понеделник, 13 юни 2016 г.

Плодови фантазии



b2ap3_thumbnail_Frutsbgcover01.png


    Какъв специален ден! Чудя се дали е по-специален за мен или за Ева Тонева ... За мен е един от най-радостните дни в живота ми, тъй като тази прекрасница ми посвети своята втора книга "Плодови фантазии". За нея е специален, защото книгата е вече факт и е на пазара! Защото днес има рожден ден! Защото е обичана от всички! Всъщност, самата Ева е една много специална жена! Да е жива и здрава, да и е слънчево на сърцето и с лекота да постига всичките си мечти! Книгата може да купите тук:

https://payhip.com/b/AfyV

4 коментара:

  1. Поздравления!
    За книгата, за персоналния празник, за това че е прекрасна!
    И ти Йоли, и Ева ... сте много специални и за мен!
    Прегръщам Ви!

    ОтговорИзтриване
  2. Честит празник! Желая от сърце преди всичко здраве, много късмет, любов и безброй сбъднати мечти и още много книги, с които да ни радвате!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Йоли, наистина е трогателно да ти посветят нещо толкова прекрасно! ти го заслужаваш! единствено адски дразнещо е това, че в блога на Ева Тонева вече няма достъп до плодовите й рецепти, с което ме изгуби като читател.

      Изтриване
    2. Благодаря ти много. Наистина това е страхотен жест от страна на Ева. малко се учудвам, че е свалила рецептите си от сайта ... хм. Ще я попитам, разбира се. Разбирам те и теб, разочарована си, но в крайна сметка тя има още много други великолепни рецепти, които заслужават да бъдат направени. Може би ще размислиш?

      Изтриване