tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post5140528664318578618..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Двойно шоколадов кексЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger77125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-43130010981095180092019-10-11T12:17:14.453+02:002019-10-11T12:17:14.453+02:00Много, много се радвам да го чуя! Благодаря ти от ...Много, много се радвам да го чуя! Благодаря ти от сърце, че го опита и ми писа! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-64413305914558566962019-10-07T13:58:04.512+02:002019-10-07T13:58:04.512+02:00Страшно вкусен кекс. Благодаря за рецептата. Аз на...Страшно вкусен кекс. Благодаря за рецептата. Аз напоследък го правя под формата на мъфини със шоколадова глазура и се получава страхотно. Всички, които са ги опитали ми искат рецептата. :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07503923091456366203noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-23320568240021160672018-01-19T10:24:34.476+01:002018-01-19T10:24:34.476+01:00Благодаря ти, Линда. Радвам се, че ти хареса кекса...Благодаря ти, Линда. Радвам се, че ти хареса кекса. Според мен причината е само в печенето. Знаеш, всички фурни са различни. Опитай следващият път да изпечеш кекса на малко по-долно ниво във фурната. Може би твоята отгоре пече по-силно. И непременно след 20-та минута го покрий с парче фолио и го доизпечи. Не препичай, пробвай с клечка тестото. В момента, в който излиза суха го махай. За друго не се сещам, но с фолиото пробвай обезателно. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-53926996319178912672018-01-17T14:27:39.261+01:002018-01-17T14:27:39.261+01:00много хубава рецепта, много е вкусно!
само не знам...много хубава рецепта, много е вкусно!<br />само не знам защо при мен горният пласт става по-твърд, като кора, и хрупкав. не само с тази рецепта, и други кексове е така и не мога да разбера защо. пробвах различни начини на печене, смесване на продукти и резултатът си е същия. вкусно е, но все пак...някакви идеи защо се получава така?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05498523789673314349noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-4190652209952030152017-12-13T10:17:50.688+01:002017-12-13T10:17:50.688+01:00SuperSuperAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-14070823792734903862017-05-17T13:39:51.793+02:002017-05-17T13:39:51.793+02:00Ох, много се радвам, Пепи! Благодаря ти!
Ох, много се радвам, Пепи! Благодаря ти!<br />Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-75963229979628072832017-05-17T09:36:21.295+02:002017-05-17T09:36:21.295+02:00Предполагам,че зависи от шоколада. Аз нямах пробле...Предполагам,че зависи от шоколада. Аз нямах проблем и остана по средата. Още веднъж поздравления за рецептата!Пепиnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-21789145415543005202017-05-11T08:59:32.265+02:002017-05-11T08:59:32.265+02:00Благодаря ти, Пепи! Много се радвам, че ти хареса ...Благодаря ти, Пепи! Много се радвам, че ти хареса този кекс. То продуктите му са страхотни, как да не е вкусен. Я ми кажи, имаш ли проблем с белия шоколад? Потъва ли ти на дъното? Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-15774881543642704852017-05-10T13:51:30.093+02:002017-05-10T13:51:30.093+02:00Уникален е, благодаря за рецептата вкъщи бързо ста...Уникален е, благодаря за рецептата вкъщи бързо стана любим кекс на всички :)Пепиhttps://www.nestlechoco.bg/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-16658265934470106742017-05-08T15:05:09.761+02:002017-05-08T15:05:09.761+02:00Благодаря ти, Вили! Много си мила! Специално за то...Благодаря ти, Вили! Много си мила! Специално за този кекс това си е проблем. На много хора така им се получава. Опитай следващият път да забодеш парченцата бял шоколад съвсем в повърхността за да може да потънат до средата. И непосредствено преди печене, да не престоява тестото с тях. Дано стане. А иначе ядките и плодовете е добре да се овалят предварително в малко брашно и след това да се смесят с тестото. Ама да ти кажа, всичко си зависи от печенето. Всяка фурна е различна, знам. Благодаря ти още веднъж! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-25449417136746645232017-05-06T14:48:03.392+02:002017-05-06T14:48:03.392+02:00Йоли,страхотна рецепта. Правя я редовно.Шоколадът ...Йоли,страхотна рецепта. Правя я редовно.Шоколадът ми пак падна на дъното, защо? И винаги, когато правя кекс и слагам сладко или някакви дребни плодове винаги падат на дъното. Но, ще свърши,няма да остане. С твоите рецепти и съвети омайвам семейството ми, че и гостите ми. :)) ВилиAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-1399898770770708962016-04-27T22:10:22.549+02:002016-04-27T22:10:22.549+02:00Толкова си мила, Диди! Благодаря ти за доверието и...Толкова си мила, Диди! Благодаря ти за доверието и хубавите думи! Определено знаеш как да радваш хората! Светли и уюутни празници пожелавам на теб и близките ти!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-17462176900272430192016-04-27T11:52:56.676+02:002016-04-27T11:52:56.676+02:00Йоли,поздравления за всички рецепти и за прекрасни...Йоли,поздравления за всички рецепти и за прекрасните снимки!