петък, 11 януари 2019 г.

Пълнозърнест селски хляб без месене

4 коментара:

  1. Йоли,
    чудесна рецепта за хляб.Имам една стара чугунена тенджера останала още от баба ми.Ползвам я за печене и за готвене.Та в нея може да изпека този хляб.Вече няколко поколения ползваме тази тенджера и в нея всичко става много вкусно.В Румъния между другото видях подобни тенджери, но за жалост не със същото качество каквато е моята.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така е, Ели. Голяма работа са чугунените съдове! И аз имам от баба ми, но е в Бургас, не е при мен. Пробвай хляба, ще останеш доволна. Благодаря ти.

      Изтриване
  2. Йоли, хляба е невероятен, не мога да спра да го приготвям! Експериментирам с различни брашна и резултата винаги е страхотен! Благодаря за рецептата!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ех, че съм щастлива пък аз! От сърце ти благодаря! Наистина много се радвам!

      Изтриване