tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post3889054582845674952..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Телешко с пачи кракЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-88532836505706829832016-06-02T22:54:26.239+02:002016-06-02T22:54:26.239+02:00Благодаря ти Кари. Ама какво да ти кажа ... продук...Благодаря ти Кари. Ама какво да ти кажа ... продуктите са такива, че не може да не стане вкусно. Тяхна е заслугата. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-42096599836937139212016-05-31T13:02:35.142+02:002016-05-31T13:02:35.142+02:00Ах, че вкусотия:)Ах, че вкусотия:)Кари Цветковаhttps://webnime.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-54631311300277428682015-11-24T15:02:41.280+01:002015-11-24T15:02:41.280+01:00И таз добра! Забравили са да го напишат. За съжале...И таз добра! Забравили са да го напишат. За съжаление аз нямам текста на рецептата. Тя е разработена специално за Фармхопинг и всички материали са техни. Писах им веднага да оправят пропуска. Виж сега, не ти трябват чак толкова точни пропорции. Ще ти кажа какво да направиш. Довери ми се и няма да имаш проблем. Трябват ти между 500 и 700г телешко или свинско месо за 4-5 порции. Нарежи го на по-тънки парчета и го оваляй в брашно. Запържи го от двете страни до зачервяване в малко олио, смесено с малко масло. Извади го в чиния. В същата мазнина сложи гъби, 200мл течна смената и малко бяло вино. Сол, черен пипер и мащерка на вкус. Върни месото в соса и го задуши до омекване. Малко горчица също може да добавиш към соса. Много върви и салвията, ако я обичате у дома. То това е. Извини ме за неудобството. Надявам се да си оправят линка своевременно.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-41867426719133678082015-11-23T07:41:52.677+01:002015-11-23T07:41:52.677+01:00Здравейте, Йоли. Много харесвам Вашия блог и съм п...Здравейте, Йоли. Много харесвам Вашия блог и съм приготвяла някои рецепти, всички до една се получиха, поздравления! За тази рецепта можете ли да ми кажете количествата на необходимите продукти? Благодаря и всичко най-хубаво!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00198571092071722999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-81032542134110017342015-11-22T15:55:57.078+01:002015-11-22T15:55:57.078+01:00Здравейте. Искам да пробвам да приготвя това ястие...Здравейте. Искам да пробвам да приготвя това ястие, но в линка с рецептата не намирам количества на продуктите. Не пише и с какво вино се приготвя. Можете ли да ме ориентирате в тези неща, защото имам прясно телешко и искам да действам бързо? Благодаря! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00198571092071722999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-29877539430480937592015-10-04T21:10:29.759+02:002015-10-04T21:10:29.759+02:00Благодаря от сърце. Надявам се да ти хареса. Да ви...Благодаря от сърце. Надявам се да ти хареса. Да ви е сладко на всички у дома!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-54583266897077215382015-10-01T09:08:27.776+02:002015-10-01T09:08:27.776+02:00Мммм..... Ще се пробва в най-скоро време.С тези пр...Мммм..... Ще се пробва в най-скоро време.С тези продукти ще се получи превъзходно.Не съм се разочаровала от направена Ваша рецепта :)Anonymousnoreply@blogger.com