tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post7988083684571085779..comments2024-03-19T09:33:53.737+01:00Comments on Вкусно с Йоли: Шоко кексчета с крема сирене и карамелЙоланта Делибозоваhttp://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comBlogger35125tag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-36203626453603127162016-12-16T22:28:08.367+01:002016-12-16T22:28:08.367+01:00Благодаря ти Ники! Много се радвам, че ти харесаха...Благодаря ти Ники! Много се радвам, че ти харесаха кексчетата. Да са ти сладки! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-50313613519887820192016-12-13T00:13:26.604+01:002016-12-13T00:13:26.604+01:00Много вкусни! За първи път правя мъфини и избрах п...Много вкусни! За първи път правя мъфини и избрах правилната рецепта. Благодаря! nikihttps://www.blogger.com/profile/02290552091161209485noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-43089319651298892942016-11-12T08:17:40.415+01:002016-11-12T08:17:40.415+01:00Здравей Ваня. Първо да ти благодаря, че направи ке...Здравей Ваня. Първо да ти благодаря, че направи кексчетата. И че са се харесали, разбира се. Много се радвам!<br /><br />Изобщо не се притеснявай, много често става така и е съвсем нормално. Даже винаги така става, като се смесва студена течност към маслен крем. Веднага, след като сипеш брашното тестото става гладко и хомогенизирано. Това е нормален процес, маслото веднага се втвърдява от студената течност и не може да я поеме. Няма страшно, това не е маслен крем за торта, а тесто за сладкиш. Грешка няма. Благодаря ти отново. Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-63096472262210418212016-11-11T17:49:08.750+01:002016-11-11T17:49:08.750+01:00Открих преди няколко дни тази рецепта, днес ги нап...Открих преди няколко дни тази рецепта, днес ги направих.Преживях малък шок като сипах млякото при сместа от яйца, захар и масло и за мой ужас, сместа сякаш се пресече, раздели се на крем и нещо подобно на мляко...На вкус и двете части бяха ок, нямаше онзи дъх на развалено мляко и реших да продължа по рецепта...За щастие получиха се вкусни и много интересни мъфини.<br />Благодаря много за рецептата, а ако някой може да ми каже, защо се разделиха така продуктите, ще съм още по-благодарна :)Ваня Георгиеваnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-24858067649209054402016-02-11T14:13:09.526+01:002016-02-11T14:13:09.526+01:00много хубавимного хубавиAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-10259202908543675102013-03-07T07:42:16.493+01:002013-03-07T07:42:16.493+01:00Благодаря ти Диди, много си мила.Радвам се,че сте ...Благодаря ти Диди, много си мила.Радвам се,че сте харесали кексчетата.Наистина са по-различни,може би,защото има пълнеж в тях стават по-сочни.Да ви е сладко и пак благодаря.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-8858033057034303632013-03-07T00:16:05.421+01:002013-03-07T00:16:05.421+01:00Йоли, мога да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ за всичк...Йоли, мога да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ за всички чудни вкусотии, с които ни изненадваш и даряваш. Всичко е превъзходно, така вкусно и красиво, което правиш!<br />Тези кексчета с карамел ги правя вече за не знам кой път. Страхотни са, моето семейство и приятелите ни ги харесват много. Вкусът им е толкова вълшебен, както и маковите кексчета, които също съм правила, за тях пък нямам думи! Просто имат специфична уникалнос.<br />Чудесна дарба имаш, Йоли! Няма нищо по-красиво и добро на земята, от това да доставяш толкова полезна и красива радост на хората около себе си.<br />Сърдечни поздрави от мен с пожелание за двойна доза успех и благодат в тия начинания. :) <br /><br />ДидиAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-38897173742891615492013-01-26T16:12:35.748+01:002013-01-26T16:12:35.748+01:00Ако знаеш колко се радвам,Цвети!Много ти благодаря...Ако знаеш колко се радвам,Цвети!Много ти благодаря.Чудесно е като се получават добре нещата!Нямаш ли усещането,че сегашната Лакта е по-твърда от преди?Имам предвид,че някак си се троши,суха е,а не мека и кремообразна като старата.Както и да е.Може би носталгия по миналото?Поне по някои продукти... ха,ха.Да ви е сладко и пак мерси!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-84216287096023770062013-01-26T16:08:38.904+01:002013-01-26T16:08:38.904+01:00Скъпа, Йоли,
