tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post2503431885461969890..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Бял хляб без месенеЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger85125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-61310868472731656902020-05-08T12:41:10.662+02:002020-05-08T12:41:10.662+02:00Давай смело, Светле. Няма значение формата, във вс...Давай смело, Светле. Няма значение формата, във всичко може. Аз такава имах, в такава пекох. Никакво значение няма, вкусът ще си е все един и същ. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-30079220700181907452020-05-08T12:39:56.531+02:002020-05-08T12:39:56.531+02:00Много се радвам, Светле! Благодаря и на теб, и на ...Много се радвам, Светле! Благодаря и на теб, и на този, който с коментара си те е окуражил. Да ви е сладко у дома! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-53544540937171466782020-05-05T10:05:27.839+02:002020-05-05T10:05:27.839+02:00Благодаря и на Йоли, и на Анонимен най-вече, че ме...Благодаря и на Йоли, и на Анонимен най-вече, че ме окуражи да се пробвам.Защото не съм от домакините, на които се отдава месенето, но ще пробвам, докато не се получи! Още веднъж благодаря и на двете!!!!Светла Апостоловаhttps://www.blogger.com/profile/15135889346143771262noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-61733454539007871332020-04-29T10:21:40.926+02:002020-04-29T10:21:40.926+02:00Въртя се като котка около гореща каша и все не см...Въртя се като котка около гореща каша и все не смея да го направя, но обещавам, че утре ще действам. Само искам да попитам МОЖЕ ЛИ И В ДРУГА ФОРМА ДА СЕ ПЕЧЕ ХЛЕБЧЕТО , че моята е съвсем малка и предполагам тестото ще излезе след повторно втасване! Иначе ужасно серадвам, че поданах ТОЧНО НА ТАЗИ РЕЦЕПТА! И като чета отзивите, просто направо се облизвам от сега!Светла Апостоловаhttps://www.blogger.com/profile/15135889346143771262noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-81935462730469313922019-09-30T12:16:16.585+02:002019-09-30T12:16:16.585+02:00Много ти благодаря, Тамара! Така се радвам, че ти ...Много ти благодаря, Тамара! Така се радвам, че ти хареса! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-7028255311961907372019-09-26T18:34:59.677+02:002019-09-26T18:34:59.677+02:00Здравей Йоли, не си мисли, че никой не прави хлебч...Здравей Йоли, не си мисли, че никой не прави хлебчето! Както винаги прекрасен резултат. И после ядеш и е можеш да спреш...<br />Много лесно и бързо приготвяне.<br />Благодаря за споделянето! Тамара Ханинаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-47480715487064208102019-01-13T17:58:43.889+01:002019-01-13T17:58:43.889+01:00Привет и от мен. Семената са по желание, ако иска...Привет и от мен. Семената са по желание, ако искаш не слагай. Винаги се слагат преди печенето, просто няма как да се случи това след като хлябът е във фурната. Ще се радвам да опиташ. Благодаря. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-21730285808971043242019-01-12T20:53:20.330+01:002019-01-12T20:53:20.330+01:00Здравейте, кога слагате семена и отгоре на хляба? ...Здравейте, кога слагате семена и отгоре на хляба? На снимката се вижда, че има. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-79738366925824414742018-10-22T10:12:37.698+02:002018-10-22T10:12:37.698+02:00Разбира се, Наско! Няма никакъв проблем, даже е до...Разбира се, Наско! Няма никакъв проблем, даже е добре всички тестени да се пекат без вентилатор за да не изсъхват прекомерно. Просто малко намали градусите, това е разликата. Ако печеш на 200* с вентилатор, 180* трябва да е без. Ще се радвам да опиташ, благодаря ти! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-46342015447075254702018-10-21T23:24:13.396+02:002018-10-21T23:24:13.396+02:00Страхотно изглежда, а дали ще стане във фурна без ...Страхотно изглежда, а дали ще стане във фурна без вентилатор?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02868928445076075613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-495689058728311922018-05-11T13:19:33.307+02:002018-05-11T13:19:33.307+02:00Много се радвам, Наде! Благодаря ти за доверието и...Много се радвам, Наде! Благодаря ти за доверието и че се отби при мен за рецепта и след това за такъв мил коментар!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-21770940670279940272018-05-10T12:56:52.393+02:002018-05-10T12:56:52.393+02:00Здравейте, днес направих хлебчето и стана страхотн...Здравейте, днес направих хлебчето и стана страхотно!Ползвах 60 гр. пълнозърнесто и 260 гр бяло брашно (не пое повече). За поръска използвах натрошени ленени семена. Пекох 30 минути. Благодаря за рецептата, поздрави от Варна!Надежда Кръстеваnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-29330581104119506632018-03-03T08:56:28.137+01:002018-03-03T08:56:28.137+01:00Здравей и от мен. Не, няма проблем, стига маслинит...Здравей и от мен. Не, няма проблем, стига маслините да не са много. 2-3 с.л. ситно нарязани маслини сложи. Розмаринът не пречи. Ще стане чуден средиземноморски хляб. Надявам се да ти хареса, благодаря ти! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-17836828075362663842018-02-28T11:37:51.096+01:002018-02-28T11:37:51.096+01:00Здравейте,
