tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post8822245455301668201..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Картофена тартаЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger36125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-42188608014642771172015-05-14T20:53:47.595+02:002015-05-14T20:53:47.595+02:00Ето това исках да чуя. Рецепта, която не е станала...Ето това исках да чуя. Рецепта, която не е станала добре или пък не се е харесала не е повод човек да се отчайва и отказва. Напротив. На всички нас често нещата не ни се получават добре, това е така нормално. Радвам се, че мислиш и ти като мен. Благодаря ти още веднъж. Определено ме усмихна!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-30894172810256484412015-05-14T17:24:30.842+02:002015-05-14T17:24:30.842+02:00Благодаря за отговора! Днес докато си го хапвам, с...Благодаря за отговора! Днес докато си го хапвам, си мисля, че мога да направя и втори опит. Да внимавам да не останат картофите сурови, да заменя синьото сирене с др. вид.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-82769435451960429102015-05-13T22:16:06.103+02:002015-05-13T22:16:06.103+02:00Ех, аз пък да знаеш колко съжалявам! Не, че не се ...Ех, аз пък да знаеш колко съжалявам! Не, че не се е получило, а че не е твоят вкус. Нищо. Няма да се отказваш от рецептите ми, нали? Много ще се радвам, ако се решиш да опиташ още нещо. Без синьо сирене и чесън. Каквото и да е, много, много ти благодаря за доверието и че опита.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-58988335527247885562015-05-13T21:49:17.301+02:002015-05-13T21:49:17.301+02:00А на мен ни не ми се получи. Картофите останаха су...А на мен ни не ми се получи. Картофите останаха сурови и безвкусни, от синьото сирене накъртваше на мухъл и в комбинация с чесън....съжълявам, но не ми харесаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-2227035929091405352015-01-26T16:57:43.008+01:002015-01-26T16:57:43.008+01:00Да, хубава е тази тарта. Доста хора я правят и са ...Да, хубава е тази тарта. Доста хора я правят и са ми писали, че са доволни от резултата. Няма никакъв проблем с пренасянето от формата върху подноса. След като тартата изстине се откопчава страницата и се маха ринга. тартата остава само на подложката, която е на дъното. Лекичко е се хваща единият край на хартията за печене и ястието просто се придърпва върху подноса. Никак не е трудно. Даже няма нужда и от хартия. Когато има масло и галета, всичко се отлепва без проблеми. Ще се радвам да опиташ, балгодаря ти.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-26635093518106944612015-01-26T13:57:47.794+01:002015-01-26T13:57:47.794+01:00Изглежда вкусно! Единствения ми въпрос е как тарта...Изглежда вкусно! Единствения ми въпрос е как тартата се озовава в красив поднос от тавата без да се разсипе? Ралицаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-17597284843412500582013-11-12T15:34:55.533+01:002013-11-12T15:34:55.533+01:00Разбира се, мила.То си става цяла торта.Ще стигне....Разбира се, мила.То си става цяла торта.Ще стигне.Благодаря ти и да ви е сладко!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-24484547295614287122013-11-12T14:23:53.755+01:002013-11-12T14:23:53.755+01:00Здравей, рецептата изглежда интересно и вкусно и м...Здравей, рецептата изглежда интересно и вкусно и мисля да я пробвам, но се чудя за това количество което е посочено ще ми свърши ли работа тортена форма 26-28 см и дали ще стигне за 4 човека /трима от които големи мъже/?Благодаря предварително Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-38001911032963905292013-09-03T16:48:06.011+02:002013-09-03T16:48:06.011+02:00Мисля,че беше някакво от немските, тоест от по-евт...Мисля,че беше някакво от немските, тоест от по-евтинките.Е,най-ми е приятно да готвя с Горгонзола,но не винаги ме устройва финансово цената и.Така че,май е въпрос на личен избор.Ще се радвам,ако пробваш тартата.Благодаря.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-8552528165447380932013-09-03T14:56:02.889+02:002013-09-03T14:56:02.889+02:00Какъв вид е синъото сирене ?Какъв вид е синъото сирене ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-83590586334863546632013-05-14T20:57:11.718+02:002013-05-14T20:57:11.718+02:00Аз ти благодаря Гери.Много си мила и много ме радв...Аз ти благодаря Гери.Много си мила и много ме радваш. Да ви е сладко на всички.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-28595570502562998782013-05-14T20:50:49.468+02:002013-05-14T20:50:49.468+02:00Невероятно вкусна и ефектна тарта !Вече присъства ...Невероятно вкусна и ефектна тарта !Вече присъства в менюто ни за гости :)Правим я няколко пъти , като всеки следващ става все по-хубава! Благодарим , Йоли за споделеното ! <br /><br />Поздрави,<br />ГерганаKARINAhttps://www.blogger.com/profile/06013351718599224724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-9869397661096687722012-12-08T16:46:15.164+01:002012-12-08T16:46:15.164+01:00Чудесно,Наде!За състезанието говоря.Желая ти успех...Чудесно,Наде!За състезанието говоря.Желая ти успех,разбий ги!Виж сега моята гледна точка.Това си е конкурс и на такъв род подобни събития всеки гледа да се представи максимално добре.Което значи,че и рецептата ти трябва да е интересна,вкусна и най-вече да изглежда много добре чисто естетически.Не забравяй,че първо се храни окото на човек.Трябва да ги грабнеш първо с визията на ястието.Затова си избери нещо ефектно.Не се притеснявай за постите.Малко хора постят,а за кулинарно състезание е направо смешно да се бориш с постна рецепта.Картофената тарта е хубава,вкусна и ефектна е.Става идеално за целта,а и не е постна.В нея има и масло,и яйца и сирене.Можешда я приготвиш,ако не се спреш на нещо друго.Погледни и тортата ми салата като визия,ако искаш.Наистина ти трябва нещо красиво.Желая ти успех мила и непременно да ми кажеш какво е станало.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-69099295338146994532012-12-08T11:10:11.359+01:002012-12-08T11:10:11.359+01:00Здравей, Йоли!
