tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post5098040032311812228..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Тиква с камамбер и пестоЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-64123814027905054982018-12-17T15:01:52.736+01:002018-12-17T15:01:52.736+01:00Ах, мила Гале! Така ме зарадва! И на мен точно тоз...Ах, мила Гале! Така ме зарадва! И на мен точно този вариант с тиква ми е любим. Благодаря за доверието и светли празниц! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-27226056519750072942018-12-15T18:48:58.584+01:002018-12-15T18:48:58.584+01:00Здравейте,направих рецептата и резултата е великол...Здравейте,направих рецептата и резултата е великолепен! Вие сте голямо вдъхновение! Винаги съм доволна когато правя нещо,което сте публикували-Благодаря ви от сърце!<br />галина станкова-георгиhttps://www.blogger.com/profile/05147376667472461223noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-41824178209355381462018-10-31T09:28:26.552+01:002018-10-31T09:28:26.552+01:00Благодаря ти, Ели. Лично аз предпочитав солените в...Благодаря ти, Ели. Лично аз предпочитав солените варианти с тиква, а не сладките. И точно за тях Хокайдо наистина е най-подходящ сорт. Ще се радвам да опиташ, ако обичаш камамбер. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-68862218296052675172018-10-25T13:58:59.865+02:002018-10-25T13:58:59.865+02:00Йоли,
чудесна рецепта за печена тиква.У дома тиква...Йоли,<br />чудесна рецепта за печена тиква.У дома тиквата е любима особено пълнена със сушени и пресни плодове и ядки и нарязана като торта.Аз лично предпочитам цигулка заради нейната приятна сладост.Хокайдо не ми е любима, има малко месо и повече едри семки.Но явно тя е подходяща за тази рецепта понеже не е толкова сладка, а и месото и е по - плътно.Прекрасно есенно предложение, което възнамерявам да изпробвам.Изглежда прекрасно.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com