tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post8911246945717608920..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Свинско каре със сушени плодовеЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger26125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-29878568613063954812014-10-01T23:57:45.979+02:002014-10-01T23:57:45.979+02:00Йоли, как ги сътворяваш тези ястия!!!Ти ме очарова...Йоли, как ги сътворяваш тези ястия!!!Ти ме очарова, а аз очаровах мъжа си тази вечер с тези карета.Получиха се точно като на снимките и въобще ако се спазват точно рецептите ти всичко е ОК.Какви сушени плодове използваш?Моите бяха портокалови кори,стафиди и сухо френско грозде.А соса просто е задалжителен!Зинаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-85259020361264796022012-12-30T13:01:23.502+01:002012-12-30T13:01:23.502+01:00Иве, на 200 да е фурната. Запечатай си го първо до...Иве, на 200 да е фурната. Запечатай си го първо добре в тигана, после 20 мин. му стигат, но го бодни да видиш тогава как е. Не го преизсушавай, че и без това самото месо е сухо. В соса от пърженето сложи малко масло, поръси с нишесте и разреди и бульон. Сложи малко мед, сол и балсамико. Като подправка върви канела и звезден анасон, но малко , непременно опитай на вкус . Весел купон мила!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-61633490495291460962012-12-30T12:49:38.932+01:002012-12-30T12:49:38.932+01:00Йоли, здравей. Знаеш, утре ще посрещаме Новата год...Йоли, здравей. Знаеш, утре ще посрещаме Новата година, и си мислех да сготвим твоето свинско каре. Ясно ми е, че фурната трябва да е предварително загрята, но на колко? 180 градуса? И ориентировъчно колко време ще му трябва - 30 мин? Просто не ми се иска непрекъснато да го пробождам, да не вземе да му изтече сока :D И още един въпрос - можеш ли да ми предложиш идея как да направя соса с балсамов оцет? Благодаря ти предварително :) И весело посрещане на Новата година! Твоите рецепри определено са най-добрите. Ивето :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-73310417520989847612012-11-23T09:00:12.333+01:002012-11-23T09:00:12.333+01:00Кати,можеш да сложиш абсолютно всичко,което обичат...Кати,можеш да сложиш абсолютно всичко,което обичате ... гъби,броколи,спанак,зеленчуци,шунка,кашкавал...какво ли не.Само гледай да избереш нещо контрастно като цветове за да стои добре.Не подценявай обаче джинджифиловите моркови, много са хубаови.Ако искаш ги погледни при салатите.Иначе можеж да сервираш гъби,броколите също са добре,пюре от кореноплодни или картофи.Да ви е сладко и благодаря за вниманието.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-12391200126648088992012-11-23T08:55:07.119+01:002012-11-23T08:55:07.119+01:00Здравей Майче.Рецептата за морковите ще намериш в ...Здравей Майче.Рецептата за морковите ще намериш в каталога със салатите.Там има 2 салати с моркови,едната е с джинджифил и чесън.Опитай я,много е хубава.Да ти е сладко.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-73370642974190560322012-11-22T17:27:44.182+01:002012-11-22T17:27:44.182+01:00Здравей Йоли! Възможно ли е плънката от сушени пло...Здравей Йоли! Възможно ли е плънката от сушени плодове да се замени с нещо друго? Не съм убедене как ще се възприеме ог гостите ми и да ми предложиш някаква гарнитура към това месо освен моркови. Сърдечни благодарности1 КатиAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-36809217505147260432012-11-22T14:15:33.337+01:002012-11-22T14:15:33.337+01:00Йоли, смятам да пробвам тази рецепта, но би ли ми ...