Моята леля живее от много години в САЩ и преди няколко дена ми изпрати тази американска рецепта. На свой ред аз ще я представя на вас. Това е нещо средно между ... понички, еклери и палачинки. Казвам палачинки, защото тестото всъщност си е най-обикновено палачинково тесто. Приготвено по този начин е просто неузнаваемо както на вид, така и на вкус. Поничките се правят много лесно и бързо, а продуктите се намират във всяка кухня. Реално са разновидност на Йоркширкския пудинг. И така .... нужните ви продукти ..
Продукти за 15-16 понички
2 яйца
250 мл прясно мляко
2 с.л.топено масло
125 г брашно
1/4 ч.л.сол
течно масло за намазване
Приготвяне
* Всички продукти трябва да са със стайна температура. С миксер разбийте яйцата, млякото и маслото. Наведнъж сипете брашното и солта. Доразбийте още малко докато сместа стане гладка и без бучки.
* Загрейте фурната на 200*. В тавичка с легла за кексчета поставете хартиени капсули и ги намажете леко с масло. Сложете тавата във фурната да се загрее. Внимавайте да не прегори хартията на капсулите, нужно е само тавата да стане гореща. Сипете в леглата тестото като ги напълните не повече от 2/3. Може да налейте сместа направо в добре намазнените легла на формата без да ползвате хартиени капсули.
* Често имам коментари за тази рецепта, че след изпичане хартиените форми не се отлепят добре от поничките. Изцяло си зависи от хартията, от която са направени. И на мен ми се случва да бера ядове с тях и много се ядосвам. Предлагам ви още един вариант, а вие преценете сами какво да направите. Намажете добре леглата на тавичката с масло и също добре ги поръсете с брашно. След това изсипете в тях тестото и изпечете. Тези форми са тефлонови и няма проблем след това с отлепването.
* Много често ги пека баз да загрявам предварително тавата във фурната, а като най-нормално печиво. Пиша ви и двата варианта, получават се чудесно, затова преценете сами.
* Изпечете поничките за 25-30 минути или до тяхното подуване и зачервяване. Не отваряйте вратата на фурната по време на печенето. След като поничките се изпекат ги оставете за 5 минути в загасената фурна. След това ги извадете и с клечка за зъби пробийте по една дупчица във всяка от тях за да излезе парата.
* Отстранете хартиените капсули и напълнете поничките с плънка по ваш вкус - както солена,така и сладка. Интересното е , че на дъното им се получава отвор,достатъчно голям за да ги напълните без да се налага да ги разрязвате или дупчите както при еклерите. Всъщност всеки път се получават различни странни форми.
Да ви е сладко! Лелче, хиляди благодарности за идейната рецепта. Сигурна съм,че ще се хареса и на читателите ми.
.
Ей, че гот са тия понички Йоли!
ОтговорИзтриванеМного са интересни!
Сърдечен поздрав от мен и много слънчеви усмивки!
хах, невероятно! направо останах със зяпнала уста :) Благодаря за идеята! :)
ОтговорИзтриванеОх, няма да чета преди вечеря: ами то ще се задавя!
ОтговорИзтриванеЙоли, да сте живи и здрави с лелчето
а тези сладури, са много апетитни и оригинални!
Прегръдки и хубава, топла вечер!
Мария,Диди,Дани ... много са смешни поничките .Признавам.Даже не знам дали така се казват.Май ще трябва да питам леля ми.Благодаря ви,радвам се,че ги харесахте.
ОтговорИзтриванеНаистина много оригинално! :)
ОтговорИзтриванеммммм
Благодаря ти Ани.И на мен ми харесаха ... пробвай и ти.
ОтговорИзтриванеЙоли, много нестандартна идея! Изобщо не очаквах, докато четях рецептата, че се получават с кухина вътре за пълнеж. Благодарности на теб и леля ти за споделената рецепта! :)
ОтговорИзтриванеПоздрави и хубава съботна вечер!
Аууу.. това е страхотно! Чудни са така, Йоли! Ще пробвам непременно :-P
ОтговорИзтриванеБлагодаря за рецептата!
Поздрави сърдечни и :-)))
E, хич не се чудих дали да ги направя или не... спретнах ги за закуска и резултата е точно както си го описала. Невероятно бързи и вкусни са. Мнооого благодаря за рецептата на теб и твоята леля. Хубав уикенд!