ДалиДможе вътревда се сложат нарязани з...Здравейте,<br />ДалиДможе вътревда се сложат нарязани зелени маслини околоо50 гр и розмарин? Или ще стане твърде тежко и няманда втасаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-52394840896221025652016-09-21T16:00:31.252+02:002016-09-21T16:00:31.252+02:00Благодаря ти, Ани. Много се надявах да кажеш точно...Благодаря ти, Ани. Много се надявах да кажеш точно това. Радвам се, че се е получило хубаво хлебчето. И знаеш ли, Полейникът е на същия принцип, пак е без месене. И той сатва влажен, но е много вкусен. Поздрави на синът ти и да ви е сладко на всички у дома. Благодаря ти още веднъж. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-55356656826150265462016-09-21T09:32:49.795+02:002016-09-21T09:32:49.795+02:00Този път се получи и сме доволни у дома.Харесваме ...Този път се получи и сме доволни у дома.Харесваме също така и полейник.А синът ми обожава шоколадовия триумф./Ани/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-12029405676602750142016-09-19T21:37:02.569+02:002016-09-19T21:37:02.569+02:00О, ама не се отказваш! Втори ден? За това определе...О, ама не се отказваш! Втори ден? За това определено те поздравявам, за упоритостта. А иначе много съжалявам, че не се е получил от първия път. Непременно ми пиши какво е станало. Много се надявам да сте доволни всички у дома. Благодаря ти. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-80120844613754733882016-09-18T13:05:00.408+02:002016-09-18T13:05:00.408+02:00Здравей Йоли!
Втори ден втори опит....Дано днес д...Здравей Йоли!<br /><br />Втори ден втори опит....Дано днес да се получи,вчера остана нещо много влажен отвътре.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-47180409114150467672016-06-13T14:50:53.627+02:002016-06-13T14:50:53.627+02:00Ехеее, Кате, толкова сте ми сладки всички! Благода...Ехеее, Кате, толкова сте ми сладки всички! Благодаря ти за доверието, мила. Много се радвам, че ви е харесал хляба. Прегръдки! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-56156274968408318842016-06-12T10:24:54.550+02:002016-06-12T10:24:54.550+02:00Страхотно вкусен, вкусен хляб! Много бърз и лесен....Страхотно вкусен, вкусен хляб! Много бърз и лесен. Децата бяха във възторг и понеже са наясно на кого дължим тези вкусотии се шегуваха- "Ехеее и тази вечер вечеряме с Йоли..."::))<br />Благодарим ти, Йоли..от цялата ни фамилия!<br />/Катерина/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-77240139749740659372016-02-02T13:49:45.454+01:002016-02-02T13:49:45.454+01:00Принципно сухата мая се слага в брашното, не е нуж...Принципно сухата мая се слага в брашното, не е нужно да се разтваря предварително. Но ако решиш си я размий в малко хладка вода, няма лошо в това. Всъщност, решението наистина е твое. И в двата варианта е ок. Ще се радвам да опиташ хляба, благодаря ти. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-59540551680702272612016-02-02T11:01:09.205+01:002016-02-02T11:01:09.205+01:00ако се използва суха мая, пак ли трябва да се разт...ако се използва суха мая, пак ли трябва да се разтвори в хладката вода или се смесва с брашното???Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-13502537673314712152015-06-07T08:20:30.425+02:002015-06-07T08:20:30.425+02:00Много, много ме зарадва, Илианче. Благодаря ти от ...Много, много ме зарадва, Илианче. Благодаря ти от сърце. Да ви е сладко хлебчето. Много се радвам, че ви харесва.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-72132343729759477292015-06-07T07:01:44.452+02:002015-06-07T07:01:44.452+02:00Страхотно хлебче! Днес го правя за пореден път. Бл...Страхотно хлебче! Днес го правя за пореден път. Благодаря ти, Йоли за страхотните рецепти! Няколко пъти съм правила и спаначеното хлебче. Приятелите ми много го харесаха.Илианаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-44550475749212722092015-05-29T12:32:19.055+02:002015-05-29T12:32:19.055+02:00Изключително много ме зарадва! Благодаря ти от сър...Изключително много ме зарадва! Благодаря ти от сърце! Много съм щастлива, че се е получил вкусен хляб и се е харесал на всички ви у дома. Да ви е сладко и хубав уикенд!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.com