Всъщност рецепта няма ... само една приятна идея .
* Нужни са ви кори за баница, стопено масло и леко задушени
гъби с пресни подправки и малко зехтин. Може да ползвате мащерка, риган,
магданоз, копър, чесън и всичко, което
обичате.
* Намажете една кора за баница с малко масло и я прегънете на
две. Отново намажете и сгънете кората на няколко пъти така, че да получите
многопластова дълга лента. След това срежете получената лента в средата за да
получите две по-къси. Подредете ги в
тава, покрита с хартия за печене.
Гарнирайте с гъбите и запечете до
златисто в загрята на 180* фурна за
няколко минути. Да ви е сладко!
* И един вариант с лук, нарязан на полумесеци и маринован в малко зехтин, сол и подправки. Резенче домат и това е.
* И един вариант с лук, нарязан на полумесеци и маринован в малко зехтин, сол и подправки. Резенче домат и това е.
.
Прекрасни хрупки,Йоли!Особено сега по това мачово време:)))
ОтговорИзтриваневпечатляваща идея :)
ОтговорИзтриванеУникално!Гледах снощи същата в сладък вариант!Ще я пробвам непременно!
ОтговорИзтриванеОооооооо, нееее.... Хуквам за кори за баница! Йоли, мила, съсипваш ни! Но сме благодарни, че те има! Прегръдки и тръгвам , че ще затворят магазина.
ОтговорИзтриванеМммммм ... изглеждат страхотно! Чудесна идея както винаги, Йоли!
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Йолинка,тъкмо за мачовете сега-тази идея идва навраме.Бира и хрупанки....много приятно...
ОтговорИзтриванеХубави почивни дни!
Чудесна идея!
ОтговорИзтриванеСтрахотно изглежда и ще е много вкусно!
ОтговорИзтриванеЩе се пробва!
Поздрави,
Марина
Готвенето като страст и въображение...
http://magecreations.blogspot.com/
Много хрупкави! Точно с гъби не, но смятай, че с нещо ддруго ще ги направя още тези дни!
ОтговорИзтриванеПовече от прекрасно предложение,Йоли!Що ми се струва обаче,че и маааалко кашкавалец съзирам или греша?
ОтговорИзтриванеМного колоритни снимки,страхотна си както винаги!
Прегръдки!
Много ми допада тази идея за хрупкавите корички, Йоли! Слънчев уикенд! :)
ОтговорИзтриванеsuper,otliçna ideya.
ОтговорИзтриванеБлагодаря ви милички. Давайте, че мача почна. Наздраве!
ОтговорИзтриванеЙоли, невероятно предложение ,хрупкаво и апетитно ,пък и бързо.
ОтговорИзтриванеС една биричка ще ми дойде добре:)))
Хубава вечер и прекрасна неделя!
Че как без биричка.Наздраве мила и благодаря!
ОтговорИзтриванеОтново изумителна рецепта :-) Йоли, аз досега не съм коментирала, но ще използвам възможността да ти благодаря за чудесните рецепти, защото често пъти надзъртам тук, когато се чудя какво да направя. Любими са ми кашкавалките! :-) Поздрави!
ОтговорИзтриванеБлагодаря Дилянка!Много си ми мила.Да ви е сладко!
ОтговорИзтриванеСтрахотни са! Вече два пъти ги правя - с доматки, пресен босилек и кашкавал.
ОтговорИзтриванеБлагодаря за страхотната рецепта! :)
Татяна
Много се радвам,Татяна.И аз доста често ги правя теци хруски.С каквото има в хладилника.Благодаря ти от сърце.
ОтговорИзтриванеТова е толкова вкусно и така впечатляващо, че вече става постоянно присъствие на трапезата ми:) Йоли, прекрасна си, благодаря, че споделяш тези чудесии с нас! Покрай теб и аз станах звезда пред моите гости:)))
ОтговорИзтриванеЕх, че съм щастлива!Много, много ти благодаря!
Изтриване