Йоли, смятам да пробвам тази рецепта, но би ли ми казала как се правят тези джинджифилови моркови! Хиляди благодарности от сърце! МаяAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-39108962680513838932012-11-09T13:46:23.986+01:002012-11-09T13:46:23.986+01:00Кали, много се радвам!Не всеки харесва това сухо м...Кали, много се радвам!Не всеки харесва това сухо месо, и ако се препече става наистина неприянто.Затова много се радвам,че ви е харесало.Благодаря ти от сърце.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-31169916576041707742012-11-09T07:35:30.556+01:002012-11-09T07:35:30.556+01:00Йоли,стана много вкусно!!!Снимката не се отварая,н...Йоли,стана много вкусно!!!Снимката не се отварая,но няма значение.Приготвих го за рождения ден на дъщеря ми и дори консервативните ми роднини си облизаха пръстите:)Много ти благодаря за хубавите идеи,които споделяш с нас:)kalyhttps://www.blogger.com/profile/03635293041598214730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-60631582529942065912012-11-02T21:53:10.270+01:002012-11-02T21:53:10.270+01:00Кали,всъщност ти пуснах адреса на снимката.Просто ...Кали,всъщност ти пуснах адреса на снимката.Просто си я изтегли.Петьо го е готвил във фурна.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-38778619864436831822012-11-02T21:51:58.883+01:002012-11-02T21:51:58.883+01:00Благодаря ти Кали!Ке се радвам да опиташ. Един мой...Благодаря ти Кали!Ке се радвам да опиташ. Един мой приятел в Бургас го направи вчера и ми прати снимка във ФС. Ако можеш да я отвориш, виж как е.Според мен е много по-хубаво от моето месо,страхотно се е справил!Ще стане във фурна,разбира се.Това месо се прави именно във фурна,просто аз исках да го пробвам в уреда.Само си я загрей предварително за да не се изсушава месото,а горещата фурна веднага да го грабне.И наистина проверявай с шишче какъв сок изтича от него.Не го препичай,това е много фино месо и ще стане сухо.Успех и ти благодаря отново.Ето,ако можеш да отвориш линка,виж снимката на Петьо Тихолов. <br /><br /><br />http://www.facebook.com/ajax/messaging/attachment.php?attach_id=646b94d22abcaf4592a33186e55e217d&mid=id.426897137358970&hash=AQC8fPm5fzRuT2h4Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-14812241512802028982012-11-02T15:18:53.756+01:002012-11-02T15:18:53.756+01:00Изглежда невероятно!Искам да го пробвам,но нямам A...Изглежда невероятно!Искам да го пробвам,но нямам Airfryer...Йоли,дали ще стане добре на фурна след запечатването?:)kalyhttps://www.blogger.com/profile/03635293041598214730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-79372822418735071402012-11-02T12:30:41.433+01:002012-11-02T12:30:41.433+01:00Йоли, не закъсня! Благодаря ти много,
мила! Благо...Йоли, не закъсня! Благодаря ти много, <br />мила! Благодаря и за пожеланията! Прегръщам те! Emmahttps://www.blogger.com/profile/01992495311808025860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-12419373676555595972012-11-01T14:38:08.205+01:002012-11-01T14:38:08.205+01:00Еми, дано не съм закъсняла с отговора.След като за...Еми, дано не съм закъсняла с отговора.След като запечаташ месото в тигана от него се отделят сокове, които леко загарят.Точно това им е най-хубавото.Разреди ги с малко бяло вино или вода, сложи 1/2 бультче по избор и масло.Поръси малко брашно или нишесте и разбъркай.После добави гореща вода и разреди до желана от теб гъстота.Това е доста изчистен сос,можеш да сложиш и някакви подправки по твой вкус.Да си жива и здрава и весел прзник.Наздраве!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-89755018270364795942012-11-01T10:48:41.561+01:002012-11-01T10:48:41.561+01:00Йоли, привет!
