tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post4928327310893460314..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Спаначен венецЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-74181480808762038372013-12-12T15:08:17.181+01:002013-12-12T15:08:17.181+01:00Благодаря ти за хубавите думи.Много съм щастлива,ч...Благодаря ти за хубавите думи.Много съм щастлива,че ти харесват рецептите тук.Да ви е сладко на всички у дома и весели празници!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-57476644955146069542013-12-12T09:07:59.818+01:002013-12-12T09:07:59.818+01:00Благодаря ти, Йоли за чудесните рецепти! И толкова...Благодаря ти, Йоли за чудесните рецепти! И толкова подробно обесняваш всичко! Супер си!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-19501018663382031862012-10-26T16:35:21.696+02:002012-10-26T16:35:21.696+02:00Здравей мила.Много се радвам,че харесваш рецептите...Здравей мила.Много се радвам,че харесваш рецептите тук и че ги приготвяш.Този венец е много приятен наистина,лек и вкусен.Пека го в стандартна кексова кръгла форма с дупка, леко коносовидна,която в най-широката си част е 26 см.Не става много висок,ако искаш височина го направи в по-малка форма.Най-добре е като си направиш сместа да прецениш на око каква форма да ползваш.Благодаря ти отново и приятно готвене.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-84318831446393168282012-10-26T15:32:47.342+02:002012-10-26T15:32:47.342+02:00Здравей, Йоли!
Още веднъж искам да те поздравя за...Здравей, Йоли!<br /><br />Още веднъж искам да те поздравя за прекрасния блог и всички тези невероятно вкусни и красиви рецепти, които споделяш с нас. Всичко, което досега съм приготвяла по твои указания се е получавало превъзходно. Сега е наред този венец и понеже се чудя в каква форма да го изпека искам да те попитам за количеството, което си написала на продиктите формата ако е кръгла с дупка по средата с какъв диаметър и височина трябва да бъде?<br />Поздрави, лек и слънчев уикенд ти желая :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-14151292830698552012-10-10T22:23:48.663+02:002012-10-10T22:23:48.663+02:00Ползвай го, разбира се, няма проблем.Чакай сега да...Ползвай го, разбира се, няма проблем.Чакай сега да помисля,не съм изчислявала,но то и няма нужда чак от толкова точни пропорции.Спокойно си сложи 1ч.ч.Предполагам,че един пакет от 200-250г замразен спанак се равнява на 1 кг пресен.Но наистина няма кай знае какво значение дали спанака ще е в повече или по-малко.Давай на око.Благодаря и да ти е сладко!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-81020774696889565512012-10-10T14:48:34.679+02:002012-10-10T14:48:34.679+02:00Йоли само да попитам какво е количеството на бланш...Йоли само да попитам какво е количеството на бланширания спанак напр .измерено в чаши , защото имам замразен във фризера -на топки и мисля него да използвам?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-66270437612223465372012-09-21T13:36:33.138+02:002012-09-21T13:36:33.138+02:00Благодаря ти Мони.Можеш и със замразен спанак, но...Благодаря ти Мони.Можеш и със замразен спанак, но аз по принцип не обичам и не препоръчвам.Вярно,че чистенето си е пипкаво,но вкуса си заслужава.Да ти е сладко!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-13782628416283248542012-09-21T08:03:08.704+02:002012-09-21T08:03:08.704+02:00Божеее, Йоли!
От доста време съм си го харесала то...Божеее, Йоли!<br />От доста време съм си го харесала този венец и си мислех, че ще трябва да чакам до пролетта, за да го пробвам. Но вчера видях спанак на пазарчето и веднага се захванах. Доста време отнема (най-вече чистенето на спанака), но си заслужава всяка секунда. Великолепен вкус!! Благодаря ти за всички тези вкуснотии, които споделяш!Моникаhttp://monikasmusings.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-12497041187594245062012-04-26T22:18:39.208+02:002012-04-26T22:18:39.208+02:00Изключително съм щастлива да прочета това!Благодар...Изключително съм щастлива да прочета това!Благодаря ти аз,много повече отколкото ти на мен.Да ви е сладко на всички!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-13496247348419427532012-04-26T19:02:53.588+02:002012-04-26T19:02:53.588+02:00Спаначеният венец, който поднесох на Цветница стан...Спаначеният венец, който поднесох на Цветница стана невероятно красив и вкусен. Получих овации благодарение на Йоли. Направих го точно по рецептата.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-30489757252883628702012-04-26T19:00:53.849+02:002012-04-26T19:00:53.849+02:00На Цветница гостите ми ахнаха като видяха красивия...На Цветница гостите ми ахнаха като видяха красивия спаначен венец, а когато го опитаха просто забравиха за останалото на масата. Получих много поздравления специално за спаначения венец, но не забравям, че това е до глоляма степен заслуга на Йоли. Аз го направих точно по рецептата. Благодаря ти Йоланта!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-49845889471510725772012-04-09T16:37:47.084+02:002012-04-09T16:37:47.084+02:00О,не.Не е в брашното.Правила съм го два пъти точно...О,не.Не е в брашното.Правила съм го два пъти точно с тези пропорции,които съм написала.Единствено печенето е било малко.