tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post923407024204354806..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Великденски сладкиЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger35125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-39236725684993811682016-03-20T11:08:13.160+01:002016-03-20T11:08:13.160+01:00Много ти благодаря!Радвам се, че ти харесват! Да т...Много ти благодаря!Радвам се, че ти харесват! Да ти призная ли, че не ги ядем? Всъщност, правя ги винаги за подаръци на близки и приятели. Синът ми, както и аз ги предпочитаме без глазура. Много сладки стават с нея, но пък са по-празнични, да. Благодаря ти още веднъж! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-80753276006078532702016-03-20T06:39:01.683+01:002016-03-20T06:39:01.683+01:00тези красоти са за изложба.-мен ще ме е ял да ям о...тези красоти са за изложба.-мен ще ме е ял да ям от тяхAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-107487147219590732015-06-15T06:08:31.550+02:002015-06-15T06:08:31.550+02:00Здравей и от мен. Много съжалявам да чуя това. Гол...Здравей и от мен. Много съжалявам да чуя това. Голям бич е непоносимостта към лактоза, особено за България. Все още нямаме на пазара достатъчно продукти, освободени от лактоза и хората с този проблем наистина много ограничават храната си. дано скоро има изобилие от тези храни, така, както е на Запад. <br /><br />По принцип сладките ще се получат с мас, даже ще са по-пръхкави и вкусни, ако питаш мен. Обичам мас и я ползвам и за сладки, и за солени ястия. Само да вметна, че точно поради тази причина ще станат малко по-ронливи и крехки от тези с масло. Имам една рецепта, мисля, че беше "Ябълкови курабии". Май тя беше с мас. Ако искаш я погледни. <br /><br />Ще се радвам, ако занапред посещаваш сайта ми yoli.bg, тъй като тук няма да публикувам повече нови рецепти. Благодаря ти.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-60496704623676502822015-06-14T16:03:21.874+02:002015-06-14T16:03:21.874+02:00Здравейте,
Дали тези сладки биха се получили, ако ...Здравейте,<br />Дали тези сладки биха се получили, ако заменя маслото със свинска мас? Имам алергия към млечни продуктиAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-82972246359416917772013-03-30T14:24:11.989+01:002013-03-30T14:24:11.989+01:00Благодаря ти,Йоли.Винаги си толкова мила и отзивчи...Благодаря ти,Йоли.Винаги си толкова мила и отзивчива.Страхувах се да не натровя някой гост и сладките ми бяха вкусни,но скучни.Не съм добра художничка,но малко цвят ще им дойде добре.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-90409332019467760712013-03-28T22:00:12.689+01:002013-03-28T22:00:12.689+01:00Много ти благодаря,радвам се,че ти харесват сладки...Много ти благодаря,радвам се,че ти харесват сладките.Не, не се съхраняват в хладилник в никакъв случай.Ще се овлажнят и белтъка ще се обезформи.Издържат страшно дълго време...поне месец.Давай смело.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-43948236450854016142013-03-28T12:33:39.142+01:002013-03-28T12:33:39.142+01:00Невероятни са.Весели и свежи.Но да те попитам укра...Невероятни са.Весели и свежи.Но да те попитам украсените сладки трябва ли да се съхраняват в хладилник заради белтъка,а ако не колко време издържа украсата?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-34911574049152473742013-03-03T14:16:29.804+01:002013-03-03T14:16:29.804+01:00Украсата на сладките е същата като при Мартенските...Украсата на сладките е същата като при Мартенските бисквити, които скоро публикувах. Там съм обяснила по-подробно.Поразгледай и ако нещо не е ясно с радост ще ти обясня.Успех.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-33542199566211937062013-03-02T17:06:02.854+01:002013-03-02T17:06:02.854+01:00Искам да попитам скакви продукти и как се прави ук...Искам да попитам скакви продукти и как се прави украсата на сладките :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-35756593696260214622012-07-24T17:35:22.937+02:002012-07-24T17:35:22.937+02:00О,Хриси.Такава си ми сладурана!Благодаря ти миличк...О,Хриси.Такава си ми сладурана!Благодаря ти миличка.Радвам се,че хареса бисквитките.Всъщност мислех да ти предложа нещо позобно - масло,яйце,какао и брашно,но с бакпулвер.Защото именно той ги прави много крехки и леки.Благодаря ти отново.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-6435311563835744002012-07-24T15:10:17.408+02:002012-07-24T15:10:17.408+02:00Бисквитите станаха прекрасни, направо нямам думи д...Бисквитите станаха прекрасни, направо нямам думи да опиша вкуса им. От какаото така се размириса, все едно , че са с шоколад. Даже мъжа ми вика, линд ли сложи :) :) :) Страхотни, бързо се омесва тестото и най-вече накрая хапването. Май скоро ще трябва още една доза да направя, че тези днес още ще заминат. Благодаря Йоли за невероятната рецепта.Xpucuhttps://www.blogger.com/profile/08298307717970271292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-41201042236383777162012-07-23T21:33:40.260+02:002012-07-23T21:33:40.260+02:00Просто искам да са крехки и вкусни какаови бисквит...Просто искам да са крехки и вкусни какаови бисквити, а това, че ще са домашно производство просто няма какво да се коментира, иначе до сега да съм взела един пакет от магазина. Еверест ги има и тунквани, но това не е проблем. Май утре ще взема да ги направя най-вече, че само като ги гледам и ми се дояждат още повече. Ще споделя после дали съм останала доволна от себе си :)))Xpucuhttps://www.blogger.com/profile/08298307717970271292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-71566003671005530492012-07-23T18:21:58.815+02:002012-07-23T18:21:58.815+02:00Много си мила Хриси. Благодаря ти от сърце! Ще пог...Много си мила Хриси. Благодаря ти от сърце! Ще погледна после в нета как изглеждаха бисквитите и ще помисля.Или пък ти ми кажи.Тунквани ли са с шоколад?Ще измислим нещо, което според мен ще ти хареса повече.И ще е с масло, а не с маргарин или рстителни мазнини.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-57794365602427184402012-07-22T22:04:48.495+02:002012-07-22T22:04:48.495+02:00Здравей Йоли,
