tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post625510252035994120..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Вишнев пайЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-52869830318832160132019-08-24T11:44:33.693+02:002019-08-24T11:44:33.693+02:00Много, много ти благодаря! Така се радвам! Знаеш, ...Много, много ти благодаря! Така се радвам! Знаеш, ли мислех, че никой никога няма да направи този пай. Може би защото е с течна вътрешност и става киселичък от вишните. затова, супер много благодаря! Да ви е сладко! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-84600818498078238952019-08-19T21:55:39.930+02:002019-08-19T21:55:39.930+02:00Паят е невероятен. Препоръчвам рецептата на всички...Паят е невероятен. Препоръчвам рецептата на всички. Аз го правя с всякакви плодове - вишни, череши, ябълки ( с канела);последно направих ябълки със смокини. Браво Йоли ! Всичките ти рецепти, които съм правила ми се получават отлично. Лошото е, че вкъщи този пай така се хареса на децата и мъжа ми, че не мога да насмогна на пайовете.Чай-коhttps://www.blogger.com/profile/16559982353295740464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-80196130801861602102015-06-30T16:02:30.632+02:002015-06-30T16:02:30.632+02:00Много се радвам, че ти хареса, Лили. Ох, с вишновк...Много се радвам, че ти хареса, Лили. Ох, с вишновка! Сигурно е прекрасно! Хапни и заради мен. Много, много ти благодаря за доверието и топлите думи.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-52312163479447831462015-06-30T14:38:33.074+02:002015-06-30T14:38:33.074+02:00Йоли, прекрасно пайче стана! Направих го с череши ...Йоли, прекрасно пайче стана! Направих го с череши и ванилово царевично нишесте(пудинг), добавих лимонов сок и настъргах кората за разкош. Сложих и необходимото количество от домашната вишновка и сега обикалям около тавата.<br />Няма твоя рецепта, която да съм правила и да не е станал великолепен сладкиш! <br />Това важи и за козунаците ти. Вече 2-3 години ги правя по твоята рецепта(само добавям от мен месене в центрофугата) и стават уникални.<br />Поздрав!!!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11372341164390745407noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-4992644974936417182015-06-25T16:48:35.501+02:002015-06-25T16:48:35.501+02:00Ти си просто царица. Ца - ри - ца! Браво на теб! С...Ти си просто царица. Ца - ри - ца! Браво на теб! Само така, знаеш какво да правиш, изобщо не са ти нужни съвети. Благодаря ти много за отношението. Прегръдка голяма за теб!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-10158941198684256782015-06-24T22:05:22.663+02:002015-06-24T22:05:22.663+02:00Йоли,''прецаканато''тесто за пая н...Йоли,''прецаканато''тесто за пая не го изхвърлих ,благодаря ти още веднъж за отделеното време и за съветите .И за да не стане корава основата на пая ,аз разделих тестото 625 гр на две части .Използвах твоята плънка ,но с череши (за жалост вишни не мога да намеря ) ,много вкусна ,а какво направих с тестото :))).Смлях го в блендера ,половината част за основа ,плънка и отгоре пак в блендера и така от дефект стана ефект. Соковете на черешите леко попиха в основата ,която бе с рехава ,пясъчна консистенция ,фантастична .Благодаря ти мила за отзивчивоста !<br />Поздрави ! <br />АниAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-30668871720723929512015-06-11T11:20:49.080+02:002015-06-11T11:20:49.080+02:00Йоли ,много ти благодаря за куража .Добре ,че съм ...Йоли ,много ти благодаря за куража .Добре ,че съм го разделила на 3 части ,та ще мога да експериментирам.Непременно ще ти пиша ,какво се е получило.<br />Хубав ден !<br />АниAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-17896305897437591332015-06-11T08:28:48.582+02:002015-06-11T08:28:48.582+02:00Ани, виж го първо как ще се държи като го поразмек...Ани, виж го първо как ще се държи като го поразмекнеш. Няма да го оправиш с вода, изобщо не си играй. Може да го настържеш, но ако е така твърдо както казваш основата ти няма да стане вкусна. Ще е корава и суха. Но пък ако го настържеш отгоре върху някой друг сладкиш ще стане супер. Но няма да го хвърляш, нали? Пиши после какво е станало.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-73998008091372005632015-06-10T15:24:51.684+02:002015-06-10T15:24:51.684+02:00Благодаря ти за бързият отговор .Сега се сещам ,че...Благодаря ти за бързият отговор .Сега се сещам ,че тестото беше станало мноого ронливо и вместо в боклука го оставих във фризера ,без да зная ,какво ще до правя .А ако му прибавя малко вода и да късам парченца и да ''облепя'' формата , а отгоре да настържа тестото ,дали ще се получи нещо или да го хвърля и да не се нервя .За пръв път ми се случва ,но грешката е моя изсипах наведнъж брашното в блендера за по-бързо и ето ти резултата.Извинявай ,ако съм ти досадила ,но знам ,че имаш голям опит с този вид капризни теста и се надявах за някоя ''хитринка''.<br />Поздрави и хубав ден !