събота, 18 октомври 2008 г.

Гризини с прошуто




Продукти

1 пакет гризини
прошуто крудо(сурово),фино нарязано
горчица
сусам

Приготвяне


Увийте всяка гризина с тънко парче прошуто .

Намажете прошутото от едната страна с горчица и поръсете с леко запечен сусам.

Пригответе гризините непосредствено преди консумация за да не се овлажнят и да омекнат.


2 коментара:

  1. Йоли, супер идея! С какво друго бихме могли да заменим прошутото, така че да се завива лесно?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти хареса идеята. Благодаря ти. Можеш да замениш прошутото с тънко нарязан бекон или някаква друга нашенска шунка. Но трябва да е пластично и наистина тънко. Ще прецениш спрямо това, което намериш в магазина. Сега си мисля, че ще стане хубаво и с тънки листчета кашкавал или от тези, които се продават за тост.

      Изтриване