Правила съм някои от твоите рецепти...Здравей Йоли, <br />Правила съм някои от твоите рецепти и резултата винаги е безупречен. Гледам и предаванията ти по Ютилисима, само че са прекалено малко според мен, дано да се увеличат .... :) <br /><br />Иска ми се да направя вкусни какаови бисквити наподобяващи вкуса на Еверест( те са ми любими).<br />Дали това е правилната рецепта или би ми препоръчала друга рецепта за бисквити. <br />Благодаря предварителноXpucuhttps://www.blogger.com/profile/08298307717970271292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-79199591379681320372012-03-22T21:42:37.700+01:002012-03-22T21:42:37.700+01:00Благодаря ти много.Ама не ти ли писна от тия повто...Благодаря ти много.Ама не ти ли писна от тия повторения? Да ти кажа, като за малоумни повтарят всичко.Надявам се скоро да има нови епизоди все пак!Обичам да украсявам точно сладките неща.В тях виждам най-много възможности за фантазиране.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-10669271074641043172012-03-22T18:33:03.687+01:002012-03-22T18:33:03.687+01:00Здравей Йоли, гледам те по Йолисима,но рядко дават...Здравей Йоли, гледам те по Йолисима,но рядко дават рецептите ти . Всичко ми харесва ,особено когато украсяваш сладкишите.Страхотна си.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-47809597948434927422010-07-06T22:09:01.994+02:002010-07-06T22:09:01.994+02:00Дани, .... ох.... не по-малко от 30 бих казала.Ама...Дани, .... ох.... не по-малко от 30 бих казала.Ама как пък никога нищо не броя ...трябва да се науча,крайно врме е просто!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-90517160919210650812010-07-06T16:46:10.086+02:002010-07-06T16:46:10.086+02:00Йоли,
предстои ми да правя такива бисквитки. От ед...Йоли,<br />предстои ми да правя такива бисквитки. От една доза, колко бройки излизат?Daniela Dinevahttps://www.blogger.com/profile/00087972351276610828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-44871998198768159332010-04-03T22:09:53.677+02:002010-04-03T22:09:53.677+02:00Маги,благодаря ти скъпа.
Анджела,толкова се радва...Маги,благодаря ти скъпа.<br /><br />Анджела,толкова се радвам ... това е от другия край на света...От сърце ти благодаря да прекрасните думи.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-75564896623090583472010-04-03T20:20:23.065+02:002010-04-03T20:20:23.065+02:00Здравейте
Казвам се Ангел живее в Аржентина, но аз...Здравейте<br />Казвам се Ангел живее в Аржентина, но аз съм чилийски<br />Аз наистина харесва блога си ще се опитам да направя една рецепта<br />е много красива<br />Аз ви каня да знаете моята храна блог Чилийска<br />http://comidachile.blogspot.com/http://www.chilenacocina.com/https://www.blogger.com/profile/08240746982731086386noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-20738975316789234682010-04-03T12:26:21.480+02:002010-04-03T12:26:21.480+02:00Невероятни са. Толкова са красиви и сладки! Ппоздр...Невероятни са. Толкова са красиви и сладки! ПпоздравиMagihttp://kulinarnimisli.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-89006296066139875502010-03-31T22:21:32.854+02:002010-03-31T22:21:32.854+02:00О,момичета ... толкова хубави думи само за един де...О,момичета ... толкова хубави думи само за един ден.Как да не съм щастлива? Благодаря ви от сърце мили дами.Бисквитките ще отидат изцяло за подаръчета,а кой ще ги яде ... това вече не знам.Слънчеви и прекрасни празнични дни ви пожелавам.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-46021000558360866382010-03-31T21:50:40.691+02:002010-03-31T21:50:40.691+02:00Страхотни курабии! Рисунките върху тях са чудесни-...Страхотни курабии! Рисунките върху тях са чудесни- направила си ги с голямо майсторство, поздравления!Милена Златароваhttps://www.blogger.com/profile/03759040807975979878noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-48156929876667286642010-03-31T19:39:30.170+02:002010-03-31T19:39:30.170+02:00Божествени, уникални, абе направо са нереално крас...Божествени, уникални, абе направо са нереално красиви, само да посмеете да ги изядете....!<br />Светли Великденски празници, Йоли!Maria Pepeldjiyskahttps://www.blogger.com/profile/00449057414860251598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-50498519910910518612010-03-31T18:44:34.287+02:002010-03-31T18:44:34.287+02:00В никакъв случай смешни!Толкова са приказни.Създав...В никакъв случай смешни!Толкова са приказни.Създават истинско пролетно и празнично настроение!<br />Весел празник!gerihttps://www.blogger.com/profile/12601379666270891116noreply@blogger.com