tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post531579453450334554..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Бисквитена тортаЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger40125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-16245370039268344542018-03-26T11:06:27.011+02:002018-03-26T11:06:27.011+02:00Здравей, Ади. Благодаря ти за интереса, комерната ...Здравей, Ади. Благодаря ти за интереса, комерната и хубавите думи! Радвам се, че ти харесва страничката ми.<br />Разбира се, че ще бъде добре! Пресните плодове са винаги добре дошли. Ягоди, малини, банани и портокали си кореспондират изключително добре с шоколада. Но и други плодове може, ти си прецени какво обичаш най-много. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-39396616798235174962018-03-26T10:47:57.530+02:002018-03-26T10:47:57.530+02:00Здравейте, Йоли.Поздравления за интересната рецепт...Здравейте, Йоли.Поздравления за интересната рецепта Дали ще бъде добре ако се гарнира с пресен плод, например ягоди?Адрианаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-72090489539119814382018-01-25T14:04:21.067+01:002018-01-25T14:04:21.067+01:00Благодаря,успешен и усмихнат ден!Благодаря,успешен и усмихнат ден!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-4015860221347629302018-01-25T11:05:48.204+01:002018-01-25T11:05:48.204+01:00И аз благодаря от сърце за хубавите думи! Много се...И аз благодаря от сърце за хубавите думи! Много се радвам, че сте решили да опитате и тази торта. Разбира се, че може да е кръгла, както и да се ползва всякакво сладко вместо конфитюр. Също е добре тортата да престои един ден преди да се сервира за да може да поомекне. Това е една много различна бисквитена торта от познатите ни. Ще се радвам, ако на всички у дома ви хареса! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-38137406908423560122018-01-25T09:26:54.539+01:002018-01-25T09:26:54.539+01:00Здравейте,Йоли с интерес следя Вашите рецепти,толк...Здравейте,Йоли с интерес следя Вашите рецепти,толкова достъпни и лесни за приготвяне!Адмирации!Вашата ,,Френска Селска Торта''постоянно е правя в къщи,уникална е.Сега ми хареса тази бисквитена торта и въпроса ми е следния:Освен,че искам да е направя с кръгла форма,можели да заменя конфитюра със сладко от боровинки?Благодаря Ви от сърце! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-44775730405734173642018-01-15T09:26:49.897+01:002018-01-15T09:26:49.897+01:00Благодаря ти от сърце, Петя! Много малко хора се х...Благодаря ти от сърце, Петя! Много малко хора се хващат да правят тази торта. Нали знаеш, повечето предпочита онези бисквитени торти с купешки бисквити и розов или бял нишестян крем. Затова се радвам искрено, че я опита! Много съм щастлива!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-46356181674258971252018-01-13T12:58:56.485+01:002018-01-13T12:58:56.485+01:00Йоли, направих тортата за рождения ден на моя прия...Йоли, направих тортата за рождения ден на моя приятел. Получи се прекрасен резултат! Като се има предвид, че не съм голяма кулинарка и сладкарка. Благодаря за рецептата! Всички твои рецепти, които съм опитала са без грешка.Петяnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-35462552377107060712015-04-28T12:45:43.013+02:002015-04-28T12:45:43.013+02:00Много хубава тортичкаМного хубава тортичкаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-55373900114117531982014-02-09T19:19:00.013+01:002014-02-09T19:19:00.013+01:00Да,Ники,така е.Определено е суха.Всъщност,това са ...Да,Ники,така е.Определено е суха.Всъщност,това са си шоколадови маслени бисквитки,слепени с крем.Но под форма на голям сладкиш.Честно да ти кажа,на мен ми харесва,хич не мога да я понасям онази бисквитена торта от детството ми.Това ми е по-истинско на вкус,нищо,че е сухо.Обаче,ако сиропираш бисквитените блатове ще стане същата ужасна каша ... пак като от детството ми.Ох,сигурно на хората им е харесвала бисквитената торта с нозов крем в детската градина.Извинявам им се,просто не е моят вкус.Благодаря ти, че опита Ники.