ОтговорИзтриванеA, забравих да покажа резултата - хехе
ОтговорИзтриванетук са:
http://hisito.blogspot.com/2010/10/blog-post.html
Много се радвам,че ви харесаха ,приятели.Наистина са много лесни,бързи и вкусни.
ОтговорИзтриванеHis,чудесни са станали твоите понички.Така апетитно изглеждат.Благодаря ти,че ги направи и зарадва децата си с тях.Да ви е сладко.
Благодаря от сърце на всички.
О,щях да забравя ... леля ми днес ми каза,че се казват - Popovers,каквото и да е това ...
Разбрах за тези неща преди около половин година и все се каня да ги направя. Сега като преглъщам на последния ти екземпляр с руска салата се колебая дали да не ги направя още сега:)
ОтговорИзтриванеЙоли, супер си ги направила! Идеята ти за пълнежа е невероятна! "Popovers" (изскачат отгоре) им казват, защото изскачат от формичките по време на печенето (т.е. подуват се много). :)
ОтговорИзтриванеСърдечни поздрави!
Лулу,Руми,мерси момичета.Много са смешни тези изкачащи понички и май наистина ги харесахме.Да ви е сладко и хубав ден.
ОтговорИзтриванеМного интересна рецепта. Направих поничките в силиконови формички за мъфини /нямам други/. За моя изненада те започнаха да се надуват надолу, а не да правят калпаче нагоре?! Сигурно е от формичките?!. Йоли, искам да те попитам фурната е на 200 гпадуса с обдухване или без?
ОтговорИзтриванеHashico,със сигурност е от формичките.Вчера още едно момиче имаше същият проблем със силиконовите форми. Ето да погледнеш тук да видиш найните понички в силиконовите форми и да прецениш сама.
ОтговорИзтриванеhttp://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,3866.msg139239.html#msg139239
Иначе не съм чула някой друг да го обяснява точно по този начин.А фурната,да,пека с вентилатор почти всичко.
Благодаря ти,че ги направи и успех следващият път.Дано станат по-сполучливи.
Много вкусни са поничките.
ОтговорИзтриванеДнес ги направих, много ни харесаха в къщи.
Но, аз нямам подходящи форми и на вид не ги докарах кой знае колко. Сложих по съвсем малко тесто в купички.
Важното е, че вкусът е страхотен.
А това е резултатът.(((
http://storage1.album.bg/6aa/picture_093_fa226_26045278.jpg
Благодаря за рецептата, Йоли!
Поздрави!
О,Криси,чудни са.Приличат на еклерчета.Просто в по-големи форми стават и те по-големи.И да ти кажа ... по-неудобни за ядене.Аз предпочитам малките.Благодаря ти отново,мила приятелко.Да ви е сладко.
ОтговорИзтриванеОоо, много благодаря, Йоли!(((
ОтговорИзтриванеПоничките станаха точно като хапки и изчезнаха наусетно от масата, хахаа.
И, все пак, в най-скоро време мисля да се снабдя със силиконови формички за мъфини.(((
Ще ги пробвам поничките и в тях.
Поздрави на леле ти за чудесната рецепта!(((
Йоли, днес за закуска пак направих от твоите понички, защото са бързи. Но, този път ги изпекох в дуралексови купички. Станаха големи . Не ги пълних, а горещи ги полях с акациев мед и сос от портокал. В тестото сложих канела.
ОтговорИзтриванеСтрахотно вкусно стана!(((
http://storage1.album.bg/929/picture_098_2bd57_26050035.jpg
Поздрави!
Чудни,чудни,чудни ... портокалки.Прегръщам те много,много...
ОтговорИзтриванеБлагодаря за лесната рецепта Йоли.
ОтговорИзтриванеНаправих ги във силиконови формички като в част от тях сложих хартиени тарталети а другата част директно ги пекох във формичките. Получиха се добре само тези без хартията и се надуха точно както трябва.
Успешна закуска за децата!
Доре,ти си страхотна! Така ме зарадва. Благодаря ти от сърце и да ви е сладко. Особено на децата!
ОтговорИзтриванеЙолиии уникални са! Снощи направих за вечеря от лелините понички с плънчица от задушени в масълце праз, гъбки и козе сиренце :)))Направих и снимки но не мога да ги кача. Станаха толкова вкусни и ми отнеха само 15 минутки да ги приготвя и мушна във фурната. Страхотна си
ОтговорИзтриванеЕмиииииииии ............така ме зарадва! Супер си мила! И ти благодаря за чудесния коментар. Да ви е сладко на всички!
