tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post6026939197571734572..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Класическа орехова тортаЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger178125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-41957726822117574632021-01-05T11:50:01.823+01:002021-01-05T11:50:01.823+01:00Много се радвам, че ти хареса тортата! Благодаря о...Много се радвам, че ти хареса тортата! Благодаря от сърце!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-16951345609754396182021-01-03T14:53:58.004+01:002021-01-03T14:53:58.004+01:00Защо чак сега намерих рецептата за съвършената Тор...Защо чак сега намерих рецептата за съвършената Торта?!Но по-добре късно...<br />Превъзходен вкус! Със сигурност ще я правя често от сега нататък. Благодаря!pobedahttps://www.blogger.com/profile/00037097956063950692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-11708194459964196032020-05-15T11:58:14.120+02:002020-05-15T11:58:14.120+02:00Аз благодаря от сърце! За доверието и коментара. М...Аз благодаря от сърце! За доверието и коментара. Много се радвам, че ви е харесала тортата. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-4434112584993284352020-05-12T07:06:20.034+02:002020-05-12T07:06:20.034+02:00Йоли,на 10.05.я направих за рд на мама,получи се с...Йоли,на 10.05.я направих за рд на мама,получи се страхотно,благодаря от сърце❤Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11683292229110518841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-81405692423614696992020-03-31T10:42:25.805+02:002020-03-31T10:42:25.805+02:00Благодаря ти от сърце, Дина! Толкова се радвам, че...Благодаря ти от сърце, Дина! Толкова се радвам, че тортата се е харесала! Здрави бъдете и всички вие у дома! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-13811784438563072602020-03-28T14:27:16.378+01:002020-03-28T14:27:16.378+01:00Здравейте, Йоланта! Отдавна следя чудесния Ви блог...Здравейте, Йоланта! Отдавна следя чудесния Ви блог и често се допитвам до него. Преди 2 дни приготвих тази торта за третия рожден ден на сина ми. Не мога да достигна висотите на Вашето творчество, но постигнах задоволителен външен вид (според личните си възможности). За сметка на това вкусът на тортата надмина и моите умения... Благодаря за споделеното! Желая ви здраве и вдъхновение! С уважение: Дина.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-91637456848072536752020-01-26T17:39:38.395+01:002020-01-26T17:39:38.395+01:00Аз благодаря, Дари! Много се радвам, че така ви се...Аз благодаря, Дари! Много се радвам, че така ви се харесва на всички. Благодаря наистина сърдечно! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-3585114107770475212020-01-22T12:17:01.341+01:002020-01-22T12:17:01.341+01:00Тортата е страхотна Йоли! Само мога да кажа че за ...Тортата е страхотна Йоли! Само мога да кажа че за два месеца я правя трети път. Стана любима на цялото ни семейство, най вече на мъжът ми. Много благодаря за рецептата. Поздравления :*Дариhttps://www.blogger.com/profile/08961631685873742546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-57190464220658994192019-10-18T10:44:11.551+02:002019-10-18T10:44:11.551+02:00Благодаря, Майче. Много ще се радвам да я опиташ!
...Благодаря, Майче. Много ще се радвам да я опиташ!<br />Не само, че издържа, а дори е задължително да я направиш поне 2 дена преди сервиране. Колкото по-дълго престои, толкова по-споена и вкусна ще стане. Приятно майсторене! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-29811655305820287392019-10-17T19:58:22.227+02:002019-10-17T19:58:22.227+02:00Прекрасна е!
Имам въпрос: колко време издържа торт...Прекрасна е!<br />Имам въпрос: колко време издържа тортата? Имам предвид мога ли да я приготвя 2-3 дни предварително?Маяhttps://www.blogger.com/profile/12398924024644911851noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-56399214563742019402019-04-29T16:52:37.315+02:002019-04-29T16:52:37.315+02:00А аз благодаря, че се отби тук да ми напишеш това....А аз благодаря, че се отби тук да ми напишеш това. Благодаря и за доверието! Много се радвам, че тортата ти хареса!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-81642626294089569672019-04-27T19:55:13.734+02:002019-04-27T19:55:13.734+02:00Благодаря за рецептата, това е една от любимите ми...Благодаря за рецептата, това е една от любимите ми торти вече. Поздрави :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00051382845918483973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-72393401680396163322019-02-18T19:07:48.388+01:002019-02-18T19:07:48.388+01:00За блата ли? Не виждам защо трябва да са на водна ...За блата ли? Не виждам защо трябва да са на водна баня. Съвсем нормално си се разбиват без никакви допълнителни усложнения. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-8272614439293614632019-02-16T18:11:03.582+01:002019-02-16T18:11:03.582+01:00Zaltacite na vodna banja ili ne???Zaltacite na vodna banja ili ne???Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14377930373070685358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-55653448097634547662018-12-28T16:09:09.787+01:002018-12-28T16:09:09.787+01:00Много, много ще се радвам, ако и тази торта ти хар...Много, много ще се радвам, ако и тази торта ти хареса! Слагай какъвто шикилад намериш, това не е толкова важно. И наистина ти благодаря от сърце! Весела Нова година!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-50002134190422529682018-12-28T11:13:24.346+01:002018-12-28T11:13:24.346+01:00Привет, Йоли!