Много си мила.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-33744541348174070722014-02-09T14:57:26.902+01:002014-02-09T14:57:26.902+01:00Направих го този разкош!Много ми хареса,но и на ме...Направих го този разкош!Много ми хареса,но и на мене ми е малко суха.Следващия път ще добавя лъжичка конфитюр от портокали към крема и по обилно ще сиропирам блатовете!Страхотна рецепта! Благодаря! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16894011709136402476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-82578125307082197952013-12-06T15:47:27.381+01:002013-12-06T15:47:27.381+01:00Супер!Значи сме с един вкус с теб,Мариетка.Благода...Супер!Значи сме с един вкус с теб,Мариетка.Благодаря ти много.Страшно се радвам!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-46195098045543734842013-12-06T15:22:04.286+01:002013-12-06T15:22:04.286+01:00фен съм й!вече я правя с повод и без повод,домашни...фен съм й!вече я правя с повод и без повод,домашните я обожават,и не само нея,а и всички твои шоколадови изкушения,ние си падаме по шоколада.поздрави, МариетаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-27557036656822070892013-12-06T14:09:40.308+01:002013-12-06T14:09:40.308+01:00Много благодаря.Всъщност,това са най-нормални масл...Много благодаря.Всъщност,това са най-нормални маслени бисквити с шоколад.Тортата е много различна от бисквитените торти с крем,които са популярни.По-суха е,но за мен е много по-вкусна и истинска.Ще се радвам,ако опиташ.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-66749260553915649662013-12-06T13:17:25.815+01:002013-12-06T13:17:25.815+01:00уникална торта!!!уникална торта!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-9095561178314130242013-10-18T16:11:58.638+02:002013-10-18T16:11:58.638+02:00Извини ме,Лерзан.Наистина бъркам подобни имена,не ...Извини ме,Лерзан.Наистина бъркам подобни имена,не ги разпознавам по род.Но наистина няма значение.Благодаря ти отново и продължавай все така да радваш клиентите и приятелите си.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-69276844748708725632013-10-18T14:29:54.232+02:002013-10-18T14:29:54.232+02:00здравей йоли,
Пак е Лерзан, но да ти кажа, че съм ...здравей йоли,<br />Пак е Лерзан, но да ти кажа, че съм момиче. Не се притеснявай, имената са ни такива и често хората се объркват.<br />Прегръдки.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-59988988988988915182013-10-17T15:36:32.091+02:002013-10-17T15:36:32.091+02:00Лерзан,да разбирам ли,че си турчин или поне с такъ...Лерзан,да разбирам ли,че си турчин или поне с такъв произход?Защото за мен е чест един турчин да приготвя моите сладки рецепти.Прекланям се към уменията в сладкарството на тази нация!Благодаря ти от сърце за доверието,много си мил.Разбира се,че можеш да направиш тортата кръгла,каквато ти хрумне,такава я направи.Имай предвид,че това не е обикновена бисквитена торта,тази е суха,все едно хапваш бисквитки намазани с шоколад.Троши се,може би ще ти е по-лесно да я режеш на квадрати,а не на триъгълни парчета.Да ти е сладко и на теб и на клиентите ти.С удоволствие ще пийна турско кафе някой път,благодаря.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-53734833530449112852013-10-17T11:52:00.169+02:002013-10-17T11:52:00.169+02:00Здравей Йоли,
Пише ти Лерзан. Имам малко кафене в ...Здравей Йоли,<br />Пише ти Лерзан. Имам малко кафене в София и там предлагам тортички и сладки направени от мен, абсолютно истински с масло и мляко.Миналия ден направих ореховата ти торта и много се хареса. Аз лично много обичам маслен крем орехи и много калории. Надявам се, че нямаш нищо напротив да предлагам някой твои невероятни вкусотии. Та искам да те попитам за бисквитената торта, можели да изрежа с ринга кръгли блатове и да си направя кръгла бисквитена тортичка.Благодаря ти, че ни поднасяш всички тези вкусотии<br />по уникален начин, достъпен за всички и най-важното е че винаги се получават, но затова трябва и любов и желание.Благодаря ти още веднъж, прекрасна си! Заповядай в моето малко кафене на турски чай или турско кафе.