Приготвяла съм много от ястията ти и съм меко казано очарована:)Конкретно този кекс вече е любим на цялото ми семейство и дори се е случвало да приготвям по два в един ден понеже всички буквално му се нахвърлят:)Която и от рецептите ти да съм пробвала винаги ефекта е един-несравним блясък в очите на хората около мен и онази доволна физиономия когато вкусят от ястието!Поздравления за отношението ти към храната и за това как и от най-простите съставки успяваш да направиш нещо вкусно и красиво:)Желая ти здраве,усмивки и още много рецепти които да споделяш с нас!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00584314343889774951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-83256049005317603062016-01-30T13:10:16.696+01:002016-01-30T13:10:16.696+01:00А ти ме накара да се усмихна широко и щастливо! Бл...А ти ме накара да се усмихна широко и щастливо! Благодаря ти от сърце за доверието и хубавите думи, мила Йони! Да ви е сладко на всички! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-8826175258385417062016-01-29T19:33:14.380+01:002016-01-29T19:33:14.380+01:00Здравейте! Правя кекса за трети път, печеля всички...Здравейте! Правя кекса за трети път, печеля всички, на които го предложа! Много, мнооого Ви благодаря! Вие сте човекът, който ме кара с удоволствие да ходя в кухнята :) Пожелавам Ви здраве и вдъхновения (не само кулинарни :) )! Йоанна Стойчеваnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-39215390195971669402016-01-24T12:12:18.562+01:002016-01-24T12:12:18.562+01:00Благодаря ти Ванче. Радвам се, че ти хареса кекса....Благодаря ти Ванче. Радвам се, че ти хареса кекса. Напълно разбирам проблема ти. Няма да намериш такъв шоколад, просто няма. В България се продава Милка, Нестле и Своге. Е, има и Линд, но той пък е кошмарно скъп. Та тези шоколади са с много нишесте в тях. Например изобщо не стават за стопяване и шоколадова украса. За готвене стават, но пак е много компромисно. Аз си купувам само шоколадов кувертюр. Има бял, черен и млечен. Купувам си белгийски от един магазин на ул Кадемлия 6 в Редута в София. По 1 кг са разфасовките и е много качествен. Това е положението. Ако имаш възможност, вземи си оттам. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-25810439765257228932016-01-23T14:16:09.095+01:002016-01-23T14:16:09.095+01:00Здравейте, кекса е страхотен, но не мога да попадн...Здравейте, кекса е страхотен, но не мога да попадна на качествен бял шоколад, който да остане с бял цвят. Бихте ли споделили какъв използвате. Благодаря предварително, рецептата е страхотна.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09502484482680963548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-37057795087074373562016-01-05T16:25:33.027+01:002016-01-05T16:25:33.027+01:00Здравей Веси. Ще се радвам да опиташ кекса, благод...Здравей Веси. Ще се радвам да опиташ кекса, благодаря ти. Хич не я мисли формата. Честно да ти кажа, няма значение каква е. В случая тази е напълно стандартна за кекс, продава се навсякъде. Може би е около 22-25 см. Казвам, че няма значение, защото, ако имаш по-малка форма кекса ще стане по-висок и обратното. Ако е по-голяма ще е по-нисък. Това не пречи на вкуса, а само на вида. Може и кръгъл да го направиш. Изпечи го в това, с което разполагаш у дома. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-67446702772064371252016-01-04T14:00:39.434+01:002016-01-04T14:00:39.434+01:00Здравей Йоли,
Рецептата изглежда супер. А какви тр...Здравей Йоли,<br />Рецептата изглежда супер. А какви трябва да са размерите на формата за кекс?<br /><br />Веселаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-61912702171075651102015-09-11T16:04:31.579+02:002015-09-11T16:04:31.579+02:00Здравей. Ще се радвам да опиташ този кекс. Много е...Здравей. Ще се радвам да опиташ този кекс. Много е хубав.<br /><br />Просто слагаш шоколада, начупен на парченца и маслото в някакъв съд. Ако имаш микровълнова ги разтапяш на ниска температура в нея. Ако е на котлона може да е на водна баня. Ако не искаш водна баня ги слагаш в тиган или тенджерка. Стопяваш на слаб огъв и това е. Трябва да се стопят и смесят, а ти сама избери как. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-13917638164214309732015-09-10T13:49:05.997+02:002015-09-10T13:49:05.997+02:00Как да разтопя шоколада и маслото? Благодаря предв...Как да разтопя шоколада и маслото? Благодаря предварително!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05056792974910766925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-58365681961218711442015-08-06T14:44:03.122+02:002015-08-06T14:44:03.122+02:00Аз пък благодаря за доверието! Много ме зарадва, д...Аз пък благодаря за доверието! Много ме зарадва, да ти е сладко!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-80565504222547913142015-08-05T21:39:04.827+02:002015-08-05T21:39:04.827+02:00Днес направих кекса.Страшно вкусен е! :) Благодаря...Днес направих кекса.Страшно вкусен е! :) Благодаря много за хубавата рецепта!Angiolettohttps://www.blogger.com/profile/17397945858183756010noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-37451089169678713392015-06-07T08:23:30.690+02:002015-06-07T08:23:30.690+02:00Много, много съм щастлива да чуя това. Благодаря т...Много, много съм щастлива да чуя това. Благодаря ти от сърце! Да ви е сладък на всички у дома!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-85881125792201524472015-06-06T19:47:17.456+02:002015-06-06T19:47:17.456+02:00Кекса стана страхотен :) Супер си Йоли :)Кекса стана страхотен :) Супер си Йоли :)Anonymousnoreply@blogger.com