Вчера направих кексчетата и станаха ...Скъпа, Йоли,<br /><br />Вчера направих кексчетата и станаха уникално вкусни и красиви :-) Съпруга ми и аз страшно много ги харесахме, за което Ти Благодаря от сърце. Бонбони "Лакта" явно наистина се намират лесно, защото имаше в първия магазин, в който влязох. Единствено малко се притесних при печенето, защото се пекоха половин час и все ми изглеждаха сурови. При мъфини и кексове с какао т.е. когато са кафяви винаги ми е много трудно да разбера кога са изпечени добре.<br />Още веднъж Ти Благодаря от все сърце за вкусните рецепти и съветите, които ни даваш тук към тях.<br />Поздрави и хубав уикенд :-)<br />ЦветиAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-38840695127915513772013-01-23T21:30:19.072+01:002013-01-23T21:30:19.072+01:00Сйъпа, Йоли!
Благодаря Ти, от сърце за изчерпател...Сйъпа, Йоли!<br /><br />Благодаря Ти, от сърце за изчерпателния отговор. Обещавам да Ти пиша как са се получили кексчетата, когато ги направя :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-16602482077192335742013-01-23T20:46:06.139+01:002013-01-23T20:46:06.139+01:00Благодаря ти много за милите думи.Много съм щастли...Благодаря ти много за милите думи.Много съм щастлива,че ти харесват рецептите тук.Кексчетата са хубави,малко по-интересни са,да.Заради пълнежа само,иначе са си най-обикновени кексчета.Можеш да ползваш всякакво крема сирене.Българското е чудесно,не си давай парите за скъпата Филаделфия,освен,ако горещо не я предпочиташ.Лакта има абсолютно навсякъде.Прави я захарния завод в Горна Оряховица.Ще я намериш при бонбоните в пликчета във всеки супер.Пак пише лакта като едно време.Лошото е,че не са така хубави и меки,по-ронливи са и не миришат така силно на карамел като старите.Е,като няма други ... давай с тях,това е.Глазурата пак си е от крема сиренето,разбито с пудра захар и ванилия и малко вода или мляко,колкото да стане по-течно.Ами пожелавам ти приятно майсторене и да ти е сладко!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-33353632931925253342013-01-23T19:41:10.874+01:002013-01-23T19:41:10.874+01:00Здравей, Йоли!
Кексчетата изглеждат неустоими вку...Здравей, Йоли!<br /><br />Кексчетата изглеждат неустоими вкусни. Мисля това да е следващата рецепта от прекрасния Ти блог, която ще приготвя. Искам само да Те попитам какво крем сирене да използвам "Филаделфия" или старото българско крема сирене, което познаваме от деца. Ако можеш да ме посъветваш същото и за бонбоните, защото май "Лакта" вече няма от години по магазините и на последно място да те попитам глазурата с, която си украсила кексчетата на снимката от какво е направена. <br />Благодяря Ти от сърце за чудесните рецепти, с които ни радваш нас, всички твои читатели!<br />Лека Вечер :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-50179954771153745562012-08-22T22:14:03.181+02:002012-08-22T22:14:03.181+02:00Какво да ги кажа Гале... от бонбоните си зависи.И ...Какво да ги кажа Гале... от бонбоните си зависи.И при мен така става някой път.Все са различни,понякога идват малко по-тежички и падат на дъното.И аз не знам кои са най-подходящите бонбони за това.Благодаря,че опита.Много си мила!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-67880748294763863442012-08-22T12:50:05.841+02:002012-08-22T12:50:05.841+02:00Здравей Йоли, правих кексчетата за рождения си ден...