четвъртък, 10 май 2018 г.

Друга баница

6 коментара:

  1. Йоли,
    тестото за тази баница е подобно на маслено, но не точно.Има разлика.Чудесна баница се е получила, различна и наистина интересна и вкусна.
    Поздрави и усмивки !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти хареса, Ели. Малко е странно това да се нарече баница, но така си беше написано и реших да не променям името. Благодаря ти!

      Изтриване
  2. Баница или не - страхотно изглежда, Йоли,
    и както пишеш: "доверието ми в старите рецепти е безгранично"
    така, че си представям нежния и фин маслен вкус - Благодаря!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Диди! Много се радвам, че ти хареса!

      Изтриване
  3. Много добре се получи, единствено печенето ми отне доста повече от 40 минути. Да питам вие с вентилатор ли печете?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Злати, благодаря ти! Много се радвам, че ти е харесала баницата! Да, с вентилатор пека, но нали знаеш, всяка фурна е различна. Много правилно подхождаш, че печеш докато стане напълно готово, а не се доверяваш на написаното в рецептите. За съжаление няма как 100% да посоча времето на печене.

      Изтриване