Продукти за 4 порции:
600 г свински врат без кост
1/2 стрък праз
2 с.л. олио
1/2 ч.л. чубрица
1/2 ч.л. лют червен пипер
сол и черен пипер на вкус
1 ч.ч. туршия
Приготвяне:
* Нарежете месото на хапки, а праза на ситно. Запържете месото в олиото до златисто. Оставете го да се готви под капак 20 минути, след което прибавете праза, чубрицата и лютия пипер. Овкусете със сол и черен пипер.
* Задушете на слаб огън докато месото омекне без да добавяте вода или друга течност. Добавете туршията и гответе още няколко минути. Да ви е сладко!
600 г свински врат без кост
1/2 стрък праз
2 с.л. олио
1/2 ч.л. чубрица
1/2 ч.л. лют червен пипер
сол и черен пипер на вкус
1 ч.ч. туршия
Приготвяне:
* Нарежете месото на хапки, а праза на ситно. Запържете месото в олиото до златисто. Оставете го да се готви под капак 20 минути, след което прибавете праза, чубрицата и лютия пипер. Овкусете със сол и черен пипер.
* Задушете на слаб огън докато месото омекне без да добавяте вода или друга течност. Добавете туршията и гответе още няколко минути. Да ви е сладко!
Няма коментари:
Публикуване на коментар