събота, 1 март 2014 г.

Благодаря!


Понякога наистина човек не знае какво да каже, как да се изрази възможно най-добре и най-точно. Правилно казват хората, че думите не винаги стигат. И с мен е така сега. 

Нямате представа каква беше изненадата ми, когато видях голяма част от блоговото кулинарно пространство да честити личния ми празник. Толкова много хора бяха написали постове, бяха сготвили някоя моя рецепта и написали мили послания. Продържавам да ги откривам, със сигурност не съм прочела всички.

 Е, как да се изразя в този момент? Стига ли да им кажа едно Благодаря? Много трогващ жест беше от страна на всички, признавам, че си поревах от сърце. Ей така, търкаляха ми се сълзите по бузите. Когато срещнеш топлината и обичта няма друга по-адекватна реакция и не се срамувам да си призная, че плаках. Ама много плаках. 

Искам от цялата си душа да благодаря на Тики, Гери, Дани, другото ми Дани, Драго, Ева, Зори, Мъхчето, Траяна, Мими, Алекс, Роси, Ина, Наталка, Мария, Ани, Ивана, Краси, Зоки, Ирма, Диани, Нейзи за огромната топлина, с която ме заляха. Стоплиха ме, усмихнаха ме, нищо, че през сълзи. Накараха ме да се почувствам обичана и много щастлива. Може би пропускам някое име, надявам се да не ми се сърдите за това. 

Обичам ви, мили приятели и ви желая да бъдете винаги с такива огромни сърца. Да имате много приятели, да сте обичани и щастливи. Благодаря ви още веднъж!


.

25 коментара:

 1. Йолинцее, усмихвай се, усмихвай се, както ти можеш, защото от усмивката ти струи добрина! И знай, че не си сама и толкова много хора те подкрепят и обичат. Пази се само здравичка!
  Обичам те много и силно те прегръщам! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Йоли, и ние много те обичаме! И се радвам ,че сме те изненадали!
  Поздрави и целувки от мен!

  ОтговорИзтриване
 3. Мила моя фея,... Е, и на мен ми свършиха думите...
  Много си специална за всички нас, много специална за мен! Радваш топлина и усмивки с пълни шепи, просто искахме и ние да те стоплим за празника ти, да върнем усмивките ти с панделка и прегръдка.
  Много си те обичам, ама много! Не спирай да бъдеш все така йолина и прекрасна! Прегръдка и целувка :)

  ОтговорИзтриване
 4. При човека винаги се връща това, което сам е дал. Много те обичам, Йоли :) бъди здрава :)

  ОтговорИзтриване
 5. Благодарноста е споделена!
  Прегръдка, Йоли! Хубава неделя!

  ОтговорИзтриване
 6. Мила Йоли, това което даваш ти се връща многократно!
  Ти заемаш важно място в живота ми :)
  Обичам те много и ти пожелавам да сте здрави у дома!
  Поздрави от любимия ти град :)

  ОтговорИзтриване
 7. Честита баба Марта, Йоли,
  за мен бе голямо удоволствие да подготвя този виртуален поздрав.
  Бъди здрава, много обичана и все така слънчева и усмихната!
  Голяма прегръдка за теб, вълшебнице!

  ОтговорИзтриване
 8. Йоли, Йоли...този път взаимно си напълнихме очичките - на теб от радост, на нас пък, че сме ти създали такава! Всекиму е мечта да е обграден от толкова много приятели, винаги съм смятала, че това е най-голямото богатство на света! И в този смисъл - ти си един безкрайно богат човек!
  Прегръщам те с много обич
  Мария

  ОтговорИзтриване
 9. Йоли,ти си вдъхновение за много хора.От теб струи топлина и светлина!
  Бъди винаги такава!
  прегръдки и леки пости!
  Прости!

  ОтговорИзтриване
 10. Няма как да не ти отвърнем със същата любов и добрина,с която ни даряваш и ти!
  Бъди здрава и все толкова лъчезарна,мила Йоли-топла прегръдка от мен!

  ОтговорИзтриване
 11. В такъв момент сълзите са най-хубавото нещо. Сълзи на пречистване и изцеление. Животът продържава!...А.

