петък, 8 април 2016 г.

Крем супа от грах и аспержи

2 коментара:

  1. Йоли,
    не познавам вкуса на белите аспержи, но супата е прекрасна.Много интересно сервирана, на слоеве.Чудна е в тези чашки.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Ели. Хубаво нещо са аспержите, независимо, че са скъпи. Толкова е жалко! Незнам дали знаеш, но до 1956 година България е била най-големия износител на аспержи за Европа. След това ги забраняват като буржоазна храна. Пълна идиотщина. И сега внасяме от чужбина на баснословни цени. Аз в момента съм в Германия и тук този зеленчук е на почит и уважение. Сега му е сезона и просто не мога да се въздържа да не направя няколко рецепти с аспержи. Благодаря ти отново.

      Изтриване