ОтговорИзтриванеЕто това вече ми е фаворита сред рецептите ти до сега:)))
ОтговорИзтриванеОт както ги пробвах им станах такъв фен, че само си търся повод да ги направя:)Днес даже недостигът на брашно ен успя да ме спре и просто добавих малко грис:)))Аз им добавям и малко захар и ванилия и такъв божествен аромат се разнася от фурната....
Странното е, че на мен даже в силиконовите формички ми допадат повече, понеже стават някак по-сочни и плътни отвътре, а с хартиените по-въздушни, може би защото с хартията "дишат";-)
Обожавам ги, защото хем са икономични, хем бързи, хем вкусни и не така мазни и пипкави като обикновени пържени понички или палачинки!
Страшно благодаря и за тази рецепта!:)
Аз ти благодаря Тони!Радвам се,че ги харесваш и стават вкусни и пухкави.Ще пробвам твоя вариант и аз.Много интересен ми се вижда.Благодаря ти и весели празници!
ОтговорИзтриванеСкъпа Йоли, тези понички ми изглеждат вълшебно. Какви варианти за пълнеж има?
ОтговорИзтриванеВсякакви мила.Сладки и солени.Различни салати,може и готови от магазините да вземеш.С майонеза са добре,че са по-плътни.Със сирене и извари също.А сладките - кремове с различен вкус,плодове и ядки...наистина е въпрос на вкус и въображение.И да ти кажа - най-добре става с "почисти хладилника"!
ОтговорИзтриванедуми нямам за тая нова прелест. Голямо благодаря................
ОтговорИзтриванеИ аз благодаря за милите думи.Едно голяяяямо благодаря и от мен!
ОтговорИзтриванеЗдравей, Йоли!
ОтговорИзтриванеТези понички със сигурност ще ги приготвя. Особено, както си ги напулнила на снимката с руска салата или нещо подобно ми идва да преглъщам вече :-) Искам само да те попитам дали като ги бодна с клечка за зъби няма да спаднат калпачетата на поничките или може би трябва да ги бодна отстрани или отдолу? Другото ми притеснение е дали ще станат в силиконови форми за мъфини, защото имам само такива пък не ми се ще за една рецепта да си купувам от другите.
Поздрави и приятна вечер, Ти желая :-)
Здравей и ти.Много се радвам,че си решила да ги опиташ.У нас са на почит и уважение.Да си призная,май изобщо и не ги дупча дори.Така ми каза леля ми,в началото ги надупчих,ама после не.Стават си прекрасни!Бодни си ги отгоре за всеки случай.И със силиконови би трябвало да стане супер,не виждам разлика.Може да ги понамажеш с масло и поръсиш с брашно за сигурност,нищо че са от силикон.Благодаря и да ти е сладко!Ще чакам да кажеш какво се е получило.
ОтговорИзтриванеСтрахотна рецепта!
ОтговорИзтриванеМеждудругото няма ваша рецепта която да съм опитал и да не е станала от първият път.
Дори майка ми дето е страшен кулинар ми завидя за козунаците на великден :).
А тези почнички-бухти ги напълних с резенче домат и паста от сирене,майонеза и чесън...
Стана уникално предястие :)
Благодаря Ви, Йоли !
Флори, много ми харесва варианта ти за плънка! Благодаря ти от сърце за доверието и хубавите думи. Да ви е сладко на всички!
ОтговорИзтриванеNa men neshto ne mi se vdihnaha .. i se opitvam da razbera zashto. Moje bi zashtoto ne gi razbih s mixer, a na rqka?
ОтговорИзтриванеДа,Нат,предполагам,че е заради това.С миксер не само се разбива по-добре,а и влиза повече въздух в тестото.Ще опиташ пак,нали?Благодаря ти много.
ОтговорИзтриванеMila Ioli,tazi recepta dosta mi dopadna,no poneje ne sum mnogo dobur kulinar me interesuvat nqkoi neshta:purvo;kak da napravq topenoto maslo,iponeje razpolagam sus silikonovi formichkineobhodimo li e da slagam ot xartienite vutre iako e bez tqx trqbva li da podmazvam.
