четвъртък, 16 юли 2015 г.

Морски език с бадеми

3 коментара:

  1. Нямам думи, Йоли, ... прекрасна нова рецепта и не само тя,
    и както винаги ефектни, стилни и неустоимо изкушаващи.
    Благодаря за удоволствието, поздрави за теб и усмихнато лято:)

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей Йоли, мерси за рецептата, искам да я пробвам задължително, но от къде да купя тази риба в София? Поздрави, Лора

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей Лора. Морският език е от Пикадили. Може би там трябва да попиташ кога зареждат и с какви риби. Но спокойно можеш да замениш рибата с друга. Нужно ти е просто някакво бяло и по-постно рибено филе. Благодаря ти, ще се радвам да опиташ.

      Изтриване