Йоли, правила съм подобен омлет с разбити на сняг белтъци.Но е малко по - различен - белтъците и жълтъците се смесват, а омлетът се прави на котлон, след това се запича във фурната.Става като твоят също така пухкав, но твоят по този начин е на пластове / жълтък, белтък /, а моят е в една обща смес.Но и двата омлета според мен ще са еднакво вкусни и много пухкави. Поздрави и успешен ден !
Йоли,
ОтговорИзтриванеправила съм подобен омлет с разбити на сняг белтъци.Но е малко по - различен - белтъците и жълтъците се смесват, а омлетът се прави на котлон, след това се запича във фурната.Става като твоят също така пухкав, но твоят по този начин е на пластове / жълтък, белтък /, а моят е в една обща смес.Но и двата омлета според мен ще са еднакво вкусни и много пухкави.
Поздрави и успешен ден !
Да, Ели, и такъв омлет има. Изобщо са най-разбични. Японците също имат много интересни омлети. Радвам се, че и този ти хареса. Благодаря ти!
ИзтриванеИзглежда апетитно и прекрасно! Поздравления!
ОтговорИзтриванеМного се радвам, че ти хареса. Благодаря!
Изтриване