<br />Поздрави!<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-88392037755835317152012-12-28T10:45:32.191+01:002012-12-28T10:45:32.191+01:00Еха ... поздрави го специално!Че вкусно ли е без р...Еха ... поздрави го специално!Че вкусно ли е без ребърца? Никак даже!Ха,ха..<br /><br />Мила,промених рецептата.Намалих захарна на 50г и изобщо махнах млечвия шоколад,всичко с натурален го направих.На доста хора им се вижда сладка,мисля,че така,както е сега ще е по-добре.Да,суха е и такава трябва да бъде.Това са просто маслени биствити,слепени с крем,нищо повече.За сиропиране и дума не може да става,ще стане на каша.Лично на мен ми хареса много,обичам сухи сладкиши.И я мразя онази купешката бисквитена торта с розов крем... уф.Благодаря ти,че опита и весели и светли празници.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-3732050262546520852012-12-28T10:00:20.116+01:002012-12-28T10:00:20.116+01:00Привет Йоли. Пробвах тортата - стана мнооооооооооо...Привет Йоли. Пробвах тортата - стана мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого сладка и леко сухичка /явно някъде сгафих, но нищо - ще пробвам пак/. <br />Пожелавам на теб и семейството ти весели празници и една много уютна Коледа.<br />Мъжът ми по-принцип е възхитен от твоите творения, но след като е слушал интервюто ти в Дарик - не спира да коментира колко си готина и разсъждаваща по неговия начин /ребърца, вместо кълнове - това се коментира от сутрин до вечер/. <br />Поздрави - Дани от Ст ЗагораAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-42116549742433190472012-12-25T22:49:59.220+01:002012-12-25T22:49:59.220+01:00Благодаря ти мила Чани. Такава си сладурка! Следва...Благодаря ти мила Чани. Такава си сладурка! Следващата книга живот и здраве ще е само със сладички неща. Така че, да ти е сладко и весели празници!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-55572506099858900992012-12-23T18:21:53.605+01:002012-12-23T18:21:53.605+01:00Здравей:))
Отново съм аз.
Проект БИСКВИТЕНА ТОРТА
...Здравей:))<br />Отново съм аз.<br />Проект БИСКВИТЕНА ТОРТА<br />РЕЗУЛТАТ-ПРЕВЪЗХОДЕН!:)))<br />Трупам актив пред семейството с богатите ти рецепти:) С твоя блог всеки се превръща в кулинарен гений и да си го кажем,мноооого съм доволна.<br />Благодарна съм за теб и блога ти и както вече писах при предишния си опит ,чакам и втора книга,защото видях ,че има много нови рецепти,които си постнала след издаването на книгата , а аз ги искамммммммммм всичките!<br /><br />Благодаря ти<br />Поздрави<br />Чанита<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-89174751918302832382012-12-18T22:26:13.458+01:002012-12-18T22:26:13.458+01:00Благодаря ти Ани!Много си мила.Да ви е сладко на в...Благодаря ти Ани!Много си мила.Да ви е сладко на всички и весели празници!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-43889958281766042102012-12-18T11:29:51.248+01:002012-12-18T11:29:51.248+01:00Милa,Йоли!Нaпрaвих бисквитенaтa тортa зa именния д...Милa,Йоли!Нaпрaвих бисквитенaтa тортa зa именния ден нa дъщеря ми вчерa.Цялото ми семейство е възхитено от вкусa и!A децaтa кaтегорично зaявихa , че вече товa е любимaтa им тортa.Прaвилa съм много от твоите рецепти и се рaдвaм , че винaги резултaтите сa вкусни и крaсиви! Пожелaвaм ти весели прaзници и остaвaм в очaквaне нa следвaщите шедьоври!<br /><br /><br />Aни от Вaрнanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-76363763268090010322012-12-16T22:32:56.607+01:002012-12-16T22:32:56.607+01:00Много благодаря на всички за милите поздрави.Майки...Много благодаря на всички за милите поздрави.Майките са най-скъпоценното нещо на света,така е.Много сте мили наистина.<br /><br />Еми,ще стане разбира се.Мисля,че 300 г бял ще е достатъчно,защото в крема има масло,което допълнително го стяга.Но бих ти препоръчала все пак да сложиш 400г.Все пак какаото е извлечено в белия шоколад и трябва да е доста повече от тъмния за да стегне.Да ти е сладко.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.com