tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post5891101931810383681..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Пълнен патладжан с ядки и синьо сиренеЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-81606816769951935422019-08-24T11:42:47.520+02:002019-08-24T11:42:47.520+02:00Много ще се радвам да опиташ, благодаря ти. Лично ...Много ще се радвам да опиташ, благодаря ти. Лично на мен много ми допада тази комбинация.<br />Пресен лук да, но бих ползвала само бялата част. Честно да ти кажа, вкусът на главата лук тук подхожда повече от свежестта на зеления. А ядките ги слагам сурови. Те си се запичат идеално по време на готвене. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-50585171965916581372019-08-20T16:05:54.097+02:002019-08-20T16:05:54.097+02:00Здравейте! С пресен лук дали ще се получи добре сп...Здравейте! С пресен лук дали ще се получи добре според Вас? И ядките сурови ли да са или печени? Благодаря!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-83666560805622984852014-08-03T08:05:16.481+02:002014-08-03T08:05:16.481+02:00Чудесно, Нина! Точно така се прави. Експериментира...Чудесно, Нина! Точно така се прави. Експериментира се. Това не е риск, а просто собствената ти фантазия и вкус. Благодаря ти още веднъж. Тънките ленти от тиквички, парладжани и моркови правя или с ренде Бьорнер, или с белачка за зеленчуци, но широка. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-14001371904755843662014-08-02T11:11:25.254+02:002014-08-02T11:11:25.254+02:00Рискувах - получи се :-) , че даже сложих 3 вида ...Рискувах - получи се :-) , че даже сложих 3 вида сирена и пак стана неверятна вкусотия ! Благодаря ! Чудейки се какво ново да сготвя с патладжан , попаднах на твоите рулца ,но би ли ми казала какъв е този уред за рязане на чипс - машинка ли е или за ръчно рязане и откъде бих могла да си купя ?<br />НинаНинаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-47175371139179099732014-07-31T09:17:13.841+02:002014-07-31T09:17:13.841+02:00О, ще стане чудно, Нинче. Доматите чудесно пасват ...О, ще стане чудно, Нинче. Доматите чудесно пасват към всички продукти в рецептата. Давай смело. Чудесна е идеята ти! Благодаря ти и да ви е сладко.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-76589762279190749802014-07-30T18:28:11.305+02:002014-07-30T18:28:11.305+02:00Йоли , ако взема да сложа и малко сушени маринован...Йоли , ако взема да сложа и малко сушени мариновани доматчета в плънката дали няма да се "сборят" силните вкусове на синьото сиренце и доматите? <br />НинаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-11194258158852767252014-07-24T19:51:03.843+02:002014-07-24T19:51:03.843+02:00Много ти благодаря за бързия отговор, после ще пиш...Много ти благодаря за бързия отговор, после ще пиша за резултата.<br />Росиnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-64538645930636901992014-07-24T18:19:12.821+02:002014-07-24T18:19:12.821+02:00Ще се радвам Роси! Много си мила! Ядки сложи какви...Ще се радвам Роси! Много си мила! Ядки сложи каквито имаш или каквито обичаш. Само фъстъците не вървят, всичко друго е ок. Аз точно така правя, слагам каквото имам, а това обикновено са орехи. <br /><br />Ама разбира се, че ще направиш тортата посред лято с пресни плодове! Аз като я правих нямаше още праскови по пазарите и затова ползвах компот. Използвах обаче сока му за сиропиране. Ти можеш да сиропираш със захарен сироп или прясно мляко.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-3189968960213144802014-07-24T18:06:56.644+02:002014-07-24T18:06:56.644+02:00Утре и аз ще я пробвам, ще пиша после за резултата...Утре и аз ще я пробвам, ще пиша после за резултата. Поне до сега всичко което съм пробвала е било страхотно. Сега съм решила да направя и маковата торта пък да видим. Имам само няколко въпросчета : <br />Какви ядки използвате?<br />За маковата торта:<br />Може ли да ползвам пресни праскови?<br />Благодаря ти предварително<br />Росиnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-42454791341685525012013-07-25T10:11:54.788+02:002013-07-25T10:11:54.788+02:00Много се радвам,благодаря ти.Патладжана е малко пр...Много се радвам,благодаря ти.Патладжана е малко пренебрегван у нас, а е чудесен зеленчук.Много се радвам,че опита тази рецепта.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-62498570654320119192013-07-24T23:35:37.854+02:002013-07-24T23:35:37.854+02:00уникално и гостите ми много го харесаха
уникално и гостите ми много го харесаха<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-18144849504087616842010-01-25T15:56:33.012+01:002010-01-25T15:56:33.012+01:00О,много се радвам,че тук има ценител на тази комби...О,много се радвам,че тук има ценител на тази комбинация.И на мен ми е любима. Страшно съм благодарна за доверието и хубавите думи.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-26862616427857706642010-01-24T20:57:39.413+01:002010-01-24T20:57:39.413+01:00Strahotno predlozhenie i se prigotvia mnogo lesno....Strahotno predlozhenie i se prigotvia mnogo lesno. Krainiat rezultat e bezumna vkusotia :-)Anonymousnoreply@blogger.com