събота, 24 март 2018 г.

Глазура за сладки - Винтидж (Vintage)

4 коментара:

  1. Йоли,Йоли ти умора нямаш ли?
    Страхотна идея за украса на сладки.Искам да те питам за боята която ползваш каква марка е. И този метод за всякакъв вид сладки става.
    Прегръдки от мен и хубави почивни дни
    Катя

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. "Луд човек умора няма" е казал народът. Радвам се, че ти хареса идеята, Кате и се надявам да опиташ. Боята ми е на Уилтън. В шишенче е и е течна. Не е много рядка, плътна е. Напиши в Гугъл "хранително бои" и ще ти се отворят сума страници с различни предложения. Най-лесно е от нета да си поръчаш. Методът е за сладки, които са от по-твърдо тесто. Тоест, да може да се разточва, реже и след печене да не губи формата си. Няма значение дали е маслено, за меденки и т.н. Само да може да се разточва.

      Изтриване
  2. Истински творец и вълшебник в кухнята. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ех, че хубаво! Благодаря от сърце за милите думи!

      Изтриване