Май изобщо трябва да махна от рецептата времето за печене и да напиша всеки да пече според фурната си и да пробва с клечка.Сместа е лепкава и иска по-дълго да се пече,по-скоро да се изсуши.Нещо такова се получава.Благодаря ти че опита и весели празници.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-18371100050445440292012-04-09T11:11:46.058+02:002012-04-09T11:11:46.058+02:00Направих вчера рецептата,много е вкусно и ароматно...Направих вчера рецептата,много е вкусно и ароматно!Но като извадих от формата,установих че вътрешността е доста течна и не зае хубава форма.Каква е причината,може би много малко брашно?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-19001916244433909892012-04-07T07:26:03.892+02:002012-04-07T07:26:03.892+02:00Благодаря ти мила.Много се радвам,че се увери колк...Благодаря ти мила.Много се радвам,че се увери колко е лесно да се направи бешамел.Може би не се отлепя,защото му е малко печенето.Венецът е влажен,няма брашно в него и май е добре да се поизпече повече.Ще увелича малко времето за печене в рецептата.Благодаря ти от сърце и хубава Цветница утре!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-31766330445744760152012-04-06T16:59:09.992+02:002012-04-06T16:59:09.992+02:00йоли венецът ти е уникално вкусен.Нещо не се отлеп...йоли венецът ти е уникално вкусен.Нещо не се отлепя,но го нарязах,както е във формата,може би повече брашно трябваше да наръся,както и да е ВКУСЕН,ВКУСЕН,ВКУСЕН!!!!crema pasticcera by denitsa dimovahttps://www.blogger.com/profile/03605203438330494404noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-78474727848667725022012-04-06T16:40:23.363+02:002012-04-06T16:40:23.363+02:00бешамела се получи и не само това ами и без бучки ...бешамела се получи и не само това ами и без бучки в него:)))Сега чакам да изстине,само незнам как ще го извадя от формата,да ти кажа честно исках още топличък да го почна,но да спазим указаниятаcrema pasticcera by denitsa dimovahttps://www.blogger.com/profile/03605203438330494404noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-76822905823078598162012-04-06T14:52:36.814+02:002012-04-06T14:52:36.814+02:00Благодаря ви момичета.Сега искам да ми повярвате ...Благодаря ви момичета.Сега искам да ми повярвате за бешамела.Просто го направете така,както съм ви го написала - горещо мляко към маслената запръжка.Уверявам ви,че става за 1 минутка.А що се отнася до всука му, той изобщо не пречи в тази рецепта,напротив, само я уплътнява.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-12688119920420043542012-04-06T13:42:46.554+02:002012-04-06T13:42:46.554+02:00Йоли,страхотен венец!Много свежо,леко и вкусно,доп...Йоли,страхотен венец!Много свежо,леко и вкусно,допада ми!<br /><br />Само да вметна във връзка с по-горното питане,за готовия бешамел на Йотис,че има ужасен химически вкус,не го препоръчвам.<br /><br />Хубави почивни дни!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-29065235349063271772012-04-06T09:11:08.934+02:002012-04-06T09:11:08.934+02:00почвам го само се надявам да стане със замразен сп...почвам го само се надявам да стане със замразен спанак,че нямам друг.Нямам търпение да го опитам,въпреки,че не обичам бешамел,но мисля че тук вкуса ще е друг и ще е страхотен!crema pasticcera by denitsa dimovahttps://www.blogger.com/profile/03605203438330494404noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-75387593425840721132012-04-05T19:42:27.144+02:002012-04-05T19:42:27.144+02:00bellissimo!!!!!!!!!bellissimo!!!!!!!!!yaya6https://www.blogger.com/profile/15725401563190166286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-10737055995806072362012-04-05T16:24:56.706+02:002012-04-05T16:24:56.706+02:00Изумителен венец си поднесла, Йоли! Невероятно съч...Изумителен венец си поднесла, Йоли! Невероятно съчетание на вкусове и пролетни аромати и цветове! Прегръдки! :)Ева Тоневаhttp://www.evatoneva.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-73702584215214637512012-04-05T14:47:36.401+02:002012-04-05T14:47:36.401+02:00Благодаря ви.Много е вкусно, гарантирам!
Би трябв...Благодаря ви.Много е вкусно, гарантирам!<br /><br />Би трябвало да се получи и с готов бешамел.Знам,че продават такъв.Само имай предвид,че този,който е по рецепта е доста гъст и именно така трябва да е за да служи за сгъстител.Нямам представа какъв е готоивя.Провери първо и тогава си реши.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-69507534137069776132012-04-05T13:24:57.090+02:002012-04-05T13:24:57.090+02:00Йоли, изглежда страхотна. Само искам да те попитам...Йоли, изглежда страхотна. Само искам да те попитам дали ще се получи с готов бешамел?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-88889018178667456672012-04-04T17:40:23.919+02:002012-04-04T17:40:23.919+02:00Ех, че свежо и пъстро!
обичаме спанак, ще направ...Ех, че свежо и пъстро! <br />обичаме спанак, ще направя и венец!pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-38198054216144834122012-04-04T17:32:26.554+02:002012-04-04T17:32:26.554+02:00Йоли, като украшение за масата е :)
Чудесно предло...Йоли, като украшение за масата е :)<br />Чудесно предложение!<br />Хубава сряда :)Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.com