<br />АниAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-5124956179534587712015-06-10T14:06:58.079+02:002015-06-10T14:06:58.079+02:00Благодаря ти Ани. Ще се радвам да опиташ този пай....Благодаря ти Ани. Ще се радвам да опиташ този пай. Ще се оправи тестото, не бой се. Извади го от фризера и го остави да се размрази бавно през нощта в хладилника. След това го извади на стайна температура докато поомекне. И ще видиш, че ще е добре за разточване. Малко като го примесиш ще стане еластично. Но внимавай, от топлината на ръцете ти да не започне да се отделя маслото от водата. Тогава тестото ще се пресече, ще стане ронливо и нищо няма да го оправи. Не го меси дълго. Това е . Успех, дано стане.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-47445382835989752702015-06-09T18:19:57.824+02:002015-06-09T18:19:57.824+02:00Невероятен пай ,както всичко в блога ти е много из...Невероятен пай ,както всичко в блога ти е много изкусително .Много бих искала да го направя.... ,Във фризера имам замръзено линцер тесто ,но ''прецакано'' т.е толкова твърдо ,че не подлежи на разточване ,какво да направя ,за да стане по-еластично и бих ли могла с него да направя твоят пай,ако не за галет ще стане ли...много ще съм ти признателна ,ако ми помогниш.Благодаря ти предварително:)))<br />Ани<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-18339615058820540782012-12-22T21:26:59.541+01:002012-12-22T21:26:59.541+01:00Много,много благодаря.Обожавам ягоди,това е любими...Много,много благодаря.Обожавам ягоди,това е любимия ми плод.Да ти е сладко и весели празници.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-34363672185352357162012-12-21T21:41:49.380+01:002012-12-21T21:41:49.380+01:00Много успешна рецепта! Благодаря ти Йоли! Вчера го...Много успешна рецепта! Благодаря ти Йоли! Вчера го направих с готов пълнеж от ягоди и стана перфектен! Тука в Канада има в консерви гототова плънка от различни плодове! Много е вкусен паят! Опитайте и вие!:)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-79149634423490575692012-07-25T22:09:32.084+02:002012-07-25T22:09:32.084+02:00Прекрасен! Вишните ми напомнят за детството, когат...Прекрасен! Вишните ми напомнят за детството, когато пред вилата растяха вишни и можеше с едно протягане на ръка да набера шепичка.Luchiyahttps://www.blogger.com/profile/04297320907943997961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-6571175684891214642012-07-25T19:39:56.057+02:002012-07-25T19:39:56.057+02:00Любовта блога си и всичките си приходи.Те са много...Любовта блога си и всичките си приходи.Те са много вкусни и красиви.Снимките са доста неустоимо.Поздравления.ginahttp://menuaquarela.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-46777918661915385192012-07-24T17:38:36.988+02:002012-07-24T17:38:36.988+02:00Благодаря ви много.Това е класически вишнев пай,ко...Благодаря ви много.Това е класически вишнев пай,който се прави навсякъде по света.Стара и изпитана рецепта.<br /><br />Пеп,забравих да напиша,че става с пресни,замразени и вишни от компот.Веднага ще го добавя в рецептата.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-31181639965206552842012-07-24T12:50:12.248+02:002012-07-24T12:50:12.248+02:00Прекрасен пай,Йоли-колко сочен изглежда самооо.......Прекрасен пай,Йоли-колко сочен изглежда самооо....да си оближеш пръстите!<br />Хубав ден-прегръдки от мен!Живкаhttps://www.blogger.com/profile/10543770615029967274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-76309005592884260742012-07-24T10:26:44.871+02:002012-07-24T10:26:44.871+02:00Изглежда така,че те подканя да го реализираш час п...Изглежда така,че те подканя да го реализираш час по-скоро!Taniahttps://www.blogger.com/profile/11356387222448388634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-76199980486574958812012-07-24T09:42:15.976+02:002012-07-24T09:42:15.976+02:00Фантастичен пай! Изглежда превъзходно! Сърдечни по...Фантастичен пай! Изглежда превъзходно! Сърдечни поздрави, Йоли! :)Dani Bhttps://www.blogger.com/profile/02309842102382746949noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-5804599884233940882012-07-24T09:26:04.752+02:002012-07-24T09:26:04.752+02:00Тази вишнева прелест бих си я куснала и докато е т...Тази вишнева прелест бих си я куснала и докато е топла и след като изстине!Изглежда прекрасно през твоя обектив Йоли този вишнев пай!<br />Поздрав сърдечен!gogolinahttps://www.blogger.com/profile/04910913713293694585noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-10962903513606185092012-07-24T06:50:42.846+02:002012-07-24T06:50:42.846+02:00Скъпа моя, взимам лъжичка и сядам!!!!
Любимият ми ...Скъпа моя, взимам лъжичка и сядам!!!!<br />Любимият ми плод, поднесен толкова изкусително!<br />Прегръдка!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-52997891428160799832012-07-23T22:15:53.021+02:002012-07-23T22:15:53.021+02:00и двата модела ми харесват :) ама нямааааа.
Свърш...и двата модела ми харесват :) ама нямааааа. <br />Свършиха вишните бе :)pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.com