Вкусно с Йоли
неделя, 19 май 2024 г.
Лучен оцет
›
Сибирският лук , познат още като див лук, шивес, резаниц, влашец, е незаменим в салати, дресинги и сосове. Ароматът е нежен, мек и на вкус...
неделя, 12 май 2024 г.
Картофена скиачата (Schiacciata)
›
Скиачата (Schiacciata) е тосканския отговор на фокачата и по нищо не отстъпва на вкуса на добре познатата ни питка от Лигурия. Скиачата е...
вторник, 7 май 2024 г.
Френски ябълков сладкиш с маслена заливка
›
Отлично подхождащи вкусове, добро съчетание на продукти и точни пропорции. Точно тези неща носят на френската кухня високия клас, с който ...
събота, 4 май 2024 г.
Агнешко в лозов лист
›
У дома този начин за приготвяне на агнешко е любим! Рецептата е скъп за мен спомен от приятелката ми Ели Драгомирова, която за жалост вече...
вторник, 30 април 2024 г.
Рисувани яйца
›
Лесно може да изрисувате цветчета върху сварени яйца само с помощта на клечки за уши. Нужни са също сладкарски бои. По-удачни са тези, кои...
четвъртък, 25 април 2024 г.
Морковено-мандаринова торта
›
Нежна торта с мандаринов крем, хрупкава морковена сърцевина и маслена основа с шамфъстък. В средата зелен шамфъстъков блат отделя като цве...
‹
›
Начална страница
Преглед на уеб версията