ОтговорИзтриванеМного се радвам,че си решила да опиташ поничките.Чудни са.Маслото си го стопи или в MW,или на котлона в някакъв метален съд.Трябва да е течно.Тестото е рядко,прилича на палачинково.Ако нямаш хартиени форми е добре задължително да намажеш формите и да ги поръсиш с брашно,независимо,че са силиконови.Приятно готвене и благодаря.
ОтговорИзтриванеZdravejte Yoli, ot godini cheta, opitvam retzeptite vi (ochte ot vremeto na gotvetesmen ;)) i naj-veche vi se Vuzhichtavam!!!
ОтговорИзтриванеV subota moite momchentza stavat na 5 :) i edna ot retzeptite za praznika sa tezi ponichki.
Ot prochetenite komentari na mi stana iasno dali stava sus silikonovi formichki ili ne? A suchto - s hartienite formichki li se servirat i naj-vajnoto - ne izpada li plunkata (naprimer ot ruska salata) pri takava dupka ottolu ? :):):):)
Blagodaria vi ot surtze za poiasneniata i pomochtta!
О,Роси,много късно виждам какво си ми писала.И много късно ти отговарям.И съответно е много късно и за съвет.Ужасно съжалявам,и аз незнам как съм пропуснала.Просто не съм видяла коментара ти.Все пак да ти кажа - лично аз не съм пробвала в силиконови форми,но няма причина да не стане.Със сигурност бих ги намазала с масло и тях.Тестото е много рядко и не е добре да се рискува да залепне.Не винаги се получава дупка отдолу след изпичане.Понякога има отвор отстрани или пък отгоре.Странни форми заемат,и аз незнам защо.Но дори и отвора да е отдолу нищо не изтича,ако пълнежа е по-гъст.Можеш да ги сервираш и с хартиените капсули,и в чинийки без тях,както прецениш.Разбирам от коментарът ти,че имаш блицнаци май.Да са ти живи и здрави и много да те радват.И още веднъж ме извини,моля те.
ОтговорИзтриванеЗдравей, Йоли! Тази вечер и аз изпробвах поничките. Страхотни са! За сега ги направих със сладко от сини сливи и ягодово сладко и отгоре ги поръсих с малко пудра захар. Прекрасни са! Задължително ще ги изпробвам и със солен пълнеж. Благодаря ти!
ОтговорИзтриванеСупер!Много се радвам,че са се получили добре.Да ви е сладко и благодаря.
ОтговорИзтриванеЙоли, би ли могла да ми кажеш колко горе долу броя излизат от тази смес, че се притеснявам моите трима гладници дали ще им стигне една доза или направо да забъркам двойна??
ОтговорИзтриванеАничко,писала съм някакви бройки, обаче ги правих онзи ден и мога да кажа със сигурност.Излязоха ми 12.Всъщност зависи от големината на формичките ти.Но със сигурност не са по-малко от 12.Много са хубави,знам,че ще ви харесат.Да ви е сладко.
ОтговорИзтриванеТова всъщност е Йоркширски пудинг и идва от Великобритания. Иначе наистина е много хубаво! Чудесен заместител на хляб.
ОтговорИзтриванеХич незнам какво е,казват им Поповерс някъде. И понеже незнам,реших да ги нарека Понички.Наистина важното е,че са си супер вкусни.Благодаря ти за инфото.Да ти е сладко!
ОтговорИзтриванеЙоли,току-що ги напълних-солените със смачкано сирене с пресован пр.чесън,1,2 лъж.зехтин и копър.Сладките с разбита сладкарската сметана в която пуснах отцедени престоели в захар вишни и парченце орех.Отгоре шприцовах сметана и сложих по една вишничка.Сина ми вече похапна от сладките.Отвориха ми се отдолу,както трябва.Лесни и вкусни.Благодаря за рецептите,напоследък все по твои правя,нямам несполучливи приготовления.Пая с вишни,козунака ти,кашкавалките дом.палачинки и др.Мерси и все така да ни радваш.Роси
ОтговорИзтриванеАз ти благодаря Роси. Много се радвам,че са се получили добре поничките и са ви харесали. Да ви е сладко на всички.
ОтговорИзтриванеЙоли, за прав пат твоя рецепта не ми се получи!? Не се надигнаха. Дали сбърках като сложих хартиени форми във силиконовите или че не ги загрях? Ще опитам пак след няколко дни, а може би и още утре – несполучливите ги изядохме под формата на "палачинки- хапки".
