неделя, 13 ноември 2016 г.

Постни овесени сладки

7 коментара:

 1. Това е страхотна идея за постите, Йоли ...
  мед, орехи и сушени плодове, с портокалов аромат - разкош!
  Благодаря за чудесната рецепта, камамбера - също!

  ОтговорИзтриване
 2. Йоли,нямам думи, с които да изразя възхищението си от теб като човек, творец и кулинар!!! Преди 2 години- за 33-тия ми рожден ден, направих първата торта в живота си по твоя рецепта- морковената. От тогава насам те следвам неотлъчно в готварството и не спирам да се удивлявам на таланта ти в тази област- истински вируоз си!!! Благодарение на теб братът на съпруга ми ми даде титлата" царица на сладкишите" 😊 . А сега за тази рецепта- мислех че постните бананови сладки са най- сполучливите и харесвани от близките ми.Сега ,обаче, тези са новият им фаворит. Бъди здрава,много щастлива и продължавай да твориш красота за очите и душите на всички ни!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ах, че си мила! Аз пък незнам как да ти благодаря! За цялото доверие и тези хубави думи! наистина ти благодаря от сърце! Много се радвам, че ти харесаха сладките!

   Изтриване
 3. Здравей отново, Йоли! Ти наистина си моят вдъхновител и пътеводител в огромния кулинарен свят!!! Благодаря ти, че те има! А след малко ще забъркам и авокадо- пликчетата. Те ще са следващият ти хит сред семейството и приятелите ни! Прегръщам те, прекраснице!!! Не те познавам лично, но от теб струи толкова доброта и положителна енергия, че все едно си ми приятел.☺

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти сладурке! Така си ми мила ти! Надявам се да ти харесат авокадо -пакетчетата. Прегръщам те и ти благодаря отново, че така ме усмихваш!

   Изтриване
 4. Току що ги направих. Нямах мед и го замених с петмез. Станаха невероятно вкусни и ароматни ;)
  Ирина

  ОтговорИзтриване