tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post1118642911465529202..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Пица полентаЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger40125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-86028861968156109992020-04-14T16:21:21.478+02:002020-04-14T16:21:21.478+02:00Да, рецептата наистина е доста стара. Много е радв...Да, рецептата наистина е доста стара. Много е радвам, че реши да я опиташ. Благодаря ти! Светли и благословени празници!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-34952783238777145742020-04-14T15:10:39.601+02:002020-04-14T15:10:39.601+02:00Днес, след толкова години,откакто е публикувана та...Днес, след толкова години,откакто е публикувана тази чудесна рецепта, имах късмета да попадна на нея! Бърза, вкусна, лесна и точно навреме, благодаря ти Йоли!Продължавам да си готвя по твоите рецепти с голямо удоволствие и без никакви притеснения дали ще стане или не! Сърдечни поздрави и весел Великден!Подготвям се за козунаците, най-вкусният е пак от теб с трите вида мазнина :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09629269042924960988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-11018175556281065702015-10-15T12:21:12.860+02:002015-10-15T12:21:12.860+02:00Много се радвам! То наистина е смешно един качамак...Много се радвам! То наистина е смешно един качамак да се нарече пица, но нали прилича... Благодаря ти от сърце и да ви е сладко! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-36132249891201024582015-10-14T21:02:26.460+02:002015-10-14T21:02:26.460+02:00Здравей, Йоли! След като престоя няколко часа пица...Здравей, Йоли! След като престоя няколко часа пицата стегна още повече и стана много хубава! Много ми хареса и утре пак ще я правя. Благодаря ти за интересните и вкусни рецепти, имам и двете ти книги! :)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-85914723206844713502015-09-28T21:32:34.135+02:002015-09-28T21:32:34.135+02:00Здарвей и от мен. Томно така трябва да се получи. ...Здарвей и от мен. Томно така трябва да се получи. Като гъст, стегнат качамак е основата. Няма какда стане като тесто за пица, консистенцията е съвсем друга. Този вид качамак италианците често го препичат на грил или запържват с масло в тиган. А аз го използвах като основа за пица. Благодаря, че опита. Надявам се да тие харесало. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-71039876220714694572015-09-27T16:38:17.341+02:002015-09-27T16:38:17.341+02:00Здравейте, дами!Искам да попитам тъй като днес пра...Здравейте, дами!Искам да попитам тъй като днес правих пица полента, трябва ли да се запече и втвърди качамака като истинско тесто за пица или трябва да си остане качамачена смес, тъй като на мен не ми се втвърди и си беше като гъст качамак след печенето?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12133712156563846503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-88854666568491546902015-03-29T18:23:48.704+02:002015-03-29T18:23:48.704+02:00Ех, че хубаво! Много се радвам! Отдавна не съм пра...Ех, че хубаво! Много се радвам! Отдавна не съм правила това, благодаря ти, че ми припомни. Но още повече благодаря от сърце за доверието. Много ме зарадва!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-50317342587360302382015-03-29T14:34:39.451+02:002015-03-29T14:34:39.451+02:00Йоли, благодаря за страхотната рецепта! Направих я...Йоли, благодаря за страхотната рецепта! Направих я с царевично брашно и макар да не се стигна до разточване, тъй като сместта стана по-редичка, пицата стана красива,а и много вкусна.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-47389341049831554582014-04-27T09:15:21.602+02:002014-04-27T09:15:21.602+02:00Да, разбира се. Това са два коренно различни проду...Да, разбира се. Това са два коренно различни продукта. С брашното можеш да направиш хляб, полентата ще стане на каша. Царевичният грис е едър, не е фин. Точно това трябва за качамак. Успех и благодаря .Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-74786053640512437122014-04-26T21:58:30.615+02:002014-04-26T21:58:30.615+02:00Ще има ли значение ако вместо царевичен грис се по...Ще има ли значение ако вместо царевичен грис се ползва царевично брашно?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-31664898977312886142013-10-27T11:14:40.040+01:002013-10-27T11:14:40.040+01:00Мария,това вече е голям комплимент за мен!Благодар...Мария,това вече е голям комплимент за мен!Благодаря и на двама ви от сърце за оценката и добрите думи.Да ви е сладко!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-21819682225584801302013-10-26T20:22:48.442+02:002013-10-26T20:22:48.442+02:00Страхотна пица! Дори един италианец (съпруга ми) д...Страхотна пица! Дори един италианец (съпруга ми) даде отлична оценка :-)Мария Велиноваhttps://www.blogger.com/profile/04964699568753164221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-8348954651636672392012-03-29T15:55:07.529+02:002012-03-29T15:55:07.529+02:00Благодаря ти мила.И аз обичам качамак във всяка...Благодаря ти мила.