неделя, 23 ноември 2014 г.

Заповядайте във "Вкусно с Йоли"


Скъпи приятели,

Заповядайте в моят личен сайт

 www.yoli.bg

 Той също носи името "Вкусно с Йоли" и дори донякъде визуално прилича на този блог. В сайта ще намерите рецепти, разпределени в категории. Ще видите снимки от мои преживявания, а скоро ще има и рубрика за гости.

Искрено се надявам новото ми местенце да ви допадне. Да посещавате сайта с удоволствие и да готвите по рецептите в него.

Тук, в блога ще ви уведомявам за всяка нова рецепта, която ще може да прочетете в сайта.

Да отпразнуваме началото с едни вкусни бисквити!




 

10 коментара:

  1. Ще съм от най-редовните посетители на сеайта ти, Йоли! А сладките са страхотни, днес правих такива с пълнеж от сладко от сливи. Тинейджърите веднага ги нападнаха, въпреки че след 1-2 дни ще са още по вкусни. Ще трябва да правя още дози, част от тях- с твоята рецепта.
    Притяна вечер!

    ОтговорИзтриване
  2. Честит сайт, Йоли - прекрасен е, комплименти за теб и поздравления
    с пожелания за много творческо вдъхновение, кулинарни изкушения и наслада за сетивата!
    А сладките са приказни, чудесна идея за празниците...
    Вълшебница!

    ОтговорИзтриване
  3. Да ти е честит ! Ние навсякъде бихме те намерили :)

    ОтговорИзтриване
  4. С най-голямо удоволствие ще бъда една от редовните ти посетители и в сайта .Бисквитките са една малка фантазия!
    Желая много успех,мила Йоли!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Йоли, чудесен е сайта и с удоволствие ще го посещавам! Радвам се, че ще продължиш да споделяш рецептите и в блога, тъй като тук ми е по-лесно да следя публикациите ти :) Пожелавам ти още много приятни мигове и нови приятели покрай новото начинание! Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  6. Честито,Йоли!
    Само че нещо не можах да се справя с регистрацията.

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря на всички. Много ще се радвам да ви видя в новия сайт.

    ОтговорИзтриване
  8. Поздравления, Йоли! Хубаво ти е новото местенце и съм сигурна, че ще има безброй читатели, а на теб желая нестихващо вдъхновение, мила! :)

    ОтговорИзтриване
  9. Здравей, Йоли! Първо - честит сайт! Пожелавам си още много от твойте рецепти, които да радват мен и моето семейство:)
    Второ - за сладките...ако ги пълня със сладко, преди да ги изпека ли трябва да ги напълня с него и ако го направя така после ще изтича ли сладкото? Или първо да ги изпека и после да напълня вдлъбнатините със сладко с желатин? Дано ме разбра...:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Жани. Много мили пожелания, дано се сбъднат! Ще се радвам занапред да ми пишеш в сайта, тъй като тук няма да има вече нови рецепти.

      За сладките - прекрасно те разбрах. И спокойно можеш да направиш и двата варианта, които са ти хрумнали. Суровите сладки можеш да напълниш с гъсто сладко или желе и заедно да изпечеш всичко. Нищо няма да се стича, ако не е препълнено и ако сладкото е гъсто. А можеш и да изпечеш тестото и след това да го напълниш със сладко, в което има малко желатин. Прецени сама как ще ти хареса, и двата варианта са чудесни.

      Изтриване