tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post792010243734467805..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Великденски бисквитиЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-11907319593185815912013-04-18T11:02:04.553+02:002013-04-18T11:02:04.553+02:00Н,не,Деси.Никаква фурна.Разбиваш белтъка много доб...Н,не,Деси.Никаква фурна.Разбиваш белтъка много добре с пудра захар,да стане гъст за шприцоване.Обикновено слагам около 100 г захар на 1 белтък.После рисуваш по сладките и ги оставяш да съхнат на стайна температура.Това е .Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-17822371077410364232013-04-16T19:17:27.048+02:002013-04-16T19:17:27.048+02:00Йоли, след като украсиш с белтъка и захарта пак ли...Йоли, след като украсиш с белтъка и захарта пак ли слагаш бисквитите във фурната? Този белтък не се ли размазва, какво правиш за да остане твърд?<br />Поздрави, ДесиAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-70929690366334267952012-11-04T08:54:20.742+01:002012-11-04T08:54:20.742+01:00Здравей. Благодаря ти за милите думи.За украса пол...Здравей. Благодаря ти за милите думи.За украса ползвам разбит белтък със захар.Като за целувки,така,както си ги знам от баба.на 1 белтък - 70г захар.Ползвам боички,както и едни малки готови пошове за украса,които купувам обикновено от Метро.Това е.Можеш да си купиш и готов айсинг на прах и да си го разбиеш сама с няколко капки вода.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-51149189133229833092012-11-03T18:11:15.528+01:002012-11-03T18:11:15.528+01:00много сеа красиви сладките, Поздравления! ...но мо...много сеа красиви сладките, Поздравления! ...но мога ли да помоля за рецептата на глазурата за украса, тъй като без нея няма да изглеждат толкова добре...<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-90859377713262571182009-04-18T14:53:00.000+02:002009-04-18T14:53:00.000+02:00Благодаря,Еос. Наистина молко трудно се работи с т...Благодаря,Еос. Наистина молко трудно се работи с тестото.Става ронливо заради ядките в него.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-1915054312066465832009-04-18T13:11:00.000+02:002009-04-18T13:11:00.000+02:00Страхотни бисквити, благодаря за рецептата. Но с т...Страхотни бисквити, благодаря за рецептата. Но с тестото малко тегаво се работи :)Еochttps://www.blogger.com/profile/07941005954127745355noreply@blogger.com