ОтговорИзтриванеСърдечни поздрави. Ани Захариева
Нали ще опиташ пак, Ани? Няма причина да не станат, не винаги загрявам формите и пак стават. По тези пропорции ги правя, не изменям нищо. Добре загрята фурна, не я отваряй по време на печенето. И ги печи може би по- дълго. Тестото е много течно, не бързай да ги вадиш. Благодаря ти, че пробва.
ОтговорИзтриванеЗдравей, Йоли! С интерес ти следя всяка рецепта, както и предаването с теб! Обожавам идеите и стилът ти, браво! Страхотни рецепти! Доста неща съм пробвала и смея да твърдя, че съм успявала донякъде да получа желания ефект!
ОтговорИзтриванеАма тези понички, за втори път ги правя и не мога да разбера защо, половината се надуват, другите - не. И най - много се ядосвам, че после не мога да махна картиените формички. Стриктно спазвам указанията ти, ама....
Иначе на вкус са страхотни, но видът им е плачевен! Много ще съм ти благодарна, ако ми кажеш къде греша! Хубав и усмихнат ден от мен!
Мила Креми, първо да ти благодаря за доверието и милите думи.Много се радвам,че опитваш рецептите ми.Тези понечеки всъщност са прословутия Йоркширски пудинг.Много са популярни.И аз много често имам ядове с хартиените форми.Убедила съм се,че зависи от самата хартия.Намазвам я с масло и пак не се отлепват понякога.Опитай без тях,направо ги печи в добре намазани форми.И наистина всеки път стават различни,все причудливи форми заемат.Правих ги тази година в новото предаване.Ще го гледаш,щом го харесваш и ще видиш нагледно как ги правя.Никъде не грешиш според мен,просто си стават както на тях им харесва.Надявам се пак да опиташ.Благодаря ти отново.
ОтговорИзтриванеs voda vmesko mlqko 6te stanat li
ОтговорИзтриванеНямям идея дали ще се получи.Има само един начин да разбереш.Опитай с малко количество продукти,че ако не е добре да не те в яд,че си ги похабила.Весели празници.
ОтговорИзтриванеЗдравей, Йоли! Гледах тези понички в събота по Домашни рецепти и снощи ги направих, но като ги изпекох много спаднаха. Сигурно, защото ги извадих веднага от фурната.
ОтговорИзтриванеИ друго , ще ти бъда благодарна, ако ми дадеш рецепта са сполучливо и вкусно захарно тесто. Аз съм правила марципан Варна, но определено мисля, че не е вкусно.
Всичко, което правиш е прекрасно!
Влади
Благодаря,че опита,Влади.Понякога и на мен ми спадат,ако ги извадя бързо от фурната.Това тесто е с малко брашно и с много влага.Иска по-дълго да се пече.Не се подлъгвай,ако видиш,че са се зачервили.Остави ги още малко във фурната.Като ги пипнеш отгоре да са твърди,те така или иначе ще омекнат после.В предаването обясних хиляди неща за тези понички,но при монтажа на епизода голяма част е изрязана.Няма как,просто не могат в 20 минути време да се вместят 3 или 4 рецепти,а толкова ми искаха.Съжалявам.Винаги,ако нещо искаш да ме попеташ съм насреща.Стига да знам отговора,с радост ще ти отговора. Благодаря ти отново.
ОтговорИзтриванеЧесто да ти кажа,никак не съм фен на захарния фондан.За мен само разваля вкуса на храната.Рядко го ползвам,но ще ти дам линк към блога на Дими.Тя е царицата на фондана и няма да сбъркаш,ако опиташ нейната рецепта.
http://dimitranas.blogspot.com/2009/03/sweet-sprig-cake-step-by-step.html
Уникална рецепта за всички които им привършват идеите :-) нямам търпение да я пробвам
ОтговорИзтриванеМного ще се радвам да я опиташ,Симонка.И се надявам да ти хареса.Печи си ги спокойно малко повече,нека се зачервят добре и да станат леко твърди отгоре,защото така или иначе след това омекват малко.Успех и благодаря за доверието!