Много ми харесва идеята за тартичка...Здравей, Йоли!<br />Много ми харесва идеята за тартичката и според коментарите, очевадно е превъзходна.Предстои ми състезание по готварство и все още се чудя какво да приготвя. Много бих се радвала, ако можеш да ми дадеш съвет. Колебая се, нали сме в пости, дали е уместно да приготвя ястие с месо, те все пак са по силни (така си мисля, за първи път ще участвам в подобен род състезание). Таза рецепта също мисля, че е подходяща .. Ти какво мисли?<br />Благодаря!<br />С уважение, Надежда!Надеждаhttps://www.blogger.com/profile/09705317226015333450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-58220426579691742782012-10-18T15:06:58.891+02:002012-10-18T15:06:58.891+02:00Супер!Най-много обичам точно това,да се влага собс...Супер!Най-много обичам точно това,да се влага собствена фантазия в една рецепта!Чудесна ти е идеята!Благодаря от сърце и да ти е сладко!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-36375373139973033092012-10-18T08:39:03.496+02:002012-10-18T08:39:03.496+02:00отново страхотна рецепта! Тъй като ме домързя да т...отново страхотна рецепта! Тъй като ме домързя да търся спанак, киселите краставички и леко сварени моркови свършиха прекрасна работа! Продължавам с експериментите, благодаря за чудните рецептиAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-39253611489565681342012-09-25T19:14:59.871+02:002012-09-25T19:14:59.871+02:00Наистина е хубава рецептата.Няма проблем да замест...Наистина е хубава рецептата.Няма проблем да заместиш спанака,но трябва да е с нещо зеленко все пак.Обича ли листа от цвекло,лобода или пък магданоз ще стане великолепно.Пък ако не,махай го и карай без спанак.Няма нищо задължително в кулинарията.Благодаря ти и да ви е сладко!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-13691141127823182082012-09-24T17:16:32.218+02:002012-09-24T17:16:32.218+02:00Здрасти,Йоли.Рецептата звучи невероятно и много би...Здрасти,Йоли.Рецептата звучи невероятно и много бих искала да я направя.обаче имам един проблем-приятелят ми не обича спанак ама изобщо:( искам да да попитам дали мога да го пропусна спанака или да го заместя с нещо друго?благодаря за чудесните идеи.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-54012374245694298322012-06-05T16:08:18.941+02:002012-06-05T16:08:18.941+02:00Много се радвам мила.Да ви е сладко!За съжаление н...Много се радвам мила.Да ви е сладко!За съжаление не мога да ти видя снимката.Пише ми,че съдържанието на страницата не е достъпно в момента.Ще опитам по-късно.Благодаря ти много!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-21153150784139751892012-06-03T20:46:06.320+02:002012-06-03T20:46:06.320+02:00Отново невероятно вкусна рецепта Йоли.Аз съм привъ...Отново невероятно вкусна рецепта Йоли.Аз съм привърженик на безместните ястие( за щастие и съпругът ми също ) и това съвкупие от сирена и ароматни подправки се получи наистина много леко пролетно ястие и със сигурност ще се прави отново и отново. А това е тартата, която аз направих https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3799346536653&set=a.2416187158533.2132549.1066968124&type=3&theaterDulce Renitahttps://www.blogger.com/profile/16334996373344199226noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-31705638143740687822012-05-29T07:16:27.506+02:002012-05-29T07:16:27.506+02:00Благодаря ти Кате.Толкова се радвам!Да ви е сладко...Благодаря ти Кате.Толкова се радвам!Да ви е сладко на всички!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-33593005638260481152012-05-28T16:28:46.709+02:002012-05-28T16:28:46.709+02:00Здравей отново, Йоли. Благодаря ти и за тази страх...Здравей отново, Йоли. Благодаря ти и за тази страхотна рецепта - направих я в събота за рождения си ден и всички си облизаха пръстите (направих съвсем малки промени според нашите вкусове) - а вида й е толкова празничен! Карамелените яйчица също обраха овациите и изчезнаха за минути :) Ти си моето вдъхновение, страхотна си! Поздрави от Варна, ЕкатеринаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-3497852095276064652012-04-18T16:13:28.234+02:002012-04-18T16:13:28.234+02:00Ти си страхотна Дени!Много ти благодаря.Всеки път ...Ти си страхотна Дени!Много ти благодаря.Всеки път така ме радваш!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-16973120219662463592012-04-18T10:57:47.663+02:002012-04-18T10:57:47.663+02:00това беше уникално вкусно,хапнахме си го с голям к...това беше уникално вкусно,хапнахме си го с голям кеф,благодаря ти че сподели рецептата!crema pasticcera by denitsa dimovahttps://www.blogger.com/profile/03605203438330494404noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-5158246476167615012012-04-04T16:34:46.002+02:002012-04-04T16:34:46.002+02:00Благодаря за коментара.Обикновено като не конкрети...Благодаря за коментара.Обикновено като не конкретизирам сметаната това значи,че оставям изцяло на вашия избор.В случая няма никакво значение дали ще е заквасена или течна.Само да не е подсладена, разбира се.Нека всеки сложи такава,каквато предпочита.Но май наистина не е ясно и затова веднага ще допълня рецептата.Благодаря отново.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.com