вторник, 15 май 2018 г.

Лимонено-сметанов сос с каперси

5 коментара:

  1. Йоли, утре ще готвя аспержи и ще непременно ще опитам с този сос още повече че имам всички продукти. А дали ще стане без вино?
    Поздрави Катя

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кате, принципно няма проблеми и без вино. То само дава вкус, алкохол няма, изпарява се напълно. Но ако не харесваш, замени го със същото количество бульон, в който си варила аспержите. И може би още малко лимонов сок, тъй като виното също дава лека киселина. Ще се радвам, ако ти хареса. Благодаря ти!

      Изтриване
  2. Йоли, направих сосчето. Много ми хареса, леко се усещо вкуса виното, много много ми хареса. Остана ми малко сос и днес полях ориза с него получисе супер.
    Поздраеи Катя

    ОтговорИзтриване
  3. Йоли, да ти кажа ,че сосчето е супер. Аз веднага ти писах но коментара някъде се изгуби. Вече за втори път го правя, и да знаеш ,че ис ориз не е лошо. С този лек аромат на винце мммм....
    Поздрави Катя

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кате, извини ме за забавянето. Изобщо не се е изгубил коментара ти, просто аз едва сега го модерирах за публикуване. Нямаше ме десетина дни и не съм поглеждала какво става тук. Затова се забавих. Много, много ти благодаря както винаги. Радвам се, че ти хареса!

      Изтриване