ОтговорИзтриванеОще една чудесна рецепта създадена от теб Йоли- предадена на нас по такъв великолепен начин-грабна ме от раз и непременно ще се изпробват тези уникални понички в най-скоро време и вярвам че ще са чудесни както всичко което съм правила и правя по твои рецепти.Бъди жива и здрава и ни радвай с още много нови творения в кухнята.
ОтговорИзтриванеСърдечно ти благодаря,мамче.много ме зарадва това,което ми написа.Ще се радвам да ги опиташ,много са лесни и вкусни.
ОтговорИзтриванеЗдравейте! Ние също ги пробвахме - много са вкусни. Но как успявате да ги отлепите от хартиените чашки без да се разкъсат? Намазах ги с олио (нямах масло в момента), но не се получи.
ОтговорИзтриванеБлагодаря ти. Много се радвам, че ти харесаха. Знаеш ли, май ще поправя рецептата и ще махна това с хартиените форми. Не всички са добри като материал. При едни се отлепя перфектно, при други е голям проблем. И на мен ми се случва и страшно се ядосвам. Само от хартията си зависи. Най-добре е да се пече направо във формата като преди това добре се намаже с масло и се поръси обилно с брашно. Няма да има проблем така. Благодаря ти още веднъж, че опита.
ИзтриванеЗдравейте Йоли,
ОтговорИзтриванеНяколко пъти правя поничките и дали ще се получат зависи от хартиените формички. Рецептата е една от любимите ми (още от публикуването й). Правила съм различни плънки, но най-сполучливи са тези със извара, майонеза , сурови зеленчуци и маслини. Пълня ги вечер и на другият ден те са меки и изключително вкусни. Благодаря за рецептата.
Хубав ден.
Благодаря ти Танче, коментарът ти е много важен за всички. Така е, наистина си зависи от формичките. Има едни проклитии, по които всичко залепва, независимо, че ги мажа с масло. Да ти кажа, напоследък изобщо не ползвам хартиени форми. Пека ги направо в тавичката за кексчета. Благодаря ти още веснъж за доверието и хубавите думи.
ИзтриванеДали ще станат с кисело мляко и вода?
ОтговорИзтриванеНе, Плами, нищо няма да стане. Може би ще се получи съвсем друга рецепта. Може би пак ще е вкусно, но не е напълно различно. Има иден начин да разбереш, нали знаеш? Опитай с малко количество, ако решиш. Ще се радвам после да ми кажеш какво е станало. Като нищо ще сътвориш нова вкусна рецепта. Благодаря ти.
ИзтриванеСтанаха страхотни с шоколадово кремче!Благодаря за поредната чудесна рецепта! Жанет
ОтговорИзтриванеМного се радвам да чуя това, Жане! Благодаря ти за доверието и хубавите думи! Да ти е сладко!
ИзтриванеYoli, popravi si zaglavieto receptata, tova e Yorkshire Pudding. Google it.
ОтговорИзтриванеДа, знам, Ели. Но понички ми е много по-приятно. Хората също знаят, че е йоркширски пудинг, няма проблем. Всъщност, аз изрично съм написала в обяснението преди рецептата, че става въпрос за йоркширски пудинг. Благодаря ти.
ИзтриванеСтрахотни понички,от раз ми се получиха! Благодаря Йоли!!! Дени
ОтговорИзтриванеНе знам как да изпратя снимки
ОтговорИзтриванеМного, много се радвам, Дени! За мен е важно, че са станали добре и са ти харесали! Сладко да ви е на всички у дома! Благодаря ти от сърце!
ИзтриванеИ аз направих поничките,но реших да не рискувам с хартиените кошнички и ги приготвих в силиконови форми. И моите се обърнаха при печенето предполагам защото не поръсих формите с брашно, но това не попречи на децата да си ги хапнат с най-голямо удоволствие :) Тестото наподобява това за голяма палачинка, която се пече в тава и у нас е на почит. Благодаря за рецептата Йоли! Поздрави :)
ОтговорИзтриванеМного се радвам, че са ви харесали, Милена. Благодаря ти! какво да ти кажа, всеки път стават с различна форма, много са смешни. Но наистина са вкусни!
ИзтриванеЗдравей,Йоли!Поничките ми се получиха и са страхотни!
ОтговорИзтриванеМного ти благодаря за рецептата!Бъди жива и здрава и продължавай
да ни радваш с прекрасните си рецепти!
Много се радвам! Да са ви сладки на всички и благодаря!
Изтриване