Вкусно с Йоли
сряда, 20 ноември 2024 г.
Стек Солсбъри (Salisbury steak)
›
Най-просто казано, това са говежди кюфтета с плътен гъбен сос. Какво ги прави различни от нашенските пържени кюфтета? Това, че са задължит...
неделя, 10 ноември 2024 г.
Ябълков сладкиш на пластове
›
Сочен сладкиш с много ябълки, парченца шоколад и сушени кайсии. Подправен с канела и кардамон е неустоимо ароматен и вкусен. Благодарение ...
неделя, 3 ноември 2024 г.
Усукана баница с праз
›
Една от любимите ми баници е с праз. Рецептата е класическа, няма нищо ново. А и всеки предпочита да прави баниците, които най-много харес...
събота, 12 октомври 2024 г.
Тиквени блини
›
Продукти за около 12 блини: 300 г тиква, сварена със 150 мл вода 300 мл прясно мляко 3 яйца 1 пълна ч.л. суха мая 50 г захар сол на върха ...
четвъртък, 10 октомври 2024 г.
Салата с тиква и сирене в кадаиф
›
Есенна салата с пържена тиква и хрупкави ролки кадаиф, пълни с меко и ароматно сирене. Никой не може да остане равнодушен! Кадаифът е с н...
четвъртък, 3 октомври 2024 г.
Свински джолан с черна бира
›
Ароматна гозба със свински джолан, която се приготвя бързо и лесно. Сосът е изключително ароматен, а месото е крехко и сочно. Гъбите се пр...
›
Начална страница
Преглед на уеб версията