. Изключително съм щастлива, че се е получило добре. Ура..... голям кеф!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-84171587500252465162016-09-03T19:10:18.921+02:002016-09-03T19:10:18.921+02:00Здравей, Йоли! Принципно не обичам да оставям коме...Здравей, Йоли! Принципно не обичам да оставям коментари, но няма как да се въздържа. Не обичам сладкарството,защото всичко е под мярка и все не ми се получават нещата. За първи път правих еклери по твоя рецепта, защото си го написала като за "индианци". Получиха се страхотно,реших да направя и тази торта-стана от първия път. Адмирации за рецептите и за описанието им. С уважение, Светла Величкова!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-78478318321384129952016-05-09T19:59:36.436+02:002016-05-09T19:59:36.436+02:00Благодаря ти за доверието и хубавия коментар, Гане...Благодаря ти за доверието и хубавия коментар, Гане! Много ме зарадва! Да ти е сладко ... следващият път като успееш да си хапнеш. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-42653115394900009432016-05-09T15:15:00.908+02:002016-05-09T15:15:00.908+02:00Ганка Неделчева
Направих тортата за Гергьовден, но...Ганка Неделчева<br />Направих тортата за Гергьовден, но без бялата глазура отгоре.<br />Обрах овациите на всички. Получи се страхотна торта. Крема стана чуден. Блата най-отдолу го направих пандишпанов и леко го сиропирах. Тортата стана сочна и парчетата се режеха много правилно.<br />Благодаря за рецептата!<br />Скоро ще я направя отново, че от тази успях да опитам само едно тънко парченце.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-33819255448116359272016-04-20T08:03:52.763+02:002016-04-20T08:03:52.763+02:00Здравей. Ще се радвам да опиташ тортата и още пове...Здравей. Ще се радвам да опиташ тортата и още повече, ако ти хареса. <br /><br />Не, няма да спадне белтъка за един ден. Ако с притесняваш, просто сложи още малко захар в белтъците. Тя служи за консервант и ще ги сърхани добре. Ще е хубаво, ако обгориш малко глазурата. Това ще запази допълнително формата и. Благодаря ти за доверието. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-5195545307299943572016-04-19T17:04:57.432+02:002016-04-19T17:04:57.432+02:00Здравейте! Прекрасна торта, но искам да попитам пр...Здравейте! Прекрасна торта, но искам да попитам проблем ли ще е ако направя тортата един ден по- рано или може да и спадне белтъчената глазура? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-83369981714475151312015-07-12T11:54:53.815+02:002015-07-12T11:54:53.815+02:00Ех, че хубаво! Много, много ти благодаря още веднъ...Ех, че хубаво! Много, много ти благодаря още веднъж за доверието. Радвам се, че тортата се е харесала на всички. Желая ти една прекрасна неделя!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-65445984908156964972015-07-12T07:10:15.391+02:002015-07-12T07:10:15.391+02:00Тортата беше великолепна просто. Еклерите се получ...Тортата беше великолепна просто. Еклерите се получиха, бяха си омекнали идеално на сутринта, бях сиропирала блата, ама си мислех че ще стане на каша, е не беше. Хареса се на всички много. Единственото което не ми се получи, като приключих с белтъците и ги бях разнесла върху тортата, я сложих във фурната,включена единствено отгоре, и не само че не се запече, както ти си го показала на снимката, ами и самата торта тръгна да се разтича, хубаво че я наглеждах постоянно, че я махнах и бутнах в хладилника, та не стана необратим гаф, поправих се и сложих допълнително карамелизирани ядки отстрани.Андиhttps://www.blogger.com/profile/03845249387718789955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-89385354319129732962015-07-10T17:36:41.357+02:002015-07-10T17:36:41.357+02:00Нищо не е станало, мила. Изобщо не обръщай внимани...Нищо не е станало, мила. Изобщо не обръщай внимание, не пречи, че има тук-там нестопен желатин. Всъщност, той просто е станал на бучици не защото не е бил стопен, а защото е станал топлинен шок от смесването на топло и студено. Получава се понякога, не се тревожи. Еклерчетата ще омекнат със сигурност, а и по-добре да са твърдички в началото. Много, много ти благодаря. Надявам се всички да харесат тортата.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-74028023193219360322015-07-10T14:38:19.935+02:002015-07-10T14:38:19.935+02:00Йоли, мисля че сгафих само едно нещо... току що я ...Йоли, мисля че сгафих само едно нещо... току що я направих тортата, но светлия крем, стоеше на точици и си мисля, че е от желатина... явно не бил добре стопен, какво ще стане ако не е напълно стопен? Иначе еклерите ми се получиха, малко твърдички станаха, но съм сигурна че ще омекнат залети под крема. Имам и още един въпрос, ако до утре сутринта останалите еклери не омекнат да ги залея ли със захарен сироп или по-добре не?Андиhttps://www.blogger.com/profile/03845249387718789955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-48707492299124490072015-03-02T16:25:08.976+01:002015-03-02T16:25:08.976+01:00Благодаря за доверието, Доре. Много се радвам, че ...Благодаря за доверието, Доре. Много се радвам, че ти хареса тортата. И най- вече, че си в избрала за празника си. Бъди ми жива и здрава! Ако искаш да следиш нови рецепти, заповядай в сайта ми yoli.bg, тъй като тък няма да публикувам повече. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.com