Като допълнение към вашето новогодишно шампанско бих искала да ви предложа тези изключително вкусни бадеми на Патрик Розентал. Приготвят се много лесно, трайността им е голяма и просто не може да спрете да ги хапвате. Тук може да видите рецептата за захаросани бадеми.
Продукти:
200 г предварително запечени белени бадеми
150 г стопен бял шоколад
100 г кокосови стърготини
50 г пудра захар
ванилия
Приготвяне:
* Сипете бадемите в стопения шоколад и добре разбъркайте.
* Смесете кокоса, захарта и ванилията. Прибавете ги към бадемите и отново разбъркайте, за да може всичко добре да полепне по ядките.
* Изсипете ги върху хартия за печене. Ако има залепени един към друг бадеми ги отделете с пръсти. Оставете ги, докато шоколадът се стегне. Съхранявайте в кутия, буркан или просто ги сипете в купичка. Да ви е сладко и наздраве!
Няма коментари:
Публикуване на коментар