Тази торта е поредното предизвикате...Привет, Йоли! <br />Тази торта е поредното предизвикателство, което си поставям. У нас любима е тортата с мока крем. А есента е време за ябълковия коблер. <br />Надявам се да се справя и с ореховата торта. Дори се навих да режа блата с конец. Ще бъде за първи път! Има ли значение какъв ще е белият шоколад, кулинарен ли да бъде или някакъв друг? <br />Поздрави! Таня<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-74017609993959284142018-09-18T15:44:10.523+02:002018-09-18T15:44:10.523+02:00Без повод си е най-сладко! Много, много благодаря ...Без повод си е най-сладко! Много, много благодаря за доверието и коментара!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-89136235312941151842018-09-17T12:31:43.838+02:002018-09-17T12:31:43.838+02:00Направихме тортата без повод, експериментално. Пол...Направихме тортата без повод, експериментално. Получи се доста вкусна торта. Хапнахме я с огромно удоволствие. Благодаря!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-13758455371820664482018-06-29T11:36:01.023+02:002018-06-29T11:36:01.023+02:00Браво, браво,браво Цвети!!! Друго не мога да кажа!...Браво, браво,браво Цвети!!! Друго не мога да кажа! Страшно се радвам, че си избрала тази торта за такъв хубав празник! Благодаря ти от сърце за доверието и хубавите думи. Прегръдки за теб и любимото море! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-81452522989848469422018-06-23T15:07:49.996+02:002018-06-23T15:07:49.996+02:00Чудна стана тортата :) Благодаря за прекрасната ре...Чудна стана тортата :) Благодаря за прекрасната рецепта.Т.к я правих за четвъртата годинка на сина ни,заместих с мляко алкохола,но честно казано липсваше.Глазурата беше с тъмен шоколад и понеже исках повече си добавих още масло сметана и какао.Добре ми се получи тортата,макар че за пръв път разбивам яйца на сняг и там се затрудних най-много.Гледах допълнително клипче за това ;) Всички си облизаха чиниите и даже се учудиха че не е купена, уаау :) Ще опитам и другите Ви рецепти-фен съм Ви вече.Поздрави от Варна: Цвети :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12363483994774051762noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-8454900317898283412018-06-18T11:18:25.967+02:002018-06-18T11:18:25.967+02:00Руми, благодаря ти за хубавите думи и доверието! М...Руми, благодаря ти за хубавите думи и доверието! Много се радвам, че опитваш рецептите ми и ти се получават добре. Надявам се и с тази торта да е така. Какво да ти кажа за захарта...тортата си е нормално сладка. Блатът си е всъщност пандишпан, но е по-голям с 6 яйца, а не както обикновено с 4. Ако искаш, провери колко захар слагаш обикновено за 4 яйца и си прецени сама. Кремът - намали, ако обичате по-малко сладко. Всъщност, защо те притеснява количеството захар? За да не е много сладка или по други причини? Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-26595730603903463442018-06-15T08:19:47.360+02:002018-06-15T08:19:47.360+02:00Йоли, здравей! Правя почти всички неща от блога ти...Йоли, здравей! Правя почти всички неща от блога ти и много ни харесват. Правила съм много торти и чийзкейкове, реших сега да направя тази орехова торта за рожденния ден на съпруга ми. Притеснява ме обаче нещо и то е количеството захар в блата и крема. Ако намаля захарта и в двете неща с по 70 грама дали ще е проблем? Благодаря ти и продължавай да ни радваш и вдъхновяваш! Румяна.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-28835934796390351952018-03-12T10:13:51.141+01:002018-03-12T10:13:51.141+01:00Много се радвам да чуя това, Биси. Сладко да ви е ...Много се радвам да чуя това, Биси. Сладко да ви е на всички! Благодаря ти от сърце!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-84367339098036922262018-03-12T08:10:03.437+01:002018-03-12T08:10:03.437+01:00След две години се връщам отново на тази торта ! Т...След две години се връщам отново на тази торта ! Тогава я направих, стана наистина чудна !Благодаря за съвета ,относно глазурата,но не ми се наложи дори да държа крема в хладилника,стана си много плътен и стегнат . Тази година мисля да я направя отново ! Поздрави :)Бистраhttps://www.blogger.com/profile/00965887738068083323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-21171192256866762892018-01-22T09:23:35.035+01:002018-01-22T09:23:35.035+01:00Благодаря от сърце, Сиана! Много ме радвам, че мла...Благодаря от сърце, Сиана! Много ме радвам, че млад човек се захваща с желание с кулинария! Все по-рядко се случва, за съжаление. Много, много ме зарадва, благодаря ти отново!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.com