Поредната вкусна и красива идея! Бра...Йоли, привет!<br />Поредната вкусна и красива идея! Браво! Утре пораствам с една година и съм решила да го спретна това ролце:) Само ще те помоля да ми кажеш ако може, какъв е соса, с който е поднесено рулото на една от снимките. Искам такъв сос, изчистен :) Благодаря ти предварително! <br />А ако не можеш да ми отговориш навреме, не се притеснявай, ще импровизирам:)<br /><br />Поздрави,<br />ЕмаEmmahttps://www.blogger.com/profile/01992495311808025860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-14642799351331435042012-10-30T21:21:29.135+01:002012-10-30T21:21:29.135+01:00Много красиво ястие, Йоли! Не че съм очаквала нещо...Много красиво ястие, Йоли! Не че съм очаквала нещо друго, но всеки пък успяваш да изненадаш приятно! Поздрави!Гуинетhttps://www.blogger.com/profile/08439564446883393568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-73263123452444570752012-10-30T14:43:42.079+01:002012-10-30T14:43:42.079+01:00Йоли,разкошно блюдо отново си представила!Тази маш...Йоли,разкошно блюдо отново си представила!Тази машинка явно наистина има широк спектър на бързоготвене :) .<br />Прегръдка!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-73455620676388798822012-10-29T10:33:41.902+01:002012-10-29T10:33:41.902+01:00Ох, каква вкусотия пак ни показваш Йоли:)
Вълшебст...Ох, каква вкусотия пак ни показваш Йоли:)<br />Вълшебство!<br />Наистина ми беше любопитно да разбера как се приготвя и месо в този фритюрник и като гледам резултата направо съм възхитена!<br />Това ти предложение е достойно и за пранична трапеза и за неочаквани гости!<br />Какви снимки?Какви цветове!Златни ти ръце!<br />Прегръщам те!gogolinahttps://www.blogger.com/profile/04910913713293694585noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-52736618252420850482012-10-28T21:42:32.889+01:002012-10-28T21:42:32.889+01:00Много сте мили.Аз в общи линии нищо особено не съм...Много сте мили.Аз в общи линии нищо особено не съм правила. Нещата,които тествам с този уред са все лесни и бързи.Той е точно за това,да се върнеш от работа и набързо да преготвиш нещо вкусно.Това е фритюрник от доста ново поколение,доколкото знам е около 360 - 370 лв.Скъпо е,но наистина е хубава машинка.Всъщност,изобщо не съм сигурна.Такава цена видях някъде из нета докато се ровех за информация насам натам...Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-66346240070181926532012-10-28T21:38:20.827+01:002012-10-28T21:38:20.827+01:00Откъде мога да закупя този уред и горе-долу колко ...Откъде мога да закупя този уред и горе-долу колко струваMaria Ivanovahttps://www.blogger.com/profile/03603122274438405117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-79811504706748777592012-10-28T15:35:52.999+01:002012-10-28T15:35:52.999+01:00Йоли,сътворила си една малка фантазия-поздравления...Йоли,сътворила си една малка фантазия-поздравления!<br />Хубава неделна вечер!Живкаhttps://www.blogger.com/profile/10543770615029967274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-36219269675367190072012-10-28T15:12:52.015+01:002012-10-28T15:12:52.015+01:00Абе най- добрата! И като изпълнение и като вкусови...Абе най- добрата! И като изпълнение и като вкусови съчетания, винаги си перфектна!Luluhttps://www.blogger.com/profile/06517631903273888538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-15621012836812245682012-10-28T12:46:50.911+01:002012-10-28T12:46:50.911+01:00Йоли, станало е вълшебно!
Този уред започва да ми ...Йоли, станало е вълшебно!<br />Този уред започва да ми харесва!<br />И джинджифиловите моркови са прекрасни!<br />Прегръдки, мила!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-54967109639996289782012-10-28T12:18:43.330+01:002012-10-28T12:18:43.330+01:00Йоли, ястието ти изглежда много изкушаващо, цветно...Йоли, ястието ти изглежда много изкушаващо, цветно и празнично. Въпреки, че току що обядвах започвам да преглъщам с представата за вкуса му. Благодаря за рецептата и идеята! Поздрави и хубава, вкусна неделя! :)Илиhttps://www.blogger.com/profile/08431639915927818264noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-63967281268839520602012-10-28T12:06:57.347+01:002012-10-28T12:06:57.347+01:00Това свинско каре изглежда неустоимо! Обядвах само...Това свинско каре изглежда неустоимо! Обядвах само преди 20 мин. и като го гледам озверявам! Браво, страхотна рецепта!Георгиhttp://mreja.bg/noreply@blogger.com