tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post6217928115850343173..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Свинско с ароматни гъбиЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-15088187655718595722020-09-04T11:23:29.544+02:002020-09-04T11:23:29.544+02:00Благодаря, Люси! Много мили думи! Радвам се, че ти...Благодаря, Люси! Много мили думи! Радвам се, че ти хареса ястието. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-26706577271299752732020-09-02T12:42:27.424+02:002020-09-02T12:42:27.424+02:00Ястието е много вкусно и лесно за приготвяне! Благ...Ястието е много вкусно и лесно за приготвяне! Благодаря ти, Йоли! Изключително много харесваме твоите рецепти, голямо вдъхновение си за мен!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/04132776681198721684noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-29921933773080890012019-07-23T13:07:04.290+02:002019-07-23T13:07:04.290+02:00Много ще се радвам, ако ви хареса на всички у дома...Много ще се радвам, ако ви хареса на всички у дома! Благодаря от сърце за доверието!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-28049502341662061842019-07-22T19:52:19.380+02:002019-07-22T19:52:19.380+02:00Благодаря за идеята. В момента я пробвам във вари...Благодаря за идеята. В момента я пробвам във варианта в гювеч. Правя и малко моя интерпретация. Ще споделя резултата. ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-22669255944355636072018-07-27T10:20:18.315+02:002018-07-27T10:20:18.315+02:00И аз ти благодаря от сърце, Анни! Много се радвам,...И аз ти благодаря от сърце, Анни! Много се радвам, че ти хареса! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-82347352761331685432018-07-25T16:45:56.064+02:002018-07-25T16:45:56.064+02:00Ястието е страхотно! Благодаря за рецептата!!! :)
...Ястието е страхотно! Благодаря за рецептата!!! :)<br />АннаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-90161060523752985792015-02-08T07:11:52.450+01:002015-02-08T07:11:52.450+01:00Здравей. Радвам се, че ще опиташ ястието. Надявам ...Здравей. Радвам се, че ще опиташ ястието. Надявам се да ти хареса. В гювеч ще стане чудесно. Нареди месото и гъбите в съда, овкуси със сол и пипер. В отделен съд разбъркай гъбеното брашно и нишестето. Разтвори ги с виното и малко вода. Залей месото и печи на 200* докато заери. Намали на 150* и задуши за около час. Може да следиш от време на време течността и ако е нужно да добавиш малко. Така ще следиш и готовността на месото. Да ви е сладко! <br />Заповядай в сайта ми yoli.bg, тъй като тук няма да публикувам повече нови рецепти.<br />Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-46654403111757822212015-02-07T23:57:15.347+01:002015-02-07T23:57:15.347+01:00Здравейте, как би следвало да се приготви това яст...Здравейте, как би следвало да се приготви това ястие в глинен гювеч и на колко градуса и колко ще отнеме печенето? <br />Благодаря много:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-51880456794642579292012-10-15T09:46:28.613+02:002012-10-15T09:46:28.613+02:00Нищо де :) Правих го точно така. Получи се много д...Нищо де :) Правих го точно така. Получи се много добре. Все пак ти благодаря и още веднъж поздравления за страхотните рецепти!Ваня :)https://www.blogger.com/profile/02458445225589752120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-81640783852043843832012-10-14T16:18:18.694+02:002012-10-14T16:18:18.694+02:00Ванче,Май малко закъснях с отговора,но ме нямаше п...Ванче,Май малко закъснях с отговора,но ме нямаше през почивните дни.Извини ме,моля те!Няма нищо особено,просто го задуши в някакъв огнеупорен съд с капак и ще стане като това на котлона,даже още по-хубаво.На май наистина късно ти отговарям.Дано ви е харесало.Благодаря ти.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-82594545098143402472012-10-12T14:57:29.948+02:002012-10-12T14:57:29.948+02:00Здрасти, Йоли! Пак съм аз :) този уикенд ще имам г...Здрасти, Йоли! Пак съм аз :) този уикенд ще имам гости и много ми се иска да използвам твоята рецепта. Понеже количеството ще е повече ми се иска да приготвя ястието на фурна вместо на тиган, че времето ми е крайно недостатъчно все още (предвид възрастта на дечурлигата) та какви напътствия ще ми дадеш? Предварително ти благодаря за отделеното време! Ваня :)https://www.blogger.com/profile/02458445225589752120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-32319112435322760502012-10-08T22:26:30.276+02:002012-10-08T22:26:30.276+02:00Благодаря ти Ванче.Много е вкусно,пробвай.
Гъбите...Благодаря ти Ванче.Много е вкусно,пробвай.<br /><br />Гъбите,които виждаш са малки манатарчици,които съм набрала сама.От малка съм свикнала да ходя за диви гъби и ми е страхотен кеф да обикалям по горите и поляните.Можеш да си купиш пресни диви гъби от големите супермаркети,но са доста скъпи.В подходящ гъбарски сезон ще ги намериш и по пазарите.Целогодишно ще намериш сушени манатарки,но и с култивираните печурки и кладница също става много вкусно.С други думи - давай с каквито гъби имаш.И аз така правя,каквито имам,такива ползвам.Да ти е сладко!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-78916265075203445492012-10-08T22:00:19.265+02:002012-10-08T22:00:19.265+02:00Много добре изглежда! Иска ми се да опитам, но пре...Много добре изглежда! Иска ми се да опитам, но преди това ще съм благодарна ако споделиш какви точно гъби използваш и от къде ги купуваш? Ваня :)https://www.blogger.com/profile/02458445225589752120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-59672916175105650302011-08-23T18:02:53.447+02:002011-08-23T18:02:53.447+02:00Здравейте и от мен,Христова.Радвам се,че Ви харесв...Здравейте и от мен,Христова.Радвам се,че Ви харесва.Брашното от диви гъби го правя така - като почиствам гъбите не изхвърлям обелките,пънчетата и дори и проядените от червеи шапки.Е,стига да не са съвсем на решето станали.Режа всичко на тънко и го суша върху вестници докато стане съвсем твърдо.После смилам през машинка за подправки или в блендер.Колкото по-фино,толкова по-добре.Прибирам в буркан и през цялата година имам великолепна добавка към ястия и супи.Чудно е наистина.Дано съм била от полза.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-5909567146679707732011-08-23T16:51:41.759+02:002011-08-23T16:51:41.759+02:00Здравейте Йоли,
Изглежда невероятно вкусно :), но...Здравейте Йоли,<br /><br />Изглежда невероятно вкусно :), но<br />как приготвяте брашно от манатарки?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-12442988798827911942011-03-23T17:15:18.474+01:002011-03-23T17:15:18.474+01:00Стеф,много благодаря.Да ти е сладко!Стеф,много благодаря.Да ти е сладко!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-65747188268075843162011-03-23T16:21:30.050+01:002011-03-23T16:21:30.050+01:00Браво Йоли.Използвах ти идеята като използвах гъби...Браво Йоли.Използвах ти идеята като използвах гъби шитаки,манатарка и печурка и стана вкусотия.МЕРСИSteffhttps://www.blogger.com/profile/17705600422260285957noreply@blogger.com