  ОтговорИзтриване
 12. Душичката ми тя :) Обичаме те мила моя!

  ОтговорИзтриване
 13. Вълшебнице Йоли, нямаш представа какво правиш за мен с твоя прекрасен блог. Нека усмихната ти никога не слиза от лицето ти:)

  ОтговорИзтриване
 14. Напълно споделени са чувствата и вълненията, Йоли!
  Имаш най-прекрасната, стопляща и заразяваща усмивка.Не спирай да се усмихваш и да заразяваш! :-)
  Много, много прегръдки!

  ОтговорИзтриване
 15. Благодаря ви отново, момичета.Какво да ви кажа ... вие разбирате как се чувствам.Не ми беше до празнуване,цялата седмица бях почти деноонощно на рлабота, за 10 дена имахме 4 концерта.Бях постоянно в залата.Физическата умора,емоционалната, а и разни други ядове просто избиха в момента, в който видях какво сте направили.Отварях блог след блог,четях думите ви, гледах снимките ви и плачех.Облекчението после беше добре дошло,олекна ми от тези сълзи и отново се заредих с усмивки и сили да се боря с новия си живот.Наистина страшно много ви благодаря.Рядко си позволямвам тук и изобщо в публичното пространство да изразявам личини емоции и проблеми,но днес просто исках да ви кажа как съм се чувствала.Направихте един нежелан за мен празник много красив,цветен и специален.Обичам ви,никога няма да го забравя!Никога!

  ОтговорИзтриване
 16. Истински се радвам, че те усещам щастлива! Сълзите от радост са позволени :) Благодаря и аз, Йоли!

  ОтговорИзтриване
 17. Една голяма прегръдка, Йоли! :)

  ОтговорИзтриване
 18. Ти даваш на нас, (по)читателите толкова много топлина, красота, радост... Затова искаме да ти върнем тези хубави емоции:) Много обичам да творя в кухнята, но нямам блог. Понякога съм се чудила какво би било ако имах, но общо взето не съм съжалявала за тази липса. В четвъртък сутринта за първи път искрено съжалих, че нямам блог, за да мога и аз да направя такава публикация, а не само да те поздравя в коментар.

  Чудесна си и заслужаваш много, много щастие!

  Поздрав най-сърдечен,
  Александра

  ОтговорИзтриване
 19. Пак заповядай;) Удоволствието беше наше! Хубава седмица, Йоли!
  И честит празник!

  ОтговорИзтриване
 20. Мила, прекрасна, Йоли, много съжалявам, че съм пропуснала празника ти, но сега искам от цялото си сърце да ти пожелая да си винаги толкова усмихната и усмихваща, безкрайно щастлива, здрава и сбъдваща мечтите си! Ти си истинско вдъхновение за всички нас, обичаме те и те прегръщаме!

  ОтговорИзтриване
 21. Йоли, честит празник и от мен със закъснение, но поднасям най-искрените си пожелания за здраве и щастие и нека сълзите бъдат само от радости! Благодаря за получените знания и светлината, която струи от теб, бъди благословена!

  ОтговорИзтриване
 22. Още веднъж ви благодаря, мили мои.Наистина ме докоснахте най-навътре, най-дълбоко.

  ОтговорИзтриване
 23. Здравей, Йоли! Поздравления за прекрасния блог! Много ми хареса снимката към тази публикация и се чудех дали я има рецептата на тази торта и би ли я споделила с нас.

  ОтговорИзтриване
 24. Благодаря ти много.Радвам се,че ти допадат рецептите в блога.И тази торта ще я напиша,но може би малко по-късно.В момента нямам време за нищо, а и заминавам.До края на лесеца няма да съм в София.Но обещавам да я напиша.

  ОтговорИзтриване
 25. Разбирам те Йоли ... да знаеш само как те разбирам!
  Зная че една част от сълзите ти са били и от радост :)
  А лично за мен беше голямо удоволствие да те поздравя за твоя празник!
  Бъди здрава! Бъди нашето усмихнато Йоли!

  ОтговорИзтриване