сряда, 31 януари 2018 г.

Торта Опера

7 коментара:

  1. Здравей Йоли,тортата както всички други е превъзходна.Поздравления !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, приятелко! Много се радвам, че тортата ти хареса!

      Изтриване
  2. На вкус се получи много добре ,но блатовете отдолу ми станаха стиклени ....помощ Йоли

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, Петя, много съжалявам. Нищо не може да се направи, а няма и как да ти помогна. Това е класически блат с ядки, който се казва "Джоконда" или "Мона Лиза". Прави се само по един и същ начин. Цялата тайна е да се съхрани максимално въздуха в тестото, да не се бърка много за да не спадне. Друго няма, няма тайни. Благодаря ти, че опита тортата. Радвам се, че ти е харесала на вкус, въпреки неудачите с блата.

      Изтриване
  3. Здравейте как най добре да съхраня блата за 4-5 дена?

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви предварително

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Жени, без никакъв проблем може да го замразиш. Така ще го съхраниш месеци наред. А ако е само за 3-4 дена, просто го завий плътно в найлоново фолио за да не съхне. Това е всичко.

      Изтриване