Здравей Йоли, правих кексчетата за рождения си ден. На вкус станаха страхотни, обаче бонбона ми пада на дъното, не на всички кексчета, нещо бъркам, има ли нещо по особено в пълненето им? Иначе колегите много ги харесаха.Галя Давидоваhttps://www.blogger.com/profile/16724546738395813077noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-13148095427979931772012-04-01T16:44:57.027+02:002012-04-01T16:44:57.027+02:00Кексчетата се пекат бързо, мънчки са. 15-20 минутк...Кексчетата се пекат бързо, мънчки са. 15-20 минутки максимум и са готови. Пробвай с клечица и ако не остава несто по нея значи са готови.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-43728174797297274862012-04-01T00:42:38.627+02:002012-04-01T00:42:38.627+02:00Здравей Йоли,
би ли ми казала колко време приблизи...Здравей Йоли,<br />би ли ми казала колко време приблизително им трябват на кексчетата да се опекат. <br />Благодаря ти предварително!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-41682248923789758652011-11-18T22:19:18.063+01:002011-11-18T22:19:18.063+01:00В кексчетата ползвам най-обикновено българско крем...В кексчетата ползвам най-обикновено българско крема сирене.Хубавото е ,че е леко соленичко и става много приятно като вкус.Опитай.Не е нужно да се купуват скъпи вносни видове крема сирене.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-81626124097010780482011-11-18T07:21:42.443+01:002011-11-18T07:21:42.443+01:00Мнооого вкусно:)А какво сирене изплозваш?Мнооого вкусно:)А какво сирене изплозваш?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-13336957237798691072010-07-05T18:43:56.405+02:002010-07-05T18:43:56.405+02:00mikiblue , благодаря за добрата оценка.Много,много...mikiblue , благодаря за добрата оценка.Много,много се радвам. Да ти е сладко.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-58296751544256689432010-07-05T17:45:23.408+02:002010-07-05T17:45:23.408+02:00наистина са страхотни на вкус :-)наистина са страхотни на вкус :-)mikibluehttp://mikiblue.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-8081174922696422252009-12-17T23:05:58.094+01:002009-12-17T23:05:58.094+01:00Е,анонимен .... чак пък да съм се постарала ... ре...Е,анонимен .... чак пък да съм се постарала ... рецептата все пак е на сп.- "Меню",не е моя. Благодаря ти за похвалата. А такива хартиени формички можеш да намериш със сигурност в "Кауфланд" , "Пикадили" , Елемаг" и магазина на "Кадемлия"6 в кв.Редута.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-36965568054951755752009-12-17T17:27:01.992+01:002009-12-17T17:27:01.992+01:00Отново си се постарала, Йоли!
Доста примамлива рец...Отново си се постарала, Йоли!<br />Доста примамлива рецепта :)<br />Но имам едно питане - къде ли не търсих тези хартиени формички за мъфините, и никъде не ги откривам, дали можеш да ме посъветваш къде мога да ги открия? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-68430031392865396942009-11-06T17:22:46.081+01:002009-11-06T17:22:46.081+01:00Благодаря ви момичета.Много ме радвате с коментари...Благодаря ви момичета.Много ме радвате с коментарите си.Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-51622551251380592192009-11-06T09:04:48.217+01:002009-11-06T09:04:48.217+01:00Ох,с тия мъфини ме разсипвате.
От известно време с...Ох,с тия мъфини ме разсипвате.<br />От известно време са любимите ми десертчета...събрах толкова рецепти,а ако мога да събера и време, за да ги опитам всичките... :-)<br />Прекрасни са ,Йоли!<br />Спокоен уикенд!Красиhttps://www.blogger.com/profile/14453216019691069229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614002466552777700.post-39917238101679127072009-10-26T19:18:41.446+01:002009-10-26T19:18:41.446+01:00Йоли, страхотна комбинация, ще се пробва! :-)Йоли, страхотна комбинация, ще се пробва! :-)Anniesartbookhttps://www.blogger.com/profile/17442320567093187213noreply@blogger.com