И аз обичам качамак във всякакви разновидности, та дори и на пица.Радвам се,че и на вас допадна тази идея.Да ви е сладко!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-39451156476272260752012-03-29T14:58:32.748+02:002012-03-29T14:58:32.748+02:00Йоли страхотна рецепта . Направих я на моето семей...Йоли страхотна рецепта . Направих я на моето семейство и те много я харесаха , вече започнах да я правя по - често .Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-81961785483701091882012-02-05T09:08:32.492+01:002012-02-05T09:08:32.492+01:00Благодаря ти Юлиане.Много си мил.Хубава снежна нед...Благодаря ти Юлиане.Много си мил.Хубава снежна неделя!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-67742459498264574772012-02-04T10:56:07.128+01:002012-02-04T10:56:07.128+01:00С вашите рецепти няма как да не е сладко.Благодаря...С вашите рецепти няма как да не е сладко.Благодаря и за приятелството във Facebook.<br /><br />Поздрави Julian Sarandev!<br /><br />Btw....Венецът се получава страхотно!!!Още една съвършенно точна рецепта.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-31804614003488617202012-02-03T21:48:06.107+01:002012-02-03T21:48:06.107+01:00Супер много се радвам! Да ти е сладко! Ама така се...Супер много се радвам! Да ти е сладко! Ама така се усмихвам щастливо сега ....Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-45774349194193253172012-02-02T15:23:19.155+01:002012-02-02T15:23:19.155+01:00След рулцата от тиквички дойде ред и на тази превъ...След рулцата от тиквички дойде ред и на тази превъзходна пица.Много лека и приятна за хапване,а украсиш ли я с цялата си фантазия........."Mama mia"<br />Блога Ви ужасно много ми хареса и съм решил във времето да сготвя всичките Ви рецепти.Днешна несъм избрал все още но в събота тестото за козуначения венец започва да се меси в 9:00 :))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-11718616043178142682011-04-04T16:21:56.643+02:002011-04-04T16:21:56.643+02:00Благодаря ти Сони. Радвам се, че се е получило доб...Благодаря ти Сони. Радвам се, че се е получило добре и ви е харесало.Да ви е сладко!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-52168090650046515432011-04-04T11:07:25.704+02:002011-04-04T11:07:25.704+02:00Йоли, това е втората рецепта, която приготвям от т...Йоли, това е втората рецепта, която приготвям от твоя блог.<br />Пицата стана уникална, предвид че не ядем качамак вкъщи :)<br />Определено ще продължавам да готвя рецептите ти.<br />Бъди все така креативна!Sonyhttp://(по избор)noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-39877314938591640922011-01-28T12:46:38.127+01:002011-01-28T12:46:38.127+01:00Теди,основата винаги е мека.Няма как да стане твър...Теди,основата винаги е мека.Няма как да стане твърда като блат за пица.По-скоро трябва да е плътна,но мека.Нищо не си объркала миличка,така си става.Благодаря ти,че опита.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-1058904469058074332011-01-28T09:35:44.505+01:002011-01-28T09:35:44.505+01:00Йоли,
Не знам дали го направих както трябва, нещо ...Йоли,<br />Не знам дали го направих както трябва, нещо не се получи блат като за пица,по-мека е основата, но може и кашкавала да обърка нещата... така или иначе е много вкусно, с удоволствие ще очаквам и други рецепти с качамак<br />Лек уикенд от мен,<br />ТеодораAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-7514785338500008352011-01-14T09:44:49.156+01:002011-01-14T09:44:49.156+01:00Илинка,аз като мина покрай магазина на Аксаков оби...Илинка,аз като мина покрай магазина на Аксаков обикновено си обръщам главата на другата страна,толкова е изкусителен и същевременно ужасно скъп.Но предполагам,че техният качамак ще е по-хубав от нашия.Май трябва двете да го посетим,че да ме "свтнеш"за някои неща.Нали си ми италианче ... <br /><br />Ивче,разбира се миличка.въобще не ме питай за такива неща.Рецептите ми са съвсем публични и всички могат да ги ползват както намерят за добре.Аз затова съм ги и написала.Даже много ме зарадва,благодаря ти.А сега ти идвам на гости!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-34272770558317305532011-01-14T00:49:30.716+01:002011-01-14T00:49:30.716+01:00Zdravei Yoli, dnes pravih tvoita pizza i stana pre...Zdravei Yoli, dnes pravih tvoita pizza i stana prekrasna to4no kakto prepolagah, publikuvah rezeptata v moia blog (http://larosabulgara-iva.blogspot.com/), nadiavam se 4e niama6 ni6to protiv, zitirah te, 6te mi bade priatno ako me poseti6 i vidi6, e, moite snimki ne sa hubavi kato tvoite, no vse pak stana hubav post... Prodaljavam da te sledia s iskrenno udovolstvie! Pozdravi IvaIvahttp://larosabulgara-iva.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-21071618712212538012011-01-13T21:39:19.066+01:002011-01-13T21:39:19.066+01:00Ням ням ням...чудесно и вкусничко, приятелко!...сл...Ням ням ням...чудесно и вкусничко, приятелко!...следователно ще се пробва...тъкмо съм си купила пакет полента от магазина на Аксаков:)Прегръщам те! Прекрана и спокойна вечер!Illinahttps://www.blogger.com/profile/03318758517499912022noreply@blogger.com