сряда, 3 февруари 2016 г.

Гризини със сирене и маслини

5 коментара:

  1. Благодаря за чудесната рецепта! Ето и моето изпълнение:https://www.facebook.com/1704323073130005/photos/a.1704343029794676.1073741828.1704323073130005/1732447873650858/?type=3&theater

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, Вале! Страхотни са! И като подаръчета си ги вързала. Гевречетата и те ли са от това тесто? Просто са страхотни! Много ти благодаря за доверието и хубавата идея! Много ме зарадва!

      Изтриване
    2. Гевречета са, да! Даже сега отивам пак да направя, защото дъщеря ми занесе повечето на курса по рисуване и там са ги изяли сладко, сладко!

      Изтриване
  2. Здравейте Йоли!Приготвих гризините и се получиха много вкусни! Искам да ви попитам дали мога да заменя кашкавала с друг продукт,например с извара или да добавя двойно количество сирене,тъй като искам да ги приготвя на 10 месечната ми дъщеря, но още не съм я захрани ла с кашкавал,тъй като той се дава в по-късна възраст.Благодаря ви за вкусните рецепти и за вдъхновението,което създавате в нас!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей Михаела. Много ще се радвам, ако на мъничето му се харесат гризините. Да, направи ги със сирене, може и с извара. С извара ще станат по-твърди, затова не слагай брашно колкото е написано в рецептата. Добавяй го по малко и като спре да ти лепне по ръцете е готово. И със сиренето направи така. Просто всеки продукт си иска различно количество брашно. За съжаление не мога да ти кажа точно. Благодаря ти за доверието и се надявам да се получат хубави гризини.

      Изтриване