вторник, 11 август 2015 г.

Агнешки ребърца със зелен лук


b2ap3_thumbnail_lamb_-onion_1d.jpg



Днешната рецепта за агнешки ребърца впечатлява с класическо българско трио от зелении – зелен лук, магданоз и джоджен.

Зеленият лук е богат на желязо, калий, витамин С и антиоксиданта кверцетин, а магданозът има свойството да регулира нормалната фунция на щитовидната жлеза и съдържа повече витамин C от портокалите. Джодженът пък има успокояващо действие върху организма.

Непременно опитайте тези агнешки ребърца, приготвени с продукти от farmhopping.

Можете да прочетете пълната рецепта тук.

2 коментара:

  1. Много сочни са станали,Йоли,идва ми да заръбам ребърце посреднощ :)

    ОтговорИзтриване
  2. Изключително апетитно изглеждат :)

    ОтговорИзтриване