сряда, 6 април 2016 г.

Balkan Culinary Competition


b2ap3_thumbnail_b2ap3_thumbnail_16-niki_20160406-082719_1.jpg


   Скъпи приятели, за втори пореден път у нас се провежда единственото по рода си международно кулинарно състезание "Изкуството на храната в хотела и ресторанта". Балканската кулинарна купа се организира от Българската асоциация по карвинг, чийто президент е нашият световен шампион по карвинг Веселина Славчева. Събитието ще се проведе от 13 до 15 май в хотел PREMIER FORT BEACH - Свети Влас.

   Състезанието има за цел да е трибуна на тенденциите в приготвяне и поднасяне на храната в хотелите и ресторантите, както и за обмен на знания, идеи и нови кулинарни техники, които да насочат вниманието към вкуса, визията и начина на поднасяне на едно ястие.

   Остават броени дни до състезанието, а черпаците се вихрят в кухните на записалите се. Своите документи са подали отбори, индивидуални състезатели и презентатори от Англия, България, Испания, Италия, Македония, Румъния, Словакия, Словения, Сърбия, Тунис, Хърватия, Южна Корея, Япония и др.

   Журито на състезанието отново ще бъде в международен състав, без българско участие. Поканени са съдии от световната асоциация на кулинарните сдружения (WACS).

   По атрактивен начин ще бъдат представени всички фирми партньори. Чрез  нетрадиционни предизвикателства и демонстрации. Публиката ще може да се запознае с професионално кухненско оборудване. Посетителите ще имат възможността да пресъздадат и своя рецепта, за целта е необходимо предварително записване по време на състезателните дни.

   За реализирането на международния формат се включва шеф-готвач Валери Нешов, както и много други Шеф-готвачи: Ради Стамболов, Боби Екзархов, Жоро Иванов, Андрей Стоилов, Тони Иванов, Петър Йоргов и други.

   Можете са се запознаете с пълния регламент за участие в Балканска кулинарна купа, като посетите официалния сайт на състезанието:
http://culinary-competition.com/

   Бихте могли да следите и официалната Facebook страница на събитието:
https://www.facebook.com/CulinaryCompetition/

   Ако желаете да станете медиен партньор на събитието, моля свържете се с Веселина Славчева. Контакти:
e-mail: veselinavalе@gmail.com

Очакваме ви!


b2ap3_thumbnail_b2ap3_thumbnail_ok_20160406-082907_1.JPG

